Forside » Lån » Lån 25.000 kr.

Lån 25.000 kr. lige her

Lån 25000 kr. online, når bankerne konkurrerer om at sige nej, eller når du bare vil have et lån uden sikkerhed.

Der findes masser af fordele ved at tage online lån, og en af dem er, at det er hurtigt og nemt. PremiumBanker guider dig til at finde lån på 25.000 kroner.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 25.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Lån 25.000 kr. med PremiumBanker

Står du og mangler et lån på 25.000 kroner til dit næste projekt? Uanset om det er et erhvervslån, et usikret lån, lån til udbetalingen på bil eller til drømmekøkkenet, hjælper PremiumBanker med at finde et godt og billigt lån.

Ved at samle alle lån et sted, har vi gjort det nemt for dig at sammenligne flere lån og vælge det lån, der passer bedst. Samtidig kan du her på siden læse alt, du har brug for at vide, i forbindelse med dit lån på 25.000 kroner.

Lån 25000 – Det skal du kigge efter

Ingen kigger efter et lån med høj rente og lang løbetid, tværtimod vil alle gerne have det billigste lån. Du skal vide at der kan være forskel på det billigste lån og det bedste lån. PremiumBanker vil gerne hjælpe dig med at få det ønskede lån som fungerer for din økonomi.

Så hvad er et godt lån? Det kan f.eks. være et:

 • lån med lav rente eller
 • rentefrit lån
 • lån med betalingsfri måneder
 • lån med laveste månedlig ydelse
 • lån med lav årlig debitorrente
 • nyt lån der erstatter flere gamle
 • simpelt lån som f.eks. et sms lån

Det bedste lån handler altså også om din økonomi og hvad der passer ind. Her kan PremiumBanker af gode grunde selvfølgelig kun hjælpe dig med, hvilke kriterier du kan kigge på, men du skal selv vælge mellem de eksklusive lånetilbud du får tilsendt.

Lån 25000 ved at opfylde kriterier fra låneudbyderne

Selvom online låneudbydere på ingen måder stiller lige så skrappe krav, kriterier eller spørgsmål som banken gør for at give dig lov til at låne penge, så skal du alligevel opfylde kriterier som f.eks. ikke at være RKI-registreret eller stå i Debitor Registret, at have faste månedlige indtægter, at kunne vurderes at kunne tilbagebetale lånet osv.

Nogle online låneudbydere har kun de mest gængse krav, som de skal have ifølge loven, mens andre udbydere også har valgt at have særlige krav fordi det minimerer deres risiko for tab i forbindelse med at låne penge ud. Det kan f.eks. være særlige krav til din alder eller en vis begrænsning på eksisterende gæld.

I nogle tilfælde kan du ændre på de vilkår der gør at du ikke opfylder kriterierne til de forskellige lån, andre gange kan du ikke.

Lån 25000 sådan her

Hvis du har dit NemID eller det nye MitID ved hånden tager det ikke mange minutter at udfylde en låneansøgning.

Det er ikke mange år siden at du både skulle taste tal fra din lønseddel, din årsopgørelse m.m. men nu kan du med få klik blot give låneudbyderne adgang til din skattemappe og de nødvendige oplysninger som de skal bruge for at lave en individuel kreditvurdering.

Når du har indtastet følgende:

 • Det ønskede lånebeløb
 • Dine personlige oplysninger
 • Dine økonomiske oplysninger
 • Evt. svar på spørgsmål om gæld og andre småting

Så er du klar til at trykke send, og så er der blot tilbage at vente på svar. Dit svar kommer ofte i løbet af få minutter, og du vil vide om du er blevet godkendt til at låne penge eller afvist.

Husk at regne på hvad det koster

Når du sidder med dit lånetilbud og den endelige låneaftale i hænderne så er det fristende blot at underskrive og returnere den indgåede kreditaftale. Det er dog vigtigt at du lige regner efter.

Du behøver ikke at gå tilbuddet slavisk igennem for at se hvad det koster, for en låneaftale skal altid indeholde alle oplysninger herunder samlede kreditomkostninger, og også det samlede beløb der skal betales tilbage, når alt bliver lagt sammen.

Her er det dog vigtigt at du regner på om du har råd til at overholde de månedlige afdrag, for ellers kan der nemlig hurtigt blive tilskrevet renter, og så er det at de hurtige penge også bliver til meget dyre penge til et meget høj rente.

Lån 25000 og få dine penge hurtigt

Når du først har taget beslutningen om at låne 25.000 kroner, så vil du selvfølgelig også gerne have dine penge hurtigst muligt. Det er dog sådan at alle professionelle låneudbydere der tilbyder finansielle og relaterede produkter som f.eks. kviklån er underlagt kreditaftaleloven.

Kreditaftaleloven er lavet for at beskytte forbrugeren og skal bl.a. give en betænkningstid på 48 timer inden lånet udbetales. I den tid kan du altså også nå at fortryde dit forbrugslån.

Det kan både være hvis du slet ikke ønsker lånet alligevel, eller hvis du f.eks. i mellemtiden har modtaget et tilbud med lavere månedlige ydelser, mindre samlede kreditomkostninger, eller har fået uforudsete udgifter der gør at du ikke længere har råd til lånet, eller hvis du simpelthen bare har fortrudt.

Så du kan altså ikke modtage dine penge hurtigere end 48 timer når lånet er klassificeret som et kvik-lån.

Sammenlign og lån 25000 fra online låneudbyder

Når du skal låne 25.000 kroner er det en rigtig god ide at bruge lidt tid på at sammenligne lån, da der kan være mange penge at spare, eller mange fordele ved at vælge et online lån frem for et andet.

Ting du kan sammenligne på er bl.a.

 • Debitor eller nominel rente
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb
 • Samlet kreditbeløb
 • ÅOP som står for årlige omkostninger i procent
 • Øvrige af lånets omkostninger som f.eks. månedlige gebyrer, stiftelsesgebyrer, betalingsgebyrer osv.
 • Renter
 • Om der er fast eller variabel årlig debitorrente
 • Den månedlige ydelse
 • Lånet løbetid

For at kunne sammenligne lånene præcist er det ikke nok blot at kigge på de generelle tilbud, du vil nemlig ofte ende med et lidt anderledes tilbud på det endelige lån, fordi du har været igennem en individuel kreditvurdering der kan have indflydelse på lånets vilkår. Derfor er det nødvendigt at du kigger i den endelige låneaftale for at få de præcise oplysninger.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån