Forside » Lån » Saverium

Sammenlign flere lån via Saverium.dk

Med mere end en halv million hjulpne ansøgere har lånesammenligneren Saverium en ganske god erfaring i ryggen. Med en nem og hurtig proces får du de penge, du har brug for, og du vælger helt selv hvilken bank, du har mest tillid til at låne fra.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Sammenlign lån her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Læs alt om det, den online låneformidler kan gøre for dig, herunder, så du kan træffe en god beslutning og være så veloplyst som overhovedet muligt, inden du låner på nettet.

Hvem er Saverium?

Saverium er drevet af ildsjæle og iværksættere, der har en enkel ambition om at gøre livet så let som muligt for den almindelige dansker.

Der er fokus på at finde et lånetilbud, der er fuldstændig tilpasset til dig, din økonomi og dit behov. Du får præsenteret de forskellige tilbud på en så overskuelig måde som overhovedet muligt, så du ikke selv skal ud og finde alle de informationer, du har brug for. Du kan sammenligne de forskellige lånetilbud, uden selv at skulle grave på internettet.

Virksomheden blev skabt efter et uopfyldt behov, og den er blevet bygget op fra bunden for at gøre hverdagen nemmere for dig, der står i en svær situation og mangler et økonomisk boost.

Det er gratis at benytte sig af siden, også at oprette en konto, hvor du kan se alle dine lån og ansøgninger ét sted. Der er ingen tvang til at tage et lån, så du behøver aldrig benytte dig af din konto foruden at sammenligne mulighederne.

Hvor mange penge kan du låne?

Hos Saverium kan du tage mange forskellige slags lån, lige fra en kassekredit til et bådlån. Der er mange forskellige samarbejdspartnere på siden, og derfor kan du låne alt fra 2.000,- kroner til en halv million.

Gennem den nemme låneberegner kan du selv indstille dine behov, så du kan få alle detaljerne, inden du skriver under på noget. Du får et tilbud med det samme, og det er ikke nødvendigt at stille med sikkerhed for at kunne låne.

Du kan både tage et forbrugslån og et erhvervslån hos Saverium, og med de mange forskellige samarbejdspartnere, vil der uden tvivl være én, der passer til dig og dine behov. Indtast dine behov på låneberegneren og sammenlign resultaterne, så du kan finde ét eller flere gode bud. Det er uden forpligtigelse, så du kan ombestemme dig lige indtil du har underskrevet.

Hvilke krav er der til lånene?

Det eneste gennemløbende krav til et lån er, at du skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark, NemID, dansk telefon og et dansk CPR-nummer. Du kan desværre ikke låne penge gennem siden, hvis du bor udenfor de danske grænser, og det gælder også Færøerne og Grønland.

De enkelte låneudbydere kan have ekstra krav til dig som lånemodtager, og nogle har også en højere aldersgrænse. De mest normale er, at du skal kunne bevise, du har en fast indtægt. Det er en naturlig ting at spørge ind til, så udbyderen kan vide, om de låner penge til nogen, der faktisk kan betale dem tilbage.

Du kan ikke låne penge hvis du er registreret i Debitor Registeret/RKI.

Hvordan ved man, om man kan stole på låneudbyderne?

Saveriums samarbejdspartnere spænder fra de store kendte til de mindre kendte. På listen er bl.a. IKANO Bank, Express bank og Basisbank, men også qred, CapitalBox og KreditNu, bare for at nævne nogle få.

Alle samarbejdspartnere er integrerede låneudbydere med erfaring bag sig, og du kan roligt låne gennem dem. Saverium samarbejder med realistiske og ordentlige virksomheder og tjener penge på basis af dem, hvilket resulterer i et ønske om det bedst mulige resultat for dig som kunde.

Du kan altid tage kontakt til sidens kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder. Hvis du gennem låneberegneren får et bud på et firma, du ikke har lyst til at låne fra, kan du altid springe det over og se på det næste bud. Der er ingen binding, og du kan altid læse mere om den enkelte udbyder på deres egen side.

Hvem accepterer låneansøgningen?

Det er den enkelte samarbejdspartner, der bestemmer, om de vil låne pengene til dig, ikke Saverium. Du bliver vurderet ud fra de oplysninger, du har givet, og kan få tilsendt et tilbud, som du kan acceptere, hvis det passer dig.

Du kan godt ansøge om et lån, selvom du har en lav kreditværdighed, men der er ingen garanti for, at du bliver godtaget. Banker tilbyder nemlig generelt ikke lån til den type ansøgere, da de jo helst skal være sikre på, de kan få deres penge igen.

Din låneansøgning kan blive afvist af mange forskellige grunde. Den mest almindelige grund er manglende opfyldelse af indkomst- eller gældskriterierne, men der kan også være årsager, der er ukendte for dig eller Saverium. Husk, du er ikke garanteret et lån på nettet, hvis låneudbyderen sin har integritet.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån