Forside » Lån » Lån til Campingvogn

Indfri din drøm og lån til campingvogn

Hvis du har en drøm om at tage et lån til campingvogn, kan du finde den rette løsning her på Premium Banker. Vi hjælper dig med at finde den rette camping finansiering for dig, så dine campingdrømme endelig kam få lov at gå i opfyldelse. Ved blot at indsætte nogle få relevante oplysninger for et eventuelt lån til campingvogn, vil du let og overskueligt kunne se de mest optimale lånemuligheder for dig, ligegyldigt om det gælder lån til campingvogn eller autocamper eller noget helt tredje. 

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find lån til campingvognen her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Find det bedste lån

Her Premium Banker indtaster du nogle simple informationer såsom dit ønskede lånebeløb på dit lån til campingvogn. Disse oplysninger vil vise dig en oversigt over, hvilke forskellige muligheder du har, når du skal låne hos forskellige låneudbydere. Du præsenteres altså for de mest fordelagtige lånemuligheder, der netop nu er at finde på markedet. Denne service er altid uforpligtende, og du vælger selv, om du vil finansieres gennem en af de muligheder, vi viser dig. Når du har indtastet dine oplysninger omkring dit lån til campingvogn, vil de forskellige muligheder vise sig. Her vil du først kunne se udbyderen, der har et tilbud, som matcher dine behov. Udover dette vil du kunne se, hvor højt et beløb du kan låne, hvor høj rente der er på lånet, og hvilken alder du minimalt skal have. For at tage et lån til campingvogn, eller et hvilket som helst andet forbrugslån, skal man altid være over 18 år gammel. Herinde har du også mulighed for at ansøge om lånet med det samme du har fundet en god mulighed, der passer til dine behov. Din ansøgning er altid uforpligtende hos de forskellige udbydere. Derfor kan du ansøge om et lån til campingvogn uden at være bundet til en aftale eller et lån, hvis du senere skulle finde en bedre løsning.

Få den bedste camping finans

Mange danskere søger ofte kun finansiering ét sted, og dette er for det meste hos den bank, de kender i forvejen. Det er bare ikke sikkert, at denne bank kan tilbyde den bedste lånemulighed for dig på nuværende tidspunkt angående dit lån til campingvogn. Vi sammenligner forskellige tilbud til lån til campingvogn med de bedst mulige vilkår, men valget er naturligvis altid dit i sidste ende. På denne måde hjælpes du på vej til at finde den rigtige udbyder og det hele vil være let og overskueligt at finde rundt i. Systemet er lavet for at hjælpe dig og finde en holdbar og god løsning. Dette er selvfølgelig også en måde at sikre dig en større tilfredshed i forbindelse med dit lån, da du selv har frihed til at vælge lige præcis det lån, der passer bedst til dig på nuværende tidspunkt.

Troværdige låneudbydere

Hos Premium Banker samarbejder vi udelukkende med troværdige låneudbydere. Gennem en lang årrække på det danske marked har disse låneudbydere bevist deres troværdighed. Hvis du vælger at tage et lån til campingvogn hos en udbyder, du har fundet gennem PremiumBanker, kan du altså vide dig sikker på, at du er i trygge hænder. Vi ønsker at dit lån er sikkert for dig og at du kan finde den udbyder, der kan tilbyde dig det bedste lån. Derfor sætter vi stor værdi i at have troværdige låneudbydere, som kunderne kan stole på.

De fleste udbydere hos os har ikke fokus på, hvad formålet med dit lån er. Bankerne stiller naturligvis nogle vilkår til kunderne. Disse kan variere, men et eksempel kan være at mange udbydere kræver en fast indkomst som et vilkår for lånet. Derudover har det ikke stor interesse hvad formålet med lånet er – altså hvad pengene skal bruges på.

Køb din første campingvogn eller udskift din nuværende campingvogn

Campingvogne kan for mange være en stor investering. Det er dog for rigtig mange børnefamilier også en virkelig god investering. Man behøver ingen klar plan for at tage en tur afsted i campingvognen og man kan holde ferie eller tage af sted i en weekend så længe vejret er til det og der er plads i skemaet. Campingvogne og autocampere byder på ren afslapning, kan give et velfortjent og nødvendigt afbræk fra hverdagen samt føre familien tættere sammen.

Udover købet af selve campingvognen kan det være nødvendigt at tilkøbe noget ekstra udstyr. Når du har taget et lån til campingvogn og du endelig har fået den, er det ikke sikkert, at der også medfølger nyt udstyr, som kan være nødvendigt for mange. Udstyr til en campingvogn kan omfatte alt fra campingmøbler til køkkenartikler eller et dørforhæng. Da man oftest camperer i de lidt varmere måneder, kan det være praktisk for mange at have et fortelt. På denne måde kan man sidde udenfor, når solen er fremme og læse en god bog eller spille brætspil med sin familie. Camping er en måde at blive tættere på. Udover at man bor tæt og på relativt lidt plads, er man omsluttet af feriestemning og kan derfor finde stor ro og have fokus på at hygge sig og slappe af.

Hvis du og din familie har overvejet om det er tid til at købe en campingvogn, kan du undersøge dine muligheder for at tage et lån på Premium Banker i forhold til hvordan jeres økonomi er. Derefter kan I ansøge et passende lån med det samme uden at være forpligtede til nødvendigvis at gå videre i processen. Når lånet er accepteret og campingvognen er i hus, vil dine ferier og weekender byde på god familiestemning, hygge og ren afslapning inden hverdagens faste rutiner begynder igen.

FAQ

Hvad koster det at låne til en campingvogn?

  • Renten er forskellig ved tilbuddene, men dette kan du finde ud af ved at indtaste dine oplysninger omkring dit lån. På denne måde kan du finde ud af, hvad det kan koste dig at låne pengene til den campingvogn, du ønsker. Det er klart, at det koster en del penge at købe en ny campingvogn i sammenligning med en brugt. Derfor vil du også skulle låne mere, hvis du køber en ny fremfor en brugt, så det afhænger i høj grad af dine drømme.

Hvad koster det at låne til autocamper?

  • På samme måde kan man ikke fastsætte et beløb og klassificere det som den eksakte pris, det koster at låne til en autocamper. Det afhænger af hvilken stand og størrelse, du ønsker din autocamper i og hvilke betingelser udbyderen har til dit lån.

Kan man lease en campingvogn?

  • Hos Premium Banker finder man de bedste tilbud på lån til campingvogn. På vores side kan du altså ikke finde informationer om leasing af en campingvogn, men derimod de bedste lån i tilfælde af, at du ønsker at købe en campingvogn. Hvis dette er tilfældet kan du finde en række forskellige muligheder for lån fra forskellige troværdige udbydere.

Hvor er det billigst at låne penge?

  • Hvis du indtaster dine oplysninger for dit lån til campingvogn, vil du blive vist en række gode tilbud. Disse tilbud er anmeldt med stjerner og der fremgår, hvor stort et beløb du kan låne og hvor høj en rente du skal betale. På denne måde kan du finde det bedste og billigste tilbud for dig, ved let at sammenligne de forskellige muligheder du har for at låne penge.
Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån