Forside » Lån » Serielån

Find forskellige serielån her

Har du brug for ekstra penge på kontoen? Måske er et serielån det rette valg for dig

Når du har brug for at låne penge, er der flere muligheder på markedet, hvorved dette kan lade sig gøre. De forskellige lånemuligheder har dog forskellige betingelser, og det er ikke sikkert, de alle er lige fordelagtige for dig. Derfor er det nødvendigt at kende til lånetyper, inden du godkender et lån. Serielån er en lånemetode, der bliver mere og mere populær, og som har et fast månedligt afdrag. Læs mere her om fordele og ulemper, og bliv klogere på serielån, inden du lader Premiumbanker sende dig et gratis og uforpligtende tilbud til et lån allerede i dag, for at du kan komme et skridt nærmere lidt ekstra penge på kontoen til at opfylde dine største drømme.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Serielån

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Hvad karakteriserer et serielån?

Et serielån adskiller sig en smule fra de andre lånetyper, der findes på markedet, ved at renten for det lånte beløb er varierende og bliver mindre og mindre, jo flere afbetalinger og rater du foretager. Dette betyder i bund og grund, at du betaler det samme afdrag for dit lån hver måned, men at de efterfølgende renter mindskes, og dermed betyder det samlet set, at ydelsen mindskes, i takt med at månederne går, og du kommer længere ned i både restgæld og renter.

Er der forskel på et annuitetslån og et serielån?

Et annuitetslån er et lån, der adskiller sig en smule fra et serielån i og med, at der her er tale om en fast månedlig ydelse. Dette betyder, at der, uanset lånets og restgældens størrelse, betales det samme beløb hele lånet ud. Sammenligner man de forskellige lån og kigger kun på de samlede udgifter, så vil dette betyde, at der i den sidste ende betales mere for et annuitetslån end for et serielån, men der i sidstnævnte med stor sandsynlighed vil være tale om, at der skal være en større likviditet til stede, samt et større økonomisk rådighed i starten af lånet.

Hvorfor er serielån populære?

De er et populært valg, hvis der er mulighed for at lægge en større ydelse i begyndelsen og senere hen spare penge på renter og gebyrer. Et serielån vil derfor hurtigere være betalt tilbage til låneudbyderen, end det gør sig gældende for andre lån med den samme lånesum. Lånet er den mest populære låneform for virksomheder, og måske er det også lige præcis sådan et lån, du leder efter, for at kunne få råd til det, du lige står og mangler.

Er der nogle ulemper ved at vælge et serielån?

Uanset hvilket lån, du vælger at tage, når der skal lidt ekstra ind på kontoen, så skal du have styr på din økonomi og sikre dig, at du kan tilbagebetale lånegiveren ud fra de betingelser, der er givet. Dette gælder også, når der er tale om et serielån og måske endda særligt ved denne form for lån. Lånet kræver nemlig, at der betales en højere andel i ydelse i starten af afbetalingen, end der gør sig gældende for den sidste del af lånets afbetalingsperiode. Det er dog også den største ulempe ved at vælge et serielån – at du skal op med mange penge i begyndelsen. Dog er det også denne ulempe, der opvejer de fordele, der er ved et sådan lån, de samlede omkostninger og den fremtidige månedlige ydelse.

Er et serielån det rette valg for dig?

Det kan måske være lidt svært at overskue, hvad der måtte være det rette lån for dig. Først og fremmest kommer det an på, hvor mange penge du skal låne, og over hvor lang tid du ønsker at skulle tilbagebetale lånet over. Dertil kommer din status på din økonomi. Har du et økonomisk overskud hver måned, så kan det godt betale sig at vælge et serielån frem for eksempelvis et annuitetslån. Her vil du hurtigere få tilbagebetalt dit lånebeløb og samlet set komme til at betale mindre i renter.

Hvordan sammenlignes de forskellige lån?

Selvom de forskellige lån umiddelbart ser meget ens ud, så kan der være en del forskelle i de betingelser, der står med småt, og de udgifter, der er ved at foretage de enkelte lån. På normal vis så vil det være muligt at sammenligne de forskellige lån ved hjælp af ÅOP. Her er beskrevet alle de udgifter, der er omfattet i de enkelte lån årligt, inklusiv renter, gebyrer, med videre. Det kan dog være en anelse svært at sammenligne et serielån med et almindeligt annuitetslån, såfremt det forløber over flere år, da renten for et serielån er forskelligt efter hver ydelse, i takt med at restgælden mindskes. Alligevel giver ÅOP dog et godt overblik, når du skal sammenligne de forskellige lån.

Mangler du penge til dine store drømme?

Det kan være lidt lige meget, hvad det er, du går og drømmer om, og eller hvad du har brug for at skulle betale, for der kan være uendelige årsager til, at du føler grund til at tage et lån online. På premiumbanker.com kan du sammenligne forskellige lån og finde frem til det, der passer absolut bedst til dig og din økonomi, samt de ønsker du har for det beløb, der skal gøre, at dine økonomiske drømme kan blive en realitet. Du kan nemt og hurtigt ansøge om at låne op til 500.000 kroner og endda også få pengene udbetalt samme dag.

Hav styr på økonomien inden du låner

Det er vigtigt at have styr på økonomien, inden du vælger at takke ja til et lånetilbud. Hvis ikke du kan tilbagebetale lånet efter de betingelser, du har underskrevet, så kan det hurtigt blive en meget dyr og ufordelagtig fornøjelse. Hvis du vælger at skulle modtage og takke ja tak til et serielån, så sørg for, at du har det økonomiske overskud, der skal til, særligt i starten af lånet og ved de første tilbagebetalinger, så ikke du ender med at skulle vende hver en 50-øre. Vælg en fordelagtig tilbagebetalingsperiode, der er passende til dig, men husk også, at jo hurtigere du betaler lånegiveren tilbage, jo færre omkostninger vil du samlet set have betalt for at låne penge.

FAQ

Hvad er fordelen ved et serielån?

Den helt store fordel er, at du kommer til at at betale dit lånebeløb af hurtigere og med færre udgifter til renter, da de falder løbende i takt med lånets afbetalingsperiode.

Er et serielån dyrere end andre lånetyper?

Sammenlignet med eksempelvis et annuitetslån, vil du kunne spare penge på de renter, der følger. Dette vil sige, at et serielån er billigere på den lange bane end andre lån, til trods for at du skal af med en del penge i starten for at kunne betale dine afdrag.

Hvor finder jeg det rette serielån?

Der er flere steder, hvor du kan sammenligne forskellige kviklån og heriblandt også serielån. Du skal sørge for at finde et serielån, hvor du har muligheden for at afbetale efter de betingelser, der stilles, og som samtidig giver dig adgang til lånet som følge af din likviditet.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån