Forside » Lån » Lån 100.000 kr.

Lån 100.000 kroner og udlev dine drømme

Mange mennesker går med drømme om at udvide boligen, få en ny bil eller tage på deres livs rejse. Dog kan pengene komme i vejen for at gøre disse ting. Et lån på 100.000 kr kan for mange mennesker betyde, at de har mulighed for at foretage nogle valg i livet, der vil skabe glæde og mere overskud i hverdagen.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 100.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Vi har skrevet denne artikel for at gøre processen med lån af 100.000 kroner mere overskuelig for dig. Læs med og blive klogere på, hvad et sådan lån kan betyde for dig, fordele og ulemper, samt hvad du skal være opmærksom på, og hvad udbyderen af lån kigger på, inden du bliver godkendt.

Få sat skub i dine projekter

Der kan være mange gode grunde til, at det er nødvendigt med et lån på 100.000 kr. Et lån på den størrelse er især brugt til køb af ny bil. I løbet af livet vil de fleste opleve et behov for at bilen skal skiftes ud. Det kan være familie er blevet udvidet med en lille ny, og i derfor har brug for en større og mere sikker bil. Ved lån online er det ofte en nem proces at låne 100.000 til en ny bil, som vil skabe glæde i hverdagen.

Et andet eksempel kan også være, at hjemmet har behov for renovering. Det er ofte dyrt at renovere, men en nødvendighed for at hjemmet kan have en passende stand. Hvad end det drejer sig om nyt køkken eller andre forbedringer, vil det være nemmere med en online lån. 100.000 kroner går en lang vej, og det kan være det, i mangler for at kunne gøre jeres drømme til en realitet.

Vi har gjort det let for dig at finde det rette lån

Her hos Premiumbanker har vi samlet en smart oversigt over de steder, hvor du kan foretage lån. Gennem analyser har vi fundet de bedste udbydere, som kan hjælpe dig med at få flere penge gennem hænderne. Stor troværdighed er en af de vigtigste faktorer for os, og vi lister derfor kun udbyder, som vi med garanti kan stå inde for.

I oversigten finder du nemt og hurtigt information om, hvor mange det er muligt for dig at låne hos den enkelte udbyder. Du kan også finde renten, samt hvordan andre forbrugere har bedømt udlåneren. Vi har ved de fleste lavet et eksempel på et lån, så du kan få et billede af, hvordan et lån kan tage sig ud.

Det skal du kigge på ved lån af 100.000 kroner

Det koster penge at optage kviklån. Hvad det koster dig, afhænger af den rente du får på det lån. Men når det kommer til store lån, er det vigtigst at kigge på ÅOP, som står for de samlede årlige omkostninger. Ved at kende ÅOP vil du kunne regne på alle de omkostninger, der vil være ved det lån, du tager.

Det kan blandt andet indebære et gebyr for stiftelsen af lånet, som er de penge det koster udbyder at behandle dine oplysninger, fortage kreditvurderingen samt sætte pengene ind på din konto. Derudover indgår renten her, og så er der de gebyr, som vil komme løbende som eksempelvis månedlige gebyrer.

Fordele og ulemper ved at låne 100.000 online

Der er fordele og ulemper ved alle typer af forbrugslån – også ved lån af 100.000 online. En vigtig fordel er, at du får frihed til at bruge pengene, som det passer dig og din familie bedst. Kravene til dig og din økonomi er lavere. Ved lån gennem banken, kan det ofte kræve, at du stiller en sikkerhed for lånet, men det er som oftest ikke tilfældet, når du vælger at gøre det online. Derudover er det også en fordel, at udbetalingen for det meste falder hurtigere.

Dog kan der også være ulemper. Renten er ofte en smule højere ved online lån grundet de lavere krav. Udover det vil det for det meste ikke være muligt at låne de helt store beløb på mere end 500.000 kroner.

Ansøgninger er uforpligtende

Det vigtigste råd, når du skal låne store beløb er, start med at undersøge markedet, inden du kaster dig ud i det. Det er vigtigt, at du ikke foretager nogen forhastede valg, når det handler om din økonomi. Samtidig er det smart at have flere mulige kandidater.

Det er ikke altid sikkert, at man bliver godkendt til lån af 100.000 kr. Det skyldes, at det også skal være favorabelt for udlåner at have dig som kunde hos dem. Du kan derfor med fordel sende flere forskellige ansøgninger af sted på én gang. Hvis du kun sender en enkelt ansøgning af sted ad gangen, kan processen gå hen og blive en smule langsommelig, hvis du modtager afslag.

Sådan laver udlåner sin kreditvurdering

Det kan virke svært på forhånd at forudse, om udlåner vil godkende dig til at låne 100.000 kr hos dem. Men der er faktisk nogle parametre, som man selv kan kigge på ved sin privatøkonomi, hvis man ønsker at kende til deres analyser.

Den vigtigste faktor for, hvor mange penge du kan komme til at låne er din indkomst. For nogle banke er den månedlige indkomst vigtigst, for andre er det den årlige. Des flere penge du tjener, des mere vil udlåner låne til dig.

Derudover er dine udgifter også en vigtig post. Det er nemlig dem, der bestemmer, hvor meget du har i overskud hver måned. Det kan herunder være andre lån, som der også skal betales af på. Jo mere du har i overskud, jo større tilbøjelighed vil du have til at kunne låne mere.

Du kan som oftest læse inde på udbyders hjemmeside, hvis du ønsker at kende deres specifikke kriterier til godkendelse af lån. Det er altid en god ide at være godt forberedt – især når det drejer sig om store beløb, der vil have indvirkning på hverdagen.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån