Forside » Lån » Lån 10.000 kr.

Lån 10.000 kr. online som et hurtigt lån

Søger du et billigt lån? PremiumBanker er et uundværligt redskab for dig, der ønsker at låne 10.000 kroner som et hurtigt lån og vil indhente forskellige online lånetilbud. Du får hjælp til at finde de bedste og billigste online lån. Indtaster du lånebeløb og alder, får du vist en let tilgængelig oversigt, hvor du får oplyst helt konkret, hvad du skal betale for dit online lån.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 10.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 50.000

Beløb

9,90 - 19,56%

Rente

9.2/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.920 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

2

1.500 - 20.000

Beløb

22,52 - 22,52%

Rente

9.3/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Eks.: 10.000 kr. over 12 mdr. Fast debitorrente: 24,9%. Samlede kreditomkostninger: 1.645,72 kr. Tilbagebetalingsbeløb: 11.645,72 kr. ÅOP: 34,99%. Mdl. ydelse: 970,48 kr.

3

5.000 - 300.000

Beløb

3,49 - 10,00%

Rente

7.6/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Lån 10.000 kr. allerede i dag

Online lån – kviklån eller online forbrugslån om du vil – er en både nem og hurtig løsning, når du skal låne penge her og nu.

Med disse populære lån skal du som regel ikke stille sikkerhed for lånet og kan derfor relativt hurtigt komme gennem låneansøgningen, blot ved at indtaste få oplysninger på den online låneblanket.

Du slipper endvidere for nærgående spørgsmål om, hvad pengene skal bruges på, men skal dog opfylde kriterier.

Online lån er ikke gratis – og du kommer derfor ikke kun til at tilbagebetale dit lån på 10.000 kroner, men også gebyrer og renter.

Eftersom du kan finde mange udbydere, vil du også kunne finde forskellige priser på dit lån. I stedet for at indhente lånetilbud fra hver enkelt udbyder, kan du indtaste dine oplysninger på PremiumBanker og få vist de billigste lån. Du kan herefter frit ansøge om et lån på 10.000 – tilbuddet er ganske uforpligtende, så længe du ikke har skrevet under.

Husk, at PremiumBanker også er din vidensbank, når du skal ud at låne penge.

Sådan undgår du faldgruberne ved online lån

Kviklån har fået et blakket ry, da de ofte er kendetegnet ved at være en del dyrere end f.eks. banklån. Et online lån behøver dog ikke nødvendigvis være en dårlig løsning – du skal blot kigge dig godt for og undgå de gængse faldgruber ved at undersøge lånemarkedet.

  • Hvor meget har du brug for lånet?
  • Låner du det rigtige beløb?
  • Har du tjekket lånets ÅOP -og ikke kun renten?
  • Har du overblik over, hvor lang tid lånet skal løbe?

Sådan undgår du faldgruberne ved online lån

Måske synes du, at det umiddelbart virker uoverskueligt, men i virkeligheden kræver det kun nogle enkelte overvejelser – og få indtastninger. Og research betaler sig altid, når det kommer til online lån – helt bogstaveligt.

Hvor meget har du brug for lånet?

10.000 kroner ekstra på kontoen. Det vil lune hos de fleste, og der kan være mange situationer, hvor du har brug for de ekstra penge.

10.000 kroner hører til kategorien små lån, og det vil være et beløb, som er muligt at spare op over kortere tid.

Så stil dig spørgsmålet, om du reelt set har behov for at låne pengene, eller om du har tiden til at spare op.

Et online lån på 10.000 kroner er som sagt omfattet af både gebyrer og renter, så hvis du har tid til at vente, bør du undgå at låne penge. Med hensyn til elektronikvarer kan du f.eks. nemt komme til at betale af på varen i længere tid, end du ejer den.

Med det sagt vil der også være situationer, hvor du med fordel kan låne pengene online.

Måske står du og skal bruge pengene til reparationer på bilen, som ikke kan udsættes. Eller så har du muligvis en elregning, som skal betales inden månedens udløb.

Ansøgningen til de online lån har den fordel, at låneansøgningen kan godkendes samme dag, hvorefter du får overført penge til din konto lynhurtigt.

Ofte kan din låneansøgning behandles inden for få minutter, og du kan ansøge døgnet rundt.

Online lån er også en gangbar løsning, hvis du f.eks. har fået nej i banken. Afslaget kan have mange årsager, eksempelvis en samlet kreditvurdering eller alder – og så kan det være tid til at gå andre veje.

Beror bankens afslag imidlertid på, at du har en for stram økonomi, kan du eventuelt genoverveje, om det er fornuftigt at gå videre med et kviklån, da det som bekendt er dyrere end et banklån.

Låner du det rigtige beløb?

Vælger du at optage et lån online, kan du låne alt fra 10.000 til 500.000 kroner.

Det er aldrig anbefalelsesværdigt at låne mere, end du har behov for. Mange begår dog ofte den fejl at optage kviklån over flere omgange. Ikke alene bliver det dyrere, men også mere uoverskueligt med så mange lån.

Sæt dig ned og vurdér, hvad du mangler penge til.

Forestil dig, at du i april måned optager et lån på 10.000 kroner, og allerede da ved, at du nok også får brug for at låne penge til sommerferien i juni og julegaverne i december. I stedet for at optage 3 lån bør du vælge et forhøjet lånebeløb. Du kan også vælge samlelån til en lav rente for at indfri nuværende lån.

Har du tjekket ÅOP – og ikke kun renten?

Den største faldgrube ved kviklån er, at mange forbrugere ikke får beregnet de samlede omkostninger, inden man vælger at optage lån.

Er det første gang, du optager et kviklån, er du måske en smule usikker på, hvordan du skal sammenligne de forskellige lånetilbud og finde det bedste lån.

Det er naturligt at tro, at et lån med en lavere rente også er billigere. Det er ikke nødvendigvis tilfældet.

Du skal holde et vågent øje med procentsatsen betegnet ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) hos de online låneudbydere, da den iberegner samtlige renter og gebyrer. Det er derfor også her, at du får det reelle billede af, hvor dyrt et lån på 10.000 kroner er.

Du skal for alt i verden undgå de kviklån med en skyhøj ÅOP – ellers kan et samlet tilbagebetalt beløb blive uhyre højt.

Har du overblik over, hvor lang tid lånet skal løbe?

Inden du skriver under på en låneaftale, kan du med fordel regne en smule på, hvad dit månedlige afdrag på lånet bliver alt i alt.

Som regel kan du via en online låneberegner forsøge at indsætte både lånebeløb og lånets løbetid, så du finder det billigste lån.

Jo længere tid lånet løber, desto dyrere bliver det – fordi du så skal betale månedlige gebyrer og rente i flere måneder. De fleste vil derfor regel gerne betale hurtigere af på lånet, hvis man ikke har et rentefrit lån.

Tænk dog blot på, hvad din privatøkonomi kan klare ved at låne 10.000 kr.

Det kan i en lang række tilfælde give god mening at forlænge løbetiden, så du opnår lavere månedlige ydelser. Der skulle meget gerne være råderum til uforudsete udgifter, så lån penge ud fra en grundig research.

Lånebeløb
Almindelige lån