Forside » Lån » SMS Lån

Ønsker du at kunne sammenligne dine muligheder for sms lån online?

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

De tre bedste SMS lån - lige nu

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Hvad er et SMS lån?

At tage et SMS lån handler om, at du indgår en låneaftale med en online bank. Du kan derfor optage lånet ganske hurtigt og nemt og som regel også få udbetaling med det samme. Flere og flere udbydere tilbyder sms lån, og langt de fleste kan tilmed ansøge om et sms lån. Dog har de forskellige udbydere forskellige krav i forhold til, om lånere kan opfylde kriterier i forbindelse med lånet. Dette uddybes ydereliger nedenfor.

Ved disse hurtige lån er der dog – som med alt andet – både fordele og ulemper forbundet ved. En fordel er, at et hurtigt sms lån er din garanti for en udbetaling med det samme. Der er mange låneudbydere, men selv de billigste lån er sjældent gratis. En ulempe er som regel at SMS lån i Danmark har høje renter og lånets løbetid er meget kort.

Mange lader sig desuden friste af muligheden for et sms lån uden kreditvurdering. En hurtig vej til mange penge. Alle lån er omkostningsfyldte, og man skal derfor altid tænke sig grundigt om, inden man optager lån. Du bør altid undersøge dine muligheder for et rentefrit lån.

Der kommer hele tiden nye sms lån og muligheder herfor, så du behøver ikke slå til på det første og bedste, du ser. Det handler nemlig om at finde et billigt lån, hvor du måske endda har mulighed for et rentefrit lån. Tænk dig derfor grundigt om, inden du skriver under. En indgåede kreditaftale er nemlig bindende.

Der er mange du kan låne penge hos

Du kan låne penge hos mange forskellige udbydere. Det handler derfor om at undersøge dine muligheder grundigt, når du skal låne pengene. Der er flere ting, du bør have in mente, inden du vælger at låne hos en af de mange udbydere på markedet.

Du bør eksempelvis være bekendt med, hvad nominel rente dækker over. En nominel rente er nemlig den værdi, der er angivet på en obligation. Det er derfor smart at undersøge de forskellige renter, inden du træffer dit valg. På den måde højner du chancen for, at du tager det bedste lån. Det er derfor meget vigtigt, at du ikke blot regner med at skulle tilbagebetale det lånte beløb, men derimod undersøge hvad et samlet tilbagebetalingsbeløb dækker over. Når du er klar over, hvad din samlet tilbagebetaling bliver, kan du bedre træffet et veloplyst og fornuftigt valg – hvor der ikke pludselig er ubekendte faktorer, du ikke havde hverken kendskab til eller vished om på forhånd.

Det er smart at sammenligne de hurtige sms lån

Derfor anbefales der, at du grundigt undersøger dine muligheder, inden du vælger at underskrive låneaftalen. Det er derfor ganske fordelagtigt, at du hurtigt nemt og enkelt kan sammenligne de forskellige udbydere, og hvad de præcist kan tilbyde dig.

Hvad sker der ved et sms lån og hvilke muligheder har du?

Der er mange måder hvorpå, du kan optage lån i Danmark. Eksempelvis findes der flere og flere muligheder for at optage et SMS lån. Et mobil lån eller et sms kviklån er en hurtig lånemetode, men den er ikke omkostningsfri. Det er derfor meget vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i lånebetingelserne samt hvad den samlede tilbagebetaling er. Selv ved små sms lån er der ofte en høj rente forbundet – og det betyder, at din samlet tilbagebetaling ofte er væsentligt højere end selve lånet. Derfor skal du altid tænke dig grundigt om, når du optaget et online lån. Hvis det er muligt, bør du naturligvis altid overveje hvorvidt du i stedet kan optaget et rentefrit sms lån. Lån som disse kategoriseres som billige lån, idet du blot skal tilbagebetale lånet og dermed ikke koncentrere dig om, hvad dit hurtige sms lån koster i rente.

Lån penge hurtigt og få udbetaling med det samme ved et kvik sms lån

Et lån med hurtig udbetaling betyder, at du har pengene på din konto relativt kort efter, at du har optaget dit lån. Afhængigt af hvor du optager dit lån henne, kan du som regel få mellem 20.000-500.000 kr. udbetalt ved sms lån. Selvom det naturligvis kan lyde fristende at have bankkontoen fyldt på få timer, skal du altid huske på, at du skal tilbagebetale dit sms lån igen. Du bør derfor undersøge, hvor lang løbetid du har.

Hvad er forskellen på lang og kort løbetid?

Lang eller kort løbetid definerer den periode fra at du optager dit lån, til at lånet skal være betalt tilbage igen. Afhængigt af de forskellige lån vil løbetiden også være forskellige. Du kan eksempelvis låne penge hurtigt hos en udbyder, der giver enten væsentlig længere løbetid end hos konkurrenten. Optager du et lån med kort løbetid, bør du på forhånd nøje overveje, hvorvidt du kan betale beløbet retur inden for den estimerede og korte tidsperiode, der er angivet. Hvis ikke at du er i stand til dette, er det ikke længere et billigt sms lån – men derimod en ganske dyr og omkostningsfyldt affære. Det er derfor vigtigt, at du vurderer, om du er i stand til at betale det samlet tilbagebetalingsbeløb retur indenfor en kort periode eller ej. Hvis ikke bør du finde andre alternativer.

Skal du opfylde kriterier for at blive taget i betragtning til et lån?

Ja, du skal opfylde kriterier for at blive taget i betragtning til et lån. Kriterierne afhænger naturligvis af, hvem du låner pengene hos. Dog er en gængs regel, at du skal være fyldt 18 år for at optage sms lån. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i lånebetingelserne hos de forskellige udbydere. Du kan heldigvis hurtigt og nemt sammenligne, hvilke kriterier de forskellige har. Er du bekendt med disse på forhånd, undgår du samtidig også ubehagelige og pludselig overraskelser. Det er derfor vigtigt, at du finder det bedste sms lån, der matcher dine behov. For selvom et hurtigt lån er en effektiv løsning, skal sms lånet matche det, du har behov for – og være god for den situation, du befinder dig i.

Kan man optage sms lån trods RKI?

At optage sms lån og at låne penge generelt øger naturligvis ens risiko for at blive optaget i RKI. Dog kan man godt optage sms lån, selvom man er registreret i RKI. Du bør derfor overveje om disse kortfristede lån, sætter dig i dårlig situation. Du bør altid undersøge hvilken indgået kreditaftale, du kan få – og hvordan den stiller dig. Du bør altid rådføre dig hos de forskellige udbydere og finde brugbart information på nettet. På den måde er du klædt bedst muligt på til at træffe den bedste beslutning for dig og din situation. Du skal nemlig altid være klar over, hvad de samlede kredit omkostninger bliver.

Du kan altid overveje følgende

Du bør altid overveje, hvad du vil bruge dit smslån til. Du kan altid stille spørgsmål ved, hvorvidt dette er livsnødvendigt eller ej. Du bør også altid genoverveje din beslutning – og stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt beslutningen er den rette.

Ofte Stillede Spørgsmål om Forbrugslån

3-4% er en meget lav rente for et forbrugslån, typisk ligger renten på forbrugslån mellem 6% og 15 %

Der findes ikke et svar på hvor du finder det billigste forbrugslån, da tilbuddene vil være afhængig af din økonomi og markedet. Ofte er et lån i fast ejendom det billigste man kan få, men det er ikke alle der har den mulighed.

Det billigste forbrugslån ligger typisk på omkring 4-5% i rente

Kviklån og forbrugslån er ikke det samme. Et forbrugslån strækker sig ofte over længere tid, og drejer sig om et større beløb, hvor kviklån ofte er fastsat til maks. 5.000 eller 10.000 kr. med en løbetid på 1 år eller mindre.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån