Forside » Lån » NordCredit

NordCredit hjælper dig med ansvarlige kreditlån

En af de nyere låneudbydere på markedet er NordCredit, der tilbyder enkle og gennemskuelige kreditprodukter og hjælper med ansvarlige kreditløsninger til privatkunder. Er du nysgerrig på at vide mere om NordCredit, så læs med i indlægget her og bliv klogere på selskabet.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Få din kredit her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 50.000

Beløb

9,90 - 19,56%

Rente

9.2/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.920 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

2

1.500 - 20.000

Beløb

22,52 - 22,52%

Rente

9.3/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Eks.: 10.000 kr. over 12 mdr. Fast debitorrente: 24,9%. Samlede kreditomkostninger: 1.645,72 kr. Tilbagebetalingsbeløb: 11.645,72 kr. ÅOP: 34,99%. Mdl. ydelse: 970,48 kr.

3

5.000 - 300.000

Beløb

3,49 - 10,00%

Rente

7.6/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Ønsker du selv at optage et lån, er det altid en god idé at sammenligne forskellige lånemuligheder, så du får det bedste grundlag for at træffe den rette beslutning. Hos Premiumbanker kan du via vores oversigt få tilsendt gratis lånetilbud, som kan bidrage til at gøre dit valg meget lettere.

Hvem er NordCredit?

Det danske selskab NordCredit er en online kreditudbyder, som tilbyder danske privatkunder online kredit gennem deres hjemmeside. De blev stiftet i 2017 og er derfor en forholdsvis ny spiller på låneområdet, men i den korte tid de har opereret, har de med deres enkle og gennemsigtige kreditydelser slået sig fast som en del af danskernes foretrukne forbrugslånshjemmesider.

NordCredit hører under det etablerede finske fin-tech selskab GF Money, hvilket gør, at de kan tilbyde gennemtestede ydelser, der har hurtighed, overskuelighed og ikke mindst pålidelighed i højsædet.

Da deres mission er at tilbyde ansvarlige kreditlån og markedets bedste service, sidder samtlige kundeservicemedarbejdere i Danmark og er dansktalende.

Hvilket produkt er NordCredit?

Selskabets kreditkonto fungerer som et kreditkort, bare online. Du har mulighed for at få en kreditgrænse på op til 20.000 kr., og du kan frit bruge den kredit, du får bevilget. Du skal desuden kun betale renter på det beløb, du bruger. Hæver du ikke noget, skal du derfor heller ikke betale nogen renter.

Den nominelle rente ligger på 22,5 %, og deres ÅOP, den årlige omkostning i procent, er 24,97 %. Du bliver opkrævet en månedlig rente på 1,88 % på de beløb, du hæver fra kontoen. Bruger du ingen af NordCredits tillægstjenester, er den månedlige rente den eneste omkostning knyttet til din kredit.

Et par af tillægsydelserne er straksudbetaling, hvor du vil blive pålagt et gebyr på 30 % af udbetalingsbeløbet, samt en betalingsfri måned, hvor omkostningen er 295 kr. Har du rettidigt betalt fire kreditfakturaer i træk, kan du benytte dig af den betalingsfri måned.

Hvis du indgår en kreditaftale, du fortryder, har du 14-dages fortrydelsesret. Benytter du dig af fortrydelsesretten, bliver du påkrævet at betale de forløbne renter, indtil din betaling er nået tilbage til selskabet.

Hvilke minimumskriterier skal opfyldes for at blive godkendt til kredit?

Som alle andre låneudbydere opstiller NordCredit en række minimumskrav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt til at få kredit:

  • Du skal være mindst 20 år gammel.
  • Du skal have NemID.
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse.
  • Du skal have dansk telefonnummer.
  • Du skal have en konto i en dansk bank.
  • Dit rådighedsbeløb skal være på mindst 6.720 DKK.

NordCredit vil tilbyde den maksimale kredit, som de vurderer, at din økonomi kan klare. Har du ikke en sund økonomi, eller er du registreret i RKI eller Debitor Registret, får du ikke tilbudt kredit.

Ændres dine oplysninger, kan du altid ansøge igen. Du får nemlig lavet en ny vurdering af hver eneste ansøgning.

Sådan ansøger du om lån hos NordCredit

Det er hurtigt og ganske enkelt at ansøge om lån hos NordCredit. Husk dog altid at læse alle siderne igennem inden, så du får en god oplevelse uden overraskelser.

  • Opret en profil: før du kan sende en låneansøgning afsted hos NordCredit, skal du oprette en profil. Du skal være fyldt mindst 20 år, have NemID og udfylde dine kontooplysninger. Oprettelsen tager ikke mere end nogle få minutter, men læs alligevel lånevilkårene igennem, inden du søger.
  • Skriv under med NemID: når du har oprettet en profil, kan du ansøge om kredit. Du skal underskrive ansøgningen med dit NemID, så du sikrer dig, at du er den eneste, der kan optage lån på profilen.
  • Du får din kredit: bliver din låneansøgning godkendt, får du kreditten på din profil. Du hæver kreditten herfra til din valgte bankkonto.

Bliver du godkendt til kredit, får du det valgte beløb udbetalt efter ca. 48 timer. Vælger du straksudbetaling, får du det ønskede beløb med det samme.

Fordele ved at vælge NordCredit

NordCredits kreditkonto er oplagt for dig, som har behov for at låne et pengebeløb i en kort periode, men ikke kender det eksakte beløb, du behøver. Du hæver det beløb, du har brug for på det givne tidspunkt, betaler renter for den del, du bruger, og vælger, hvor lang tid tilbagebetalingen skal løbe over.

Den enkle kredit giver dig et større økonomisk råderum på en sikker og ansvarlig måde, og du slipper for at skulle holde gammeldags møder med en bankrådgiver. Hvad enten du ønsker at gøre en drøm til virkelighed eller blot vil stille dig bedre overfor uforudsete udgifter som f.eks. store tandlægeregninger eller reparationer af bilen, er kreditløsningen en god mulighed.

Hurtige penge på en ansvarlig måde

Det er rart at have penge mellem hænderne, men du skal altid overveje dine lån nøje, inden du trykker “godkend”. Tænker du på at optage et lån, skal du have styr på din økonomi og grundigt tænke over, hvor mange penge du skal bruge, og om du er i stand til at betale de månedlige afdrag.

NordCredit anbefaler, at du kun låner det beløb, du har brug for. Mangler du 500 kr., så lån kun 500 kr. De hjælper dig som nævnt med at låne penge på en ansvarlig måde gennem deres vurderinger af din økonomi, så du ikke havner et sted, du ikke kan bunde.

Få tilsendt gratis lånetilbud hos Premiumbanker

Inden du optager lån, bør du undersøge lånemarkedet. Dog kan det være svært at danne sig et godt overblik over de mange forskellige muligheder.

Hos Premiumbanker ønsker vi at gøre det mere overskueligt for dig at finde det rette lån til dine behov. Udfylder du vores formular, sender vi dig de bedste lånetilbud direkte til din e-mail – helt gratis!

Du kan også sammenligne forskellige låneudbyderes ydelser direkte på vores hjemmeside ved at indtaste dit ønskede lånebeløb og din alder i vores låneberegner. Gennem disse enkle trin hjælper vi dig med at finde det rette lånetilbud til dine behov.

Lånebeløb
Almindelige lån