Forside » Lån » Letfinans

Letfinans tilbyder lån op til 500.000 kr.

Hos Letfinans skal du ikke kæmpe for bankerne, bankerne skal kæmpe for dig. Du kan ansøge om forskellige typer af lån og sammenligne en bred vifte af bankers tilbud, så du nemt finder det, der kan betale sig bedst for dig.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 500.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Lad være med at spilde tiden med selv at søge og sammenligne, og lad en hjemmeside gøre det for dig. Sorter de dårlige eller irrelevante sider fra fra starten, så du kan fokusere på de seriøse og velegnede muligheder på markedet.

Hvorfor overveje Letfinans?

Den TV-kendte ydelse har hjulpet over 60.000 danskere med at spare penge i lån, men det er ikke den primære grund til, at du skal vælge Letfinans.

Siden er en låneberegner, som gør det nemt at låne penge på nettet, men udøver også en stor bevidsthed om farerne ved kviklån. De anbefaler, at du laver et ordentligt budget for din økonomi, inden du låner, og fastlægger det med din ansøgning.

Der er et reelt fokus på, at du skal have et sundt forhold til din økonomi, og derfor har Letfinans også nogle højere krav end mange andre lånesammenlignere og -udbydere på nettet – læs om dem længere nede. Du kan ansøge om mange forskellige lån, så der altid er ét, der passer til dit specifikke behov.

Hvad kan Letfinans tilbyde?

Hos Letfinans får du ikke bare en række lånetilbud, som du kan overveje eller takke nej til, men du får dem gennem en side, der reelt ønsker dig den bedst mulige økonomi. Det kommer til udtryk flere steder på deres hjemmeside, hvor du også får anbefalinger til, hvordan du bærer dig ad med at tage et lån så ansvarligt som muligt.

Du kan ansøge om et andelsboliglån, et billån, boliglån, boligforbedring, forbrugslån, privatlån, rejselån og samlelån, og summen er noget, du selv bestemmer. Siden er ikke velegnet til dig, der vil låne helt små beløber, men er målrettet mod seriøse og ansvarlige lånere, der har en vis forstand på deres egen økonomi, og ved hvordan et lån fungerer.

Hvor meget kan man låne?

Du kan låne fra 10.000,- kroner op til en halv million, og løbetiden kan være alt fra 1 til 15 år. På siden kan du finde flere forskellige lån, blandt andre et almindelig pengelån, et samlelån, og et billån. Du finder det, der er bedst til dig, og lader tjenesten klare resten af arbejdet.

I de tilbud, du modtager, vil du se forskellige løbeperioder og krav, så du kan blive fuldt oplyst om, hvordan du skal bære dig ad med at tilbagebetale lånet. Du anbefales at sammenligne det med dit budget, så du kan være vis på, at du har det økonomiske overskud til at tilbagebetale uden at komme på et alt for stramt budget eller havne i gæld.

Hvilke krav har Letfinans til låneansøgere?

De fleste online låneberegnere har ikke de store krav til deres ansøgere, men Letfinans ønsker, at alle brugere har en økonomisk bevidsthed og ikke opbygger gæld gennem kviklån. Derfor skal du være 21 år gammel, før du kan låne gennem siden, og have en fast årsindkomst på mindst 180.000,- kroner.

Desuden anbefaler de, at du laver et budget og vedhæfter det med din ansøgning. Du kan læse meget mere om deres anbefalinger på sidens FAQ.

Ligesom alle andre steder kan den enkelte låneudbyder have forskellige krav til ansøgeren, som skal efterleves. Du kan ikke låne penge, hvis du er registreret hos RKI/Experian og Debitorregistret.

Hvem er samarbejdspartnerne?

Blandt de forskellige samarbejdspartnere finder du Basisbank, Resurs Bank og Express Bank, hvilket gør, at du kan få de første tilbud på bare et par minutter. De personlige tilbud bliver sendt til dig fra bankerne, så du nemt kan overskue og sammenligne alle de forskellige aspekter, bl.a. lånebeløbet, løbetiden, renten, din ÅOP, og mange andre relevante informationer.

Alle samarbejdspartnere er erfarne banker, som tilbyder dig det bedst mulige lån. Du skal ikke bekymre dig om deres legitimitet, men kan altid slå dem op separat, hvis du vil vide mere om dem.

Når du bruger Letfinans, er du altid sikret i henhold til Kreditaftaleloven.

Hvordan fungerer ansøgningen?

Med flere forskellige lånetyper skal du først og fremmest finde ud af, hvilket lån er velegnet til det, du skal bruge pengene til. Det er ikke helt uvæsentligt, og det kan være godt at slå de forskellige ting op på nettet, hvis du ikke er indforstået med deres betydning.

Du kan ansøge om pengene på kun 2 minutter. En enkelt ansøgning er alt, du skal sørge for, så bliver resten taget hånd om for dig. Du vil helt automatisk modtage flere forskellige lånetilbud, og du vælger bare det, der passer bedst til dig og din nuværende situation eller dit behov.

Alle ansøgningerne er uforpligtende, så du skal altså ikke tage imod et tilbud, hvis du ombestemmer dig eller ikke ser ét, du kan lide.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån