Forside » Lån » Pantsat

Pantsat.dk - Pantsæt dine værdigenstande med et Pantelån

Hvis du er på udkig efter en låneudbyder med en alternativ strategi, kan du overveje Pantsat. Siden er nemlig ikke bare en låneudbyder, men en pantelåner med tilbagekøbsret. Pantelån er ikke en spor ny ting, men det er en usædvanlig vej at tage på det moderne, online lånemarked.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Alternativer til Pantelån

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Er du interesseret i et anderledes lån, som kan finansieres gennem dine materielle værdigenstande, kan du overveje en online pantelåner. Læs mere om, hvad dine muligheder er, herunder.

Hvorfor overveje Pantsat?

Hvis du har dårlige erfaringer med banker eller låneudbydere, men du har værdigenstande derhjemme, fx transporttøjer, fin vin, designertasker eller lignende, kan du gennem en pantelåner som Pantsat få et lån på en anderledes måde.

Du skal overveje Pantsat, fordi de, modsat mange online låneudbydere, har fysiske placeringer, du kan komme forbi. De skal have plads til de forskellige ting, der er blevet pantsat, for du får ikke lov til at beholde dem, så længe du har et udestående lån med dem.

Hos Pantsat kan du låne med tilbagekøbsret eller salg, som har hver deres effekt på dit lån. Tilbagekøbsret vil sige, at du kan låne med den betingelse, at du kan købe din pantsatte genstand tilbage for en aftalt pris. Løbetiden bestemmes af dig, men ligger som regel på omkring en kvartal.

Hvad er en pantelåner?

En pantelåner fungerer anderledes end andre låneudbydere, og det kan på samme tid være mere sikkert og mere uforudsigeligt. En pantelåner fungerer ved, at du giver dem noget af tilsvarende værdi af dit lån, som de kan beholde ”i pant”. Hvis du altså ikke er i stand til at betale, kan de sælge dine genstande og få deres penge tilbage.

At betale gennem materielle goder er ikke noget nyt, men det er vigtig at tænke sig om og læse grundigt på siden, så du ved, hvad du går ind til. Hvis du har noget af værdi i dit hjem, og du er brug for penge, kan du pantsætte det. Så får du pengene, og du kan med stor sandsynlighed på dine ting tilbage på et senere tidspunkt.

Hvor meget kan man låne genne Pantsat?

Du kan låne op til 100.000,- gennem Pantsat, hvis du beslutter dig for salg med tilbagekøbsret, og fra 200.000,- til én million, hvis du vælger at pantelåne. På hjemmesiden kan du se meget mere om de forskellige muligheder, og det hele afhænger også af, hvor meget du har at sætte pant i.

Idéen med pantelån er, at pantelåneren skal kunne tjene pengene ind gennem de genstande, du har givet dem. Du skal derfor have noget, de mener er værdifuldt, hvis du vil have et højt lån. Hvis du er i tvivl om, om du er i besiddelse af noget, der kan bruges, kan du altid kontakte Pantsats chat og få en bedømmelse.

Vurderingen af dine genstande er gratis, og de kan give dig en meget bedre idé om, hvor meget du faktisk kan låne.

Hvordan fungerer Pantsat?

Hos Pantsat pantsætter du dine fysiske genstande, og det kan være alt fra en bil til fin vin eller elektronik – ja, endda møbler! Værdien skal bare lægge over 2.000,- kroner, og du kan få vurderet dine genstande over chat, eller du kan komme forbi én af de to fysiske placeringer med dine værdigenstande og få pengene udbetalt kontant.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål på selve siden, så hele processen foregår uden problemer. Du kan pantsætte med tilbagekøbsret, og du kan selv bestemme kontraktens løbeperiode.

Pantelåneren udbetaler en bestemt andel af værdien af din genstand, og det kan være helt op til 85%, alt afhængig af genstandstypen. Guld giver en meget høj udbetaling, mens det, der er sværere at vurdere, fx kunst, giver en lavere udbetaling. Pengene kan oftest udbetales med det samme.

Udbetalingen kan ske som straks-overførsel eller som kontanter, og der er fuld diskretion og ingen binding.

Hvilke krav er der til lån?

Det smarte ved en pantelåner er, at du ikke skal opgive en kreditvurdering. Så længe du har en fysisk genstand, du kan indlevere som sikkerhed, kan du ansøge med det samme og få svar på nogle timer.

Du ansøger gennem Pantsats ansøgningsformular. Udfyld den efter bedste evne, og hvis noget mangler, vil du blive kontaktet for yderligere oplysninger. Derefter vurderes dine genstande, og du får et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i at acceptere tilbuddet, skal du sende eller indlevere dine genstande i én af butikkerne i enten Aarhus eller København, hvorefter du vil få udbetalt pengene.

Dine genstande bliver opbevaret på et forsikret lager, og der er intet krav til, at du skal tilbagekøbe det, du har pantsat. Så længe din tilbagekøbsret er gældende, vil intet, du har pantsat, blive brugt, fremvist, fjernet eller solgt.

Det foretrækkes, at du selv køber dine genstande, og du kan altid anmode om udsættelse, hvis du mangler tid.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån