Forside » Lån

Lån Penge Hurtigt

Hvor er det bedst at låne penge, hvor meget kan du låne?

De fleste mennesker kommer til at låne penge på det ene eller andet tidspunkt af den ene eller anden årsag. Det kan være i forbindelse med uforudsete og akutte udgifter, men det kan også være i forbindelse med større investeringer og udbetalinger som boligkøb eller til en ny bil. Uanset hvorfor du har brug for at låne penge hurtigt, hvem du vil gøre det hos, og hvordan dine årlige omkostninger ser ud, så kan du læse meget mere om lån lige her.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

3 hurtige lån

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Hvor kan du låne penge?

Der er flere forskellige steder, hvor du kan låne penge hurtigt, og afhængig af hvad du skal låne penge til, så er det værd at have dette in mente, når du skal vælge stedet.

Lån penge i banken

Du kan først og fremmest låne penge hos banken. Banken er god til de større lån, som for eksempel køb af enten hus eller bil, eller hvis du skal låne penge til opstart af egen virksomhed. De tilbyder typisk en lavere rente, end hvis du vælger at låne penge online, men der er også væsentligt længere ventetid, og du skal ansøge om lånet og have det vurderet, inden du kan optage et lån. Desuden låner banken dig ikke penge, hvis du er RKI eller debitor registreret.

Lån penge hurtigt online

Det er også muligt at låne penge online. Hvis du låner penge online, så kan du vælge imellem flere forskellige lån hos flere forskellige udbydere. Online lån er typisk brugt til akut behov. Lån penge hurtigt online, hvis du pludselig står i en akut situation som en nedbrudt vaskemaskine eller andre situationer, som din opsparing ikke kan klare. Du kan finde et billigt lån online, så du har god mulighed for at tilbagebetale dit lån, men det vil altid koste mere at låne penge.

Online lån er også til korte lån, hvilket der er mange fordele ved. Det vil typisk være billige lån, da det er over kortere tid, at du skal betale en fast rente, inden du kan indfri dit lån. Ved online lån er det dog stadig enormt vigtigt, at du kan tilbagebetale lånet, da du ellers opbygger en gæld, og de månedlige gebyrer vokser sig større og større.

Lån penge selvom du er registreret i RKI eller debitor registreret

Online lån en fordel, hvis du er registreret i RKI eller debitor registreret, da du kan låne penge trods RKI eller debitor registret. Det er en smule mere besværligt at låne penge online, hvis du er registreret i RKI eller debitor registreret, da det er en forretning, der gerne vil tjene penge, og låneudbyderen vurderer, om du er i stand til at betale lånet tilbage; typisk vil det nemlig ikke blive vurderet, at du kan tilbagebetale dit lån, når du har eksisterende lån.

Dog er det muligt at have et eksisterende lån, komme ud for endnu et uheld og dermed igen have brug for at få et lån. I så fald er det dog vigtigt, at du lægger et stramt budget med stort fokus på at kunne afbetale lånet. Se på dit månedlige rådighedsbeløb og et samlet kreditbeløb for at finde frem til, hvor hurtigt du kan indtjene det samlede tilbagebetalingsbeløb og dermed indfri dit lån så hurtigt som muligt. Ellers kan det blive mange penge, du skal betale – både hver måned for alle renter – men også i sidste ende for den endelige rente.

Kan jeg låne penge?

Det er langt de fleste, der kan få lov til at låne penge i et eller andet omfang. Problemet opstår først, hvis du er i RKI eller debitor registret, da du på den måde er registreret som en såkaldt “dårlig betaler”. Det er desuden i alles bedste interesse, at du ikke er i RKI eller debitor registret – også din egen – hvorfor du bør gøre en ihærdig indsats for at indfri dit lån, uanset om du er registreret i RKI eller ej.

Hvis ikke du har tidligere dårlig erfaring med lån, så bør det ikke være et problem at låne penge – hverken online eller i banken. Det afhænger selvfølgelig af hvor mange penge, du gerne vil låne og hvor korte lån, der er tale om.

Står du og gerne vil optage et lån, så kan du sammenligne forskellige muligheder for online forbrugslån og udvælge dem, der passer til dig. Derefter kan du vælge de fra, hvor du ikke kan opfylde kriterier, da det vil være svært at få et lån her.

Hvor finder du det billigste lån?

At finde et billigt lån behøver ikke at volde en masse problemer. Du kan låne penge til en lav rente over hele lånets løbetid og på den måde ende med ikke at skulle betale så meget for lånet igen. Hvis du går 100 % efter prisen på lånet, så lån penge online.

Online lån kan i nogle tilfælde være billigere, og du har større mulighed for at tilpasse efter dine behov, så du får nemmere ved at indfri dit lån. Husk dog, at den billigste lån ikke altid er det bedste lån, og derfor bør du tænke på andet end prisen, hvis du vil underskrive lånekontrakten så sikkert som muligt.

Hvor lang er lånets løbetid?

Løbetiden på et lån er den tid, der går, inden låneudbyderen står med et tilbagebetalt beløb, og det har indflydelse på det samlede tilbagebetalingsbeløb, da der jo skal betales en rente pr. måned. Renten kan være en variabel i lånets løbetid, da der både findes en nominel rente og en fast rente. Hvis du vælger en nominel rente til dit lån, så vil den svinge i takt med markedet, og du risikerer både en høj og en lav rente.

Vælger du en fast rente, så kan du betragte det som den endelige rente, da den ikke ændrer sig, medmindre du ændrer hele lånet. Der er stor forskel på, hvor lang et lånebeløbs løbetid er, særligt hvis du vælger at låne penge online. Her giver det mening at sammenligne lån baseret på en række spørgsmål, der er relevante for dig.

Dette skal du vide om omkostningerne på dit hurtige lån

Det er ikke kun lånebeløbet, som deles op i mindre, månedlige rater, du skal betale tilbage til din bank. Der kommer også andre omkostninger til, som bliver lagt oveni afdragene. Du skal altid betale renter af et lån. Det gælder uanset, om det er lån til bil, hus eller forbrug, du har ansøgning om og godkendt tilbud på.

Udover rente vil der også hos mange banker blive opkrævet et oprettelsesgebyr, når du starter din bankaftale, og du skal betale engangsomkostning, når du kobler dit lån til PBS.

Det kan være svært at gennemskue prisen på at låne penge akut. “ÅOP” samt “Samlet tilbagebetalingsbeløb” er de mest vigtige nøgletal for dig i denne forbindelse, når du skal planlægge din økonomi og sikre, at alle afdrag kan betales af dit månedlige rådighedsbeløb.

Derfor vælger mange mennesker at låne penge akut på nettet

Du har forskellige muligheder, når det kommer til at få hjælp til ekstra finansiering. Overordnet set finde der 2 veje til at få lån: Du kan henvende dig til din fysiske bank, eller du kan vælge et online lån. Hos din fysiske bank vil du skulle stille sikkerhed for lånet. Det kan være i din bil eller dit hus. I tilfælde af at du ikke kan betale gælden tilbage til banken, vil den tage dine private aktiver som “pant”.

Derudover vil du typisk blive begrænset af, hvor mange penge det er muligt for dig at låne, når du vælger en fysisk bank. Her er det bankrådgiveren, der vurderer, hvor mange penge du kan låne, og vedkommende kan også sætte begrænsning på, hvad pengene må bruges til.

Hos bankerne på nettet kan du se frem til en større frihed, selvbestemmelse og fleksibilitet. Onlinelån er blandt andet forbundet med følgende fordele:

  • Du skal ikke stille sikkerhed ved kviklån
  • Det er dig, der bestemmer, hvad pengene fra lånet skal bruges på
  • Du kan få pengene udbetalt samme dag, som din ansøgning er godkendt
  • Du kan slippe for at blive kreditvurderet
  • Du vælger selv, hvor mange penge du vil låne, og hvor mange måneder du vil betale af over

Selvom bankerne på nettet kan have forskellige vilkår og betingelser, vil deres ansøgningsprocedurer se ens ud. Du bliver guidet igennem ansøgningen trin for trin, hvor du skal oplyse alder, ønsket lånebeløb og løbetid.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån