Forside » Lån » Lånio

Sammenlign lån med Lånio

Lånio skaber transparens, så du trygt kan vælge det rigtige lån

Lånios forretning er at indhente lånetilbud fra flere banker på dine vegne. Lånios mission er at skabe transparens på lånemarkedet, sådan at det bliver et trygt valg for dig som kunde at låne penge online.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Alternativer til Lånio

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Deres forretningsmodel er ganske enkel: Du ansøger om at låne et beløb igennem Lånio, og de indhenter tilbud fra flere forskellige låneudbydere. Derefter vælger du det lån, der er det rigtige for dig, og indgår endelig aftalen direkte med låneudbyderen.

Du får altså fordelen af at kunne shoppe rundt blandt flere udbydere, og få de bedste vilkår for dit lån uden at du har alt bøvlet med selv at kontakte udbyderne og forklare dig. Det gør Lånio for dig.

Hvordan kan Lånio hjælpe dig med at opfylde dine drømme med det samme?

Du har garanteret mange drømme i dit liv: At komme ud at rejse. At få din egen lejlighed. At få en ny computer. Men hvis du er som de fleste danskere, har du ikke råd til det hele med det samme.

Og her kommer Lånio ind i billedet. Ved at du låner penge igennem dem, kan du virkeliggøre dine drømme her og nu, og samtidig sikre dig at du ikke bliver snydt ved at låne for dyrt.

Hvad koster det at låne penge gennem Lånio?

Du har sikkert hørt, at det er helt urimeligt dyrt at låne penge online. Men sådan behøver det ikke at være.

Lånio arbejder kun sammen med velrenommerede samarbejdspartnere, der alle bliver reguleret af Finanstilsynet. Og Lånio udnytter netop konkurrencen på markedet ved at invitere flere forskellige udbydere til at komme med et tilbud til dig. Og fordi de alene formidler lån og ikke selv låner penge ud, er det ligegyldigt for dem, hvilket tilbud du ender med at sige ja til.

Så Lånio er i dit hjørne; de ønsker bare, at du får den bedst mulige aftale. Og Lånio sørger for gennemsigtigheden på tværs af tilbuddene, så det bliver så nemt som muligt for dig at vælge det rigtige.

Hvordan kan du være sikker på, at du får en god aftale?

Når du får flere lånetilbud på samme tid, kan du sammenligne priser og vilkår på tværs. Og så kan du vælge det lån, som du selv synes er bedst. Du har ikke pligt til at sige ja til nogen af tilbuddene – det er helt frivilligt.

Lånio ønsker netop at skabe gennemsigtighed på markedet til gavn for dig, der gerne vil låne penge. Så de har samme interesse som dig – at du får de bedst mulige vilkår, når du vil låne penge.

Hvordan vælger jeg det rigtige tilbud?

Når du har modtaget tilbuddene på dit forbrugslån fra Lånio, så er det tid til at du skal bestemme dig. Hvilken udbyder skal du vælge?

Her skal du tage højde for flere forskellige forhold.

Renten

Du skal starte med at se på, hvilken udbyder der har den laveste rente. Der kan være stor forskel på den rente, de forskellige udbydere vil tilbyde dig.

Gebyr

Men også gebyrer er vigtige. Så kig godt efter, hvilke gebyrer som låneudbyderne har lagt med ind i aftalen. Det kan være et gebyr for oprettelse af lånet. Eller et gebyr, når du betaler. Det er vigtigt at du sammenligner gebyrerne på tværs af tilbuddene.

Sørg for ydelsen matcher dit budget

Og sørg også for, at du har råd til at betale pengene tilbage med den ydelse, som er aftalt. Du skal kende den løn, du får udbetalt og de udgifter, du har i øvrigt. Ydelsen på dit nye lån kommer jo oveni de udgifter, du har i forvejen.

Når de ikke låner penge ud, hvordan tjener Lånio så penge?

Hvad tjener Lånio så penge på, når de ikke selv låner penge ud? Lånio modtager en provision fra den udbyder, som du ender med at låne penge af.

Du kan tænke på provisionen som et kontingent, som udbyderen betaler for at være med på Lånios platform. Det er en win-win-situation, som Lånio skaber: Udbyderen sparer penge ved ikke selv at skulle sælge deres lån; de bliver vist frem af Lånio. Og du får muligheden for at se mange forskellige tilbud helt gratis, og vælge det, du synes er det bedste.

Og udbyderen deler sin besparelse med Lånio ved at betale en provision. Alle vinder.

Hvad skal jeg tænke over, når jeg har optaget et lån?

Når du har fået udbetalt lånet, kan du realisere dine drømme – uanset hvad de måtte være: Tillykke med det!

Men husk, at nu skal lånet betales tilbage. Din indkomst skal kunne finansiere alle dine udgifter, inkl. betalingen på dit nye lån. Så det skal du sørge for, at du har råd til.

Og husk at nyde de ting, som du har lånt penge til! Du har truffet en god beslutning ved at anskaffe dig nogle ting, som du har drømt om. Godt gået!

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån