Forside » Lån » Bådlån

Sådan finder du det billigste bådlån

Der er flere end du måske lige tror, der går og gerne vil have deres egen båd. Og på samme måde som du kan låne til en bil og få et billån, så kan du også tage et lån til båd – og faktisk også til en god pris. Det er nemlig muligt at finde gode bådlån, der passer til dig og din økonomi – hvis altså blot du bruger tiden på at finde det helt rigtige. Hvis du vil blive klogere på, hvordan du får et lån til båd med en god rente og kun en enkelt ansøgning, så kan du blot læse mere lige her.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

3 bedste bådlån

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Spar masser af penge ved at vælge det billigste bådlån

Langt de fleste går efter at finde så billig en løsning som overhovedet muligt – også når det kommer til lån til båd. Det giver også super god mening. Lige netop når det kommer til bådlån, så er der dog nogle andre ting, der også skal gå op i en højere enhed.

Noget som mange ofte glemmer er, hvor stor indflydelse lånet vil have på deres dagligdag. Hvis du vil have en god og succesfuld oplevelse med at låne, så skal du gerne betale en lille smule tilbage på lånet hver måned. Ellers ender du nemt med at få opbygget en gæld, som vil være svær at betale tilbage og pludselig er du registreret i RKI – det ene tager hurtigt det næste, når det kommer til økonomi.

En god måde at finde det bedste lån til dig er ved at tænke på, hvor mange penge du kan undvære i din hverdag og vælge et lån, der tillader dig at betale dette beløb tilbage hver måned. Nogle gange vil det tage flere år, andre gange færre. Det afhænger af din indkomst og hvor meget du kan skære ned på dine udgifter i perioden, hvor du betaler lån til båd tilbage.

Hvor kan du låne penge til køb af båd?

Der er utroligt mange forskellige låneudbydere på markedet, der tilbyder dig forskellige lånetilbud. Det giver dig rig mulighed for at vælge lige netop den udbyder, der tilbyder dig det bedste lån til båd. Det giver god mening at sammenligne forskellige lån, inden du vælger dit bådlån. På den måde har du nemlig større chance for at vælge det bedste bådlån til netop dig.

De to primære ting, som du skal vælge imellem er, om du vil låne online eller hos din bank.

Fordele og ulemper ved at optage bådlån hos banken

Der er mange, der anbefaler dig at optage hos bankerne, hvis du skal låne større beløb. Og det har også sine fordele.

Først og fremmest er det en stor fordel at få økonomisk vejledning. Det kan både være i form af, hvilket lån du bør tage, men det kan også være i form af, hvordan du får betalt pengene tilbage.

Derudover er renten nogle gange lavere hos bankerne. Det vil sige, at du overordnet set højst sandsynligt får et billigere lån.

Ulempen ved bankerne er, at du først skal have gennengået og godkendt din personlige økonomi. Det kan ofte tage lang tid, og det fører ikke altid til det svar, du gerne vil have. Det vil altså sige, at du ikke nødvendigvis kommer igennem med at låne til din drømmebåd hos din bank.

Fordele ved at optage lån online

På samme måde er der både fordele og ulemper ved at låne online.

Hvis du låner online, så har du super god mulighed for at undersøge dine muligheder. Du kan sammenligne de forskellige lån både på renter, løbetid, ÅOP og så videre ved blot at klikke dig ind på én enkelt hjemmeside. Du har dermed også mulighed for at finde billige lån til båd her.

Derudover er du næsten sikker på at blive godkendt – såfremt du altså ikke er registreret i RKI. Du har typisk pengene indenfor meget kort tid, så du ikke behøver at vente på en eventuel afvisning.

Og sidst kan du betale pengene tilbage på dine præmisser. Det hænger sammen med, at du jo stort set selv vælger de vilkår, som du skriver under på. Hvis du sætter dig ned og planlægger dit lån, så vil du altså kunne betale det tilbage uden de store problemer.

Hvem tilbyder det billigere bådlån?

En fabriksny båd koster en masse penge. Derfor er det for mange nødvendigt at tage et lån til båd, hvis de vil ud og sejle. Hvis det er tilfældet, så handler det om at finde et lån fra en låneudbyder, der passer til netop dig. Der er nogle forskellige ting, som du med fordel kan være opmærksom på.

Bådlånets løbetid

For nogen vil det inkludere en kort låneperiode, men for de fleste vil det være bedre med en lang løbetid, da hele beløbet skal betales tilbage, inden løbetiden er ovre. Det kan lægge et stort pres på økonomien alle hverdage, hvis du pludselig har væsentligt mindre at gøre med.

Den pålydende rente

Foruden en passende løbetid, så er det også vigtigt at vælge en udbyder, der tilbyder en lav rente. Renten er en procentdel af det beløb, som du mangler at betale tilbage, og den lægges oveni den samlede tilbagebetaling hver måned. I mange tilfælde konkurrerer udbyderne om den lavere rente, men desværre holder det den alligevel ikke nødvendigvis nede.

ÅOP

ÅOP står for de årlige omkostninger i procent. Det dækker over den samlede årlige udgift – i det her tilfælde ved dit lån til båd – der er opgjort som en procentdel af lånebeløbet.

Mange bliver ofte overraskede over, at prisen på et lån ikke kun er renten. Der er også gebyrer, stiftelsesomkostninger og så videre.

For at sammenligne de forskellige lån til båd, som du kigger på, på en ordentlig måde – og på den måde, der giver det bedste overblik – så er det via ÅOP. De andre tal kan nemlig være misledende, og hvis ikke du er helt indforstået med samtlige begreber, så kan du nemt blive snydt.

Hvordan låner du penge succesfuldt?

Du kan tage lån til båd på en succesfuld måde, og du kan gøre det på en måde, der placerer dig i debitor registret. Hvis du gerne vil have succes med dit bådlån, så er der nogle ting, som du bør være opmærksom på.

Forbered dit bådlån

Succes i forbindelse med lån til båd kommer via forberedelse. Hvis du springer hovedkuls ud i det og glemmer at læse op på bådlån først, så ender det højst sandsynligt galt.

Undersøg derfor blandt andet de oftest stillede spørgsmål, sammenlign de forskellige lån til båd, kig på de samlede kreditomkostninger og så videre, hvis du gerne vil have en succesfuld finansiering af din drøm.

Du kan også med fordel både gå til din bank og høre om deres tilbud samt undersøge dine muligheder online.

Vælg et lån med en lavere rente

Når du sammenligner lån til båd, så vil renter være noget af det, som du bør kigge efter. Som sagt har lånets rente nemlig indflydelse på prisen på lånet, og jo højere den er, jo mere koster lånet altså i sidste ende.

Husk dog, at der er andre udgifter end lånets rente. Kig derfor altid på lånets ÅOP, hvis du primært kigger efter lånets pris som helhed, da denne vil give et bedre billede af, hvad du i virkeligheden skal betale.

Vælg et lån med en lang løbetid

En længere løbetid gør det nemmere for dig at komme ud af gælden igen – også selvom det vil tage dig længere tid.

Hvis du vælger et bådlån med en meget kort løbetid, så er der stor chance for, at du kommer til at mærke den månedlige udgift i hverdagen. Det vil nemlig være et relativt stort beløb, som du skal sætte af til tilbagebetaling hver måned. Vælger du derimod det lån til båd med en længere løbetid, så vil det være færre penge, du skal leve uden hver måned, og du vil have større chance for at få det hele til at køre rundt.

Beregn dine årlige omkostninger først

Inden du ansøger om lån til båd, så sørg også for, at du ved præcis, hvad du går ind til. Beregn dine årlige omkostninger med din nye investering, så du ved, om du overhovedet har råd til en båd på lang sigt. Én ting er at kunne betale for båden ved hjælp af et lån, men hvis din hverdag ikke kan hænge sammen, fordi du ikke havde overskud i økonomien til de nye udgifter, så vil det ikke give mening at låne pengene.

Bådlån FAQ:

Hvor meget kan jeg låne til båd?
Bådlån kan være på mange forskellige beløb. Hvis du låner i en bank vil det afhænge af din kreditvurdering, mens det hos online udbydere vil være mere op til dig at vælge et lånebeløb. Hvis du har gæld i forvejen, så vil dette begrænse dig, men det er muligt at finde lånetilbud, selvom du er i debitor registret. Du kan også overveje en medansøger, hvis du er registreret, da det kan gøre det nemmere at optage et lån.

Hvad koster det at finansiere en båd?
Mange sammenligner det at låne til en bil med det at låne til en båd. Det er dog en anelse mere kompliceret – ikke at tage lånet, men at investere i en båd – da der er flere faktorer. Dit bådlån dækker nemlig højst sandsynligt kun finansiering af en ny båd. De årlige omkostninger som ejer inkluderer dog også en bådtrailer, bådplads og udgifter til f.eks. vedligehold af motor. For at det giver mening, at du sender en låneansøgning, bør du altså overveje, om du kan betale resten på egen hånd.

Hvordan finansierer man en båd?
Finansieringen af en båd kan ske via et lån. Efter låneansøgningen er blevet vurderet og godkendt vil du have penge nok til at finansiere købet af din båd. Husk dog, at du altid skal betale lånet tilbage, og der er mange ekstra udgifter. Derfor vil finansieringen af din båd i sidste ende ske via hårdt arbejde og din egen indtjening.

Hvor kan man låne penge?
Du kan optage lån i bankerne, men du kan også gøre det online. Der er mange udbydere af lån til båd, du kan sammenligne for at finde lånet med de vilkår, der giver dig bedst mulighed for at indfri lånet indenfor den løbetid, der er aftalt. Det vil sige, at du bør gå efter lave renter.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån