Forside » Lån » Billån

Har du brug for et lån til drømmebilen?

Her finder du det billigste billån

Har du et ønske om at skifte den nuværende bil ud med en ny og leder efter muligheder for at låne penge til din næste bil? Der er mange finansieringsmuligheder når det kommer til bilkøb.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Spar masser af penge med denne guide til billige billån uden udbetaling

Langt de fleste kommer på et eller tidspunkt til at skulle låne penge. Det kan være i forbindelse med større investeringer som en ny bolig, men det kan også være et billigt lån i forbindelse med akutte situationer som en vaskemaskine, der går i stykker.

Hvis du står og mangler penge til din nye bil, så er det vigtigt, at du tager velovervejede beslutninger i forhold til, hvordan du vælger at optage lånet og hvorfra du vælger at låne pengene – på den måde kan du nemlig finde det billigste billån. Du kan læse meget mere om, hvordan finder det billigste billån lige her.

Sådan finder du det billigste billån

Mange der skal ud og låne til en bil, går efter at finde det absolut billigste billån. Typisk vil det nemlig – sjovt nok – være et billig billån, der bedst kan betale sig. Og det er faktisk ikke så svært at finde frem til hvilket billån, der er det bedste. Der findes nemlig utroligt mange hjemmesider, der sammenligner forskellige billån fra forskellige låneudbydere, så du nemt kan få overblikket og vælge at låne penge fra dem, der tilbyder det bedste billån til dig.

Det bør du også være opmærksom på i jagten på dit billån

Når du skal låne mange penge, så handler det dog ikke kun om at finde det billigste billån uden udbetaling. Husk, at der også er andre ting, der skal overvejes, inden du kaster dig ud i noget overilet. Du skal for eksempel også være sikker på, at både lånets løbetid og den pålydende rente passer til din økonomi.

Derfor: kig på hjemmesider, der sammenligner billån og viser dig dine mange lånemuligheder og de mange låneudbydere overfor hinanden. Sammenlign billån ved hjælp af dem.

Hvad er lånets løbetid?

Lånets løbetid dækker over den periode, der går, fra du tager lånet og får pengene udbetalt, til lånet er betalt tilbage. For mange vil det være et lån med en relativt lang løbetid, der bedst giver mening, da en lang løbetid giver dig mere plads i økonomien. Her skal du nemlig ikke betale helt så store beløb hver måned.

En lang løbetid har dog den ulempe, at du vil være i gæld i længere tid, end hvis lånet havde en kortere løbetid.

Hvad skal du være opmærksom på i forbindelse med lånets rente?

Når du kigger på billån, så er det vigtigt at finde et lån med en lav rente, der passer til din økonomi.

Du kan vælge imellem en fast eller variabel rente, der hver især både har fordele og ulemper. En fast rente ændrer sig ikke i løbet af lånet. Vælger du derimod en variabel rente, så kan du ende med en meget lav rente, når markedet lægger op til dette, men du risikerer også en højere rente i mere uheldige perioder. Dette skal du altså også overveje, fremfor blot at vælge det første og bedste lån med en attraktiv rente.

For mange vil det være nemmest at vælge et lån med en fast rente, da du ved præcis hvor meget, du skal betale tilbage i sidste ende. Finder du ovenikøbet et med en lav rente, så bør du vælge dette tilbud.

Hvad koster et billigt billån uden udbetaling?

De fleste billån vil kunne betegnes som et fordelagtigt lån. Billån afhænger nemlig meget af din personlige situation. Det er dermed det billigste billån, når du kan betale det tilbage på en rimelig måde, der ikke ødelægger din økonomi i hverdagen de næste mange måneder frem.

Hvis du føler dig helt blank, så kan det bedste billån være med en variabel rente fra 1,5%, valgfri udbetaling, mulighed for en løbetid på helt op til 10 år inden du skal indfri dit billån, mulighed for både at låne til en bil, der er ny eller brugt og evt. mulighed for rabat, hvis du vælger et grønt billån. Dette er dog kun ét eksempel, og det kan se ud på mange andre måder også.

Sammenlign billån for at finde det, der passer bedst til dig og din økonomi. Hav renten in mente, så du ikke ender med at skulle betale alt for meget oveni de penge, du skal udbetale hos bilforhandleren.

Hvem kan du låne penge fra?

Som udgangspunkt kan du låne penge af alle låneudbydere. Det eneste, der kan begrænse dig er, hvis du er registreret i rki. Hvis du er registreret i rki, så vil det hurtigt blive væsentligt sværere for dig at låne penge, da du er blevet markeret som en “dårlig låner”. Du kan komme af med denne titel ved at betale din tidligere gæld tilbage – på den måde vil du ikke længere være registreret i rki og du kan låne fra lige netop dem, der har det bedste tilbud til dig.

Dog findes der også låneudbydere, der låner penge til dig, der er registreret i rki. Hvis det er tilfældet, så handler det blot om at søge efter dem – måske der findes et billigt billån af denne type, der passer til lige netop dig. Overvej dog, om det er en god ide at låne mange penge, hvis du allerede står i gæld, da det kun vil gøre din økonomiske situation værre.

Tænkt dig om inden du vælger at låne penge

Inden du tager på udkig efter en ny bil, så vær forinden realistisk i forhold til, hvad din økonomi tillader. Du skal kunne gennemskue alle beregninger som lånet indeholder fra en af bankerne, hvis du foretager et billån. Lånets løbetid vil som oftest have betydning for, hvor stort et beløb du skal betale hver måned, for at opfylde kravene fra billånet. Dit rådighedsbeløb kan derfor være afgørende for dit bilkøb. Dit billån skal tilbagebetales over en bestemt periode og i den periode tages der pant i bilen som værende en sikkerhed for den risiko som finansieringsselskabet løber.

Hvis ikke du kan betale dit billån, uanset om du fortsat har bilen eller ej, så bliver det en dyr fornøjelse. Først og fremmest vil du komme til at blive opkrævet renters renter, du vil blive registreret i debitor registret og ende med store økonomiske konsekvenser. Derfor skal du altid have styr på din økonomi, inden du tager på udkig efter din drømmebil og være realistisk i forhold til hvad din økonomi kan bære i den løbetid som et eventuelt billån vil spænde over.

Lån til en miljøvenlig bil

Trænger din gamle benzin- eller dieselbil til at blive skiftet ud? Så bør du måske følge den grønne bølge og overveje at investere i en el- eller plug-in hybridbil, når du alligevel skal have en ny bil. På denne måde kan du nemlig være med til at gøre en forskel, når det gælder den grønne omstilling og bevaringen af vores klima.

Valget om at anskaffe dig en elbil eller plug-in hybrid kan endda være økonomisk fordelagtigt for dig, hvis du vælger at optage et grønt billån til finansieringen af din nye bil. Hvis du derfor gerne vil lære mere om grønne billån og de fordele, du kan opnå ved at optage et, så læs med herunder og bliv klogere.

Få god klima-samvittighed med ‘grønne’ lån

Hvis du ikke er stødt på termen ‘grønne’ lån før, så kan det måske lyde lidt mystisk. Dog er grønne lån blot en bestemt type lån, som låner bruger til finansieringen af miljøvenlige produkter og løsninger i deres liv. Et grønt billån dækker dermed blot over, at billånet optages for at finansiere enten en ny elbil eller plug-in hybridbil, som netop er de mest CO2 neutrale modeller af biler på markedet.

Vil du gerne låne penge til andre miljøvenlige løsninger i dit liv, så findes der også andre typer grønne lån såsom for eksempel et grønt boliglån.

Få et billigt grønt billån og spar penge

Udover at købet af elbiler og hybridbiler naturligvis er det grønne valg, og det dermed kan give dig en god klima-samvittighed, så kan denne type lån også være med til at give dig en mere sund økonomi sammenlignet med et traditionelt billån.

Dette skyldes at renten på grønne billån generelt er lavere end på traditionelle billån, hvormed de samlede kreditomkostninger for lånet ofte bliver lavere. Dermed kan du altså spare en hel del med et billigt grønt billån sammenlignet med et almindeligt billån, da det grønne ofte vil have en lavere rente.

Forskellen på grønne billån og traditionelle billån

Den helt store forskel på et grønt billån og et traditionelt billån er, at det grønne billån er øremærket til købet af el biler eller hybridbiler. Det betyder, at du altså ikke kan bruge et grønt billån til at købe en diesel- eller benzinbil – også selvom den måske kører langt på literen.

En anden stor forskel på de to typer billån er, hvor meget udbetalingen på bilen skal være på. Ved almindelige billån ligger den gennemsnitlige udbetaling på omkring 20 %, hvorimod du med nogle grønne billån kan være heldig kun at skulle udbetale 10 % af bilens pris.

Dermed kan det ofte betale sig at få et grønt billån, når man kigger på den samlede pris.

Dette skal du være opmærksom på med et grønt billån

Ligesom med alle andre lånetyper, så er der en række ting, som der er vigtige at være opmærksom på, når du vil optage et grønt billån. For det første skal du altid være opmærksom på, om det grønne billån lånudbyderen kan tilbyde dig, i realiteten er nok til at finansiere den bil, som du gerne vil have. Hvis det ikke er det, så bør du tage et kig på et andet tilbud, før du optager nyt billån.

Er du nogensinde i tvivl om alt fra renter til betingelser til forsikring, så kan det være en god ide at opsøge rådgivning, så du er sikker på, at du vælger den rette løsning for dig.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån