Forside » Lån » Lån 30.000 kr.

Lån 30000 kr. uden sikkerhed

Står du og mangler penge til udbetaling på bil? Eller er det tid til renovering af hus eller planlægning af drømmeferien? Læs med herunder og bliv klog på hvordan du finder det bedste og billigste lån på 30.000 kroner på nettet.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 30.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Når du vil låne penge, har du 2 muligheder. Du kan henvende dig til din egen, fysiske bank, eller du kan ansøge om lån på nettet. Der er flere grunde til, at danskere fra 18-23 år og opefter vælger at samarbejde med online låneudbydere. Du kan finde et billigt lån online, som du ikke skal stille garanti for. Derudover kan du finde lån uden kreditvurdering, hvilket effektiviserer udbetalingstiden, og giver dig hurtigt svar på din ansøgning.

Værd at vide om onlinelån

Før du ansøger om penge hos en onlinebank, skal du sætte dig ind i, hvilke forskellige lån og banker, der findes online. Du kan komme til at spare penge på din bankaftale, når du bruger tid på at sammenligne dine lånemuligheder.

Den største forskel mellem lån på nettet handler om omfang af kriterier til ansøger samt, om du skal kreditvurderes i forbindelse med godkendelse eller ej. Der vil hos mange banker være sammenhæng mellem lånebeløb og krav til ansøger. Det vil sige, at der stilles flere krav til dig, som vil låne over 20.000 kr. sammenholdt med vedkommende, som ønsker et lille lån. De små lån betegnes typisk som SMS lån eller kviklån, mens de store lån kaldes forbrugslån.

Derfor skal du sammenligne lånudbydere

Ved at benytte dig af en sammenligningsportal på nettet, der lister alle banker, får du de bedste muligheder for at sammenligne lånudbyderne. Det er vigtigt, at du kan opfylde kriterier, som banker sætter for sine kunder. Nogle banker kan have en højere aldersgrænse end 18 år, mens der hos andre banker på nettet stilles krav om en bestemt minimumindkomst.

Det vil altid fremgå direkte af oversigten, hvilke krav du skal opfylde for at kunne blive godkendt til et lån på 30000 kroner hos de forskellige banker. Du undgår at spilde tid på ansøgning og blive afvist til et lån, når du sikrer dig, at du kan godkendes af banken.

Hvad er det bedste lån på 30.000 kr.?

Det bedste lån vil altid være påvirket af individuelle forhold. Det betyder, at dét der kan være det bedste lån for én person, kan være et mindre fordelagtigt lån for en anden låntager. Det er afgørende for dine fremtidige lånemuligheder, din økonomiske sikkerhed og din tryghed, at du er i stand til at betale alle afdragene til tiden på din bankaftale.

Det bedste lån er dét, du uden problemer kan betale tilbage til banken. Hos mange onlinebanker kan du benytte dig af en regnemaskine, der oplyser den månedlige ydelse alt efter, hvilke tal du sætter ind i felterne med lånebeløb og afbetalingsperiode. Denne udregning er et nøgleredskab for dig at benytte dig af, så du kan være sikker på, at du ikke låner flere penge, end du har mulighed for at betale tilbage.

Den månedlige ydelse på dit lån skal være lavere end dit rådighedsbeløb. Du kan hurtigt finde frem til, hvor mange penge du har tilovers hver måned, når du trækker samtlige udgifter fra dine indtægter.

Hvad koster det at låne 30.000 kr.?

Det er ikke kun selve lånebeløbet på 30.000 kr., du skal betale tilbage til din bank. Der kan være flere omkostninger forbundet til dit lån, hvoraf nogle vil være enkeltstående udgifter, mens andre er tilbagevendende omkostninger.

Har du ansøgt om et lån, vil du modtage et tilbud. Heri kan du få blandt andet få oplyst de samlede kreditomkostninger, samlet tilbagebetalingsbeløb og de årlige omkostninger i procent (også forkortet ÅOP). Alle tal er hjælpsomme for dig, når du vil have viden om, hvad en finansieringsaftale i alt kommer til at koste dig. Du skal regne med, at der altid vil være rente forbundet med dit nuværende lån. Renten er en tilbagevendende omkostning, som du skal betale hver måned af løbetiden.

Nogle banker kan have gebyrer i forbindelse med oprettelse af bankaftale, og andre lånudbydere kan kræve gebyr i forbindelse med at indfri lånet før tid.

Sørg for at læse dit tilbud om lån grundigt, så du er bekendt med alle omkostninger på forhånd.

Særligt om udbetalingstider på forbrugslån

Et forbrugslån er hos mange banker online kendetegnet ved, at ansøgeren bliver kreditvurderet, før der gives svar på ansøgning. Kreditvurderingen er bankens redskab til at sikre sig, at den med stor sandsynlighed får sine penge igen, og at bankaftalen overholdes fra ansøgerens side.

Når en bank kreditvurderer sine kunder, får den adgang til og indsigt i de privatøkonomiske forhold. Det vil dreje sig om de seneste 3 måneders lønsedler samt det seneste årsopgørelse. Du giver banken tilladelse til at indhente oplysninger på dig fra SKAT via NemID/MitID.

Det kommer også dig til gode, at banken får indsigt i din økonomi. Har du en stærk økonomi med fast indtægt, kan du forvente at få en lavere rente på dit lån, end hvis banken ikke kreditvurderede dig.

En kreditvurdering foregår manuelt, og derfor skal du regne med, at der går 2-4 hverdage, før du får svar på din ansøgning om lån på 30.000 kroner. Ventetiden med de få, ekstra hverdage er givet godt ud, da du får et billigere lån.

Dette skal du være opmærksom på med et rentefrit lån

For langt de fleste låntagere er det betydningsfuldt at opnå et billigt lån. Dog skal du være opmærksom på, at der er flere parametre ved din bankaftale, som har indflydelse på, hvor billigt det er.

Igennem de seneste år er der kommet stor konkurrence på området for onlinelån. Det er til din fordel som låntager, at der er mange udbydere at benytte sig af på nettet. Du vil opleve, at flere banker tilbyder særlige fordele til deres kunder i forsøget på at tiltrække forbrugerne. Én af metoderne til at få flere kunder er at tilbyde rentefrie lån. At låne rentefrit betyder, at du en periode af løbetiden kan slippe for at betale rente på din bankaftale.

Har du brug for at have mere luft i økonomien, mens du betaler af på dit lån på 30.000 kroner, kan det være ønsket med rentefriheden. Det er ikke muligt at få et 100% rentefrit lån.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån