Forside » Lån » Forbrugslån

Leder du efter et forbrugslån?

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find de bedste og billigste Forbrugslån - her og nu

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Find det rigtige forbrugslån her

Har du brug for at låne penge? Her får du den nødvendige viden om, hvad der skal til for at finde det bedste forbrugslån til dine behov.

De billigste og de bedste forbrugslån

Det kan være svært at overskue markedet med forbrugslån, da der er mange muligheder. Vi har samlet alle online lån her på siden. Om du leder efter billige forbrugslån, den laveste rente eller det bedste lån, så forklarer vi dig her, hvad du skal kigge efter.

Hvad koster det at låne penge?

Alle kan få brug for at låne penge til uforudsete udgifter, til ferien, til udbetalingen på en bil osv. 

Når du tager et nyt lån, bør du altid gøre dig klart, hvad det koster at låne penge. Det er vigtigt at vide hvordan dit månedlige rådighedsbeløb ser ud i fremtiden, samt at vide om du har råd til at betale forbrugslånet tilbage.

Det er dog ikke nok at kigge efter renten for at sammenligne forbrugslån. Du skal derimod kigge efter det der hedder ÅOP, altså de årlige omkostninger i procent. ÅOP fortæller dig nemlig hvad forbrugslånet koster i hele lånets løbetid.

Der er kommet ny lovgivning omkring at udbyde og optage forbrugslån. Loven siger at den samlede tilbagebetaling på et forbrugslån maksimalt må være på 100%. Det vil sige at et onlinelån aldrig kommer til at koste dig mere end 100% oveni det du har lånt.

Forstå ÅOP på forbrugslån

ÅOP dækker som sagt over de samlede udgifter der er ved et forbrugslån, men hvad er det egentlig for nogle udgifter?

Det kan være udgifter af forskellig karakter der er forbundet med at optage, administrere eller tilbagebetale forbrugslånet, f.eks.:

 • Stiftelsesgebyrer

 • Pbs gebyrer

 • Betalingsgebyrer

 • Administrationsgebyrer

 • Kontogebyrer

Det er ikke alle forbrugslån der har samme gebyrer. Sammen med renten udgør gebyrerne de totale omkostninger på lånet. Ved at lægge dem alle sammen, og dividere dem ud på lånets løbetid kommer man frem til de samlede kreditomkostninger pr. år i procent.

Brug ÅOP når du sammenligner forbrugslån

Nu forstår du ÅOP, og det er faktisk simpelt. Så nu tænker du, logisk nok, at du bare skal finde lånet med den laveste ÅOP for at få det billigste lån. Så nemt er det desværre ikke, men tæt på.

Hvis du skal bruge ÅOP til noget, så er det at sammenlige forbrugslån med samme størrelse og samme løbetid.

Sammenligner du et forbrugslån på 100.000, der løber over 10 år, med et lille lån på 5.000 kr., der løber over 6 måneder kan ÅOP være misvisende.

Lad os sige, at begge lån har et stiftelsesgebyr på 500 kr. så skal de 500 kr. på det første lån deles ud over 10 år, og giver derfor en lavere procent, end 500 kr. der bliver delt ud over et halvt år. Korte forbrugslån på under et år har ofte en højere ÅOP, end større forbrugslån med lang løbetid.

Nogle lån har en meget høj rente, men lave stiftelsesomkostninger, mens det for andre lån er omvendt.

Kig efter de samlede kredit omkostninger

Hvis du vil være helt sikker på hvad dit forbrugslån på f.eks. 300.000 kr. kommer til at koste dig i alt, så skal du kigge på de samlede kredit omkostninger.

Når dit kviklån er godkendt, så får du en lånekontrakt hvor de samlede kredit omk. fremgår. Her kan du se præcis hvad dit lån koster inden du skriver under på lånet.

De samlede kreditomkostninger gælder selvfølgelig kun hvis du har betalt lånet tilbage til tiden og følger planen. Betaler du hurtigere ud kan lånet blive billigere.

Misser du derimod nogle betalinger kan der også komme ekstra gebyrer på.

Sådan finder du det billigste forbrugslån

Vil du gerne vide hvordan du finder det billigste lån, så er det som sagt ikke nok kun at kigge efter lav rente, lånets ÅOP, månedlige ydelser eller de laveste gebyrer. Du skal simpelthen kigge på alle omkostningerne til sammen.

For at kunne finde det billigste forbrugslån er det en god ide du undersøger markedets mange forbrugslån.

Sammenlign flere forskellige forbrugslån og se hvad de kan tilbyde. Heldigvis er det nemt her på siden at sammenligne lån.

Sådan bliver du godkendt til et forbrugslån

I dag er det sådan at du helst skal have en meget sund økonomi, og passe ind i en kasse for at blive godkendt til et lån i banken. Derfor er der mange mennesker der i stedet søger forbrugslån online. Der er et stort antal udbydere af online forbrugslån, og derfor er det ofte også meget nemmere at blive godkendt til et lån her, end det er i banken.

Nogle låneudbydere stiller krav til din alder. Det kan f.eks. være at du skal være over 25 år før du kan søge om et lån, men for langt de fleste udbydere gælder nogenlunde de samme krav hvis du ønsker at optage et forbrugslån.

 • Du må ikke være registreret i RKI

 • Du skal være over 18 år

 • Du skal have en fast indkomst

 • Du skal være i besiddelse af et dansk NemID tilknyttet din person

 • Du skal have en dansk adresse

 • Du skal have et dansk mobilnummer samt en mailadresse

Nogle af kravene kan som sagt variere fra udbyder til udbyder. Det kan f.eks. være kravet om hvor meget din faste indtægt skal være på, eller hvor længe du skal have boet på samme adresse osv.

Når du er sikker på du opfylder kravene udfylder du blot en låneansøgning og kort herefter får du svar på om du er godkendt til at kunne låne pengene.

Hvorfor bliver jeg ikke godkendt til et forbrugslån?

Nogle gange kan det ske at du ikke bliver godkendt til at optage et forbrugslån hos udbyderen du søger hos, og det kan være svært at forstå hvorfor.

Når du får et afslag på at låne penge online, så følger der aldrig en specifik forklaring med, men der kan være flere ting der gør at du ikke kan blive godkendt.

 • Det kan være at din indkomst er for lav

 • Hvis du har mange lån andre steder

 • Dit rådighedsbeløb er vurderet til at være for lille

 • Du står ikke i en A-kasse

 • Du har et eksisterende forbrugslån du har optaget for nyligt

Når du søger om et forbrugslån skal du altid huske at det er en forretning for udbyderen, men også en risiko at låne penge ud. Derfor foretager låneudbyderne altid en individuel kreditvurdering og vurderer risikoen for at du ikke kan betale pengene tilbage.

Hvis du stadig ønsker et forbrugslån er der forskellige ting du kan gøre for at forbedre din kreditværdighed. Du kan f.eks. øge din indtægt, indfri nogle af dine eksisterende lån, kigge på dit budget og se om du kan få et større rådighedsbeløb osv.

Ofte Stillede Spørgsmål om Forbrugslån

3-4% er en meget lav rente for et forbrugslån, typisk ligger renten på forbrugslån mellem 6% og 15 %

Der findes ikke et svar på hvor du finder det billigste forbrugslån, da tilbuddene vil være afhængig af din økonomi og markedet. Ofte er et lån i fast ejendom det billigste man kan få, men det er ikke alle der har den mulighed.

Det billigste forbrugslån ligger typisk på omkring 4-5% i rente

Kviklån og forbrugslån er ikke det samme. Et forbrugslån strækker sig ofte over længere tid, og drejer sig om et større beløb, hvor kviklån ofte er fastsat til maks. 5.000 eller 10.000 kr. med en løbetid på 1 år eller mindre.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån