Forside » Lån » Lynlån

Alt hvad du skal vide om lynlån

Igennem livet vil du gennemgå forskellige ændringer. Blandt andet kan du blive overrasket over den retning, livet har taget, ligesom dine drømme formentlig også vil ændre sig. Når det sker, kan du nogle gange få brug for nogle ekstra penge. Det kan for eksempel være i forbindelse med en flytning, en drømmerejse eller et helt tredje scenarie. I disse tilfælde kan et lynlån meget vel være den rette løsning for dig. Her har du mulighed for at låne pengene til netop det, som du drømmer om. Læs med videre, hvis du vil vide mere om denne lånetype, og hvorvidt det er den rette type lån for dig. Husk også, at du kan få tilsendt gratis lånetilbud via vores oversigt.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find lynlån her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Hvis du overvejer at optage et lynlån, har du formentlig en lang række spørgsmål. Det er nemlig vigtigt, at du sikrer dig, at låntypen er den rigtige for dig. Derfor kan du i det følgende læse mere om:

  • Hvad et lynlån er
  • Hvordan du finder det billigste lynlån
  • Hvor mange penge, du kan låne
  • Fordelene ved et lynlån

Herefter er du bedre rustet til at vurdere, hvorvidt et lynlås er den rette løsning for dig.

Hvad er et lynlån?

Som navnet også antyder, er et lynlån karakteriseret ved, at du hurtigt kan have pengene på din konto. Oftest inden for 1-2 hverdage. Det skyldes til dels en hurtig og let ansøgningsproces, der foregår online.

Med et lynlån behøves du heller ikke stille sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal bruge hverken bolig, bil eller lignende aktiv som sikkerhedsgarant for, at du godt kan tilbagebetale lånet. Blandt andet derfor er ansøgningsproceduren også så hurtig og effektiv. Derfor har denne type lån ofte også en højere rente. Det skyldes til dels, at låneudbyderne ikke får stillet nogen sikkerhed.

Derudover skyldes det også, at låneløbet ofte er af en mindre størrelse. Derfor bliver låneudbyderne også nødt til at tage en tilsvarende højere rente, hvis de skal profitere nok på udlånet.

Hvordan finder jeg det billigste lynlån?

Som bekendt er det dumt at betale for meget. Det gælder naturligvis også, hvis du gerne vil optage et lån. Derfor er der god grund til at undersøge, hvorhenne du kan få det billigste lån. Det betyder helt konkret, at du bør indhente tilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Det kan godt blive en langsommelig proces, hvis du selv skal opsøge lånudbyder efter lånudbyder i jagten på det bedste lån. Derfor har vi hos PremiumBanker udført det hårde arbejde for dig. Vi samarbejder nemlig med flere forskellige låneudbydere. Når du derfor ansøger om et lån gennem os, får du et lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere på én gang.

Det er helt klart den nemmeste måde at finde det billigste lynlån på.

Hvordan ansøger jeg om et lynlån?

Hvis du gerne vil ansøge om et lynlån gennem vores tjeneste, skal du blot indtaste lånebeløbet og din alder. Herefter vil du blive præsenteret for en række lånudbydere, hvor du kan ansøge om lånet.

De forskellige lånudbydere vil spørge dig om yderligere informationer, inden de vurderer, om de vil låne dig pengene. Blandt andet er der en række krav, som du skal overholde, når du gerne vil låne penge. Kravene kan variere fra lånudbyder til lånudbyder. Dog er der som udgangspunkt fire krav, der altid går igen:

  • Du skal minimum være 18 år for at optage et lån
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have adresse i Danmark
  • Du skal have dansk statsborgerskab

Hvis ikke du opfylder disse krav, vil du have svært ved at optage et lån i Danmark.

Når du har fundet det rette lånetilbud til dig, skal du godkende selve lånekontrakten, før lånet træder i kraft. Indtil da er vores tjeneste helt gratis og uforpligtende at bruge. Hvis du derfor – mod forventning – ikke finder det rette lån, har det altså ikke kostet dig noget at anvende vores tjeneste.

Kig på ÅOP, når du gerne vil finde det billigste lynlån

Når lånudbyderne vender tilbage med en række tilbud til dig, er det op til dig selv at vælge det bedste tilbud. Her bør du altid kigge på ÅOP. Det står for “årlige omkostninger i procent”, og det er dette tal, der fortæller dig, hvor dyrt lånet egentlig er.

Du kan dog ikke bare sammenligne ÅOP. Der er nemlig to elementer, der skal være ens, før at det giver mening at sammenligne ÅOP:

  • Lånets løbetid
  • Lånebeløbet

Hvis du derfor har indhentet et lånetilbud på 10.000 kr. og et andet lånetilbud på 15.000 kr., kan du altså ikke anvende ÅOP til at finde det billigste lån af de to tilbud.

Ligesådan kan du heller ikke anvende ÅOP, hvis det ene lånetilbud løber over 12 måneder, mens det andet lånetilbud løber over 24 måneder.

Derfor skal du sørge for, at både lånebeløb og løbetid er ens, når du gerne vil sammenligne ÅOP.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Det er vidt forskelligt, hvad låntagere bruger et lynlån til. Nogle har fået en uforudset regning, hvorimod andre har fundet drømmerejsen. Derfor er det også vidt forskelligt, hvor stort et beløb folk gerne vil låne.

Som udgangspunkt er lynlån af mindre størrelse. Det vil sige op til 50.000 kr. Nogle lånudbydere giver dig dog også mulighed for at låne mere end det, men det hører til de mere sjældne tilfælde.

Hvis du derfor gerne vil låne mere end 50.000 kr., bør du formentlig overveje en anden låntype.

Brug pengene på det, som du gerne vil

Når du optager et lynlån, skal du ikke forklare, hvad du gerne vil bruge pengene på. Derfor er der også mange mennesker, der er glade for denne type lån.

Til sammenligning vil en bankrådgiver i en bank ofte stille dig flere spørgsmål, hvis du ønsker at låne der. Derfor er der også mange mennesker, der foretrækker at låne pengene online, hvor privatlivets fred bliver respekteret på en anden måde.

Det kan nemlig godt føles grænseoverskridende for nogle at skulle fortælle til en fremmed bankrådgiver, hvorfor de har brug for at låne penge. Det slipper du helt for, når du vælger at optage et lynlån.

Du skal ikke stille sikkerhed

Med et lynlån er der ikke behov for at stille sikkerhed. Ofte vil en bank gerne have en eller anden garanti for, at du også kan tilbagebetale dit lån. Derfor beder de dig ofte om at stille sikkerhed i enten dit hus eller din bil. Når du stiller sikkerhed i et aktiv, giver du låneudbyderen lov til at sælge dette aktiv, hvis du misligholder dit lån.

Med et lynlån behøves du ikke stille sikkerhed i noget aktiv. Det er en stor lettelse for mange mennesker. Det betyder dog også, at låneudbyderen løber en større risiko, når virksomheden udlåner penge til dig. Derfor vil du også opleve, at denne type lån har en højere rente end andre lånetyper.

Den højere rente er den pris, som du indirekte betaler for låneudbyderens fleksibilitet og effektivitet.

Få pengene udbetalt hurtigt

En af de største fordele ved et lynlån er den hurtige ansøgningsproces og hurtige udbetalingsproces. Det betyder derfor også, at du hurtigt kan have pengene på din konto. Derfor henvender lånetypen sig især til dig, der skal bruge pengene nu og her.

Til selve ansøgningsprocessen har du kun brug for dit NEMID. Du skal altså ikke selv til at finde og printe diverse blanketter, skatteopgørelser og lignende. I stedet skal du blot bruge din computer eller smartphone. Herefter kan du nemt ansøge om lynlånet.

Når først du er blevet godkendt af låneudbyderen, skal du blot selv godkende lånet. Herefter vil pengene være på din konto inden for 1-2 hverdage. Ved nogle lånudbydere kan pengene også være på din konto inden for ganske få timer efter godkendelsen.

Hvilket lån er det bedste for mig?

Inden du takker ja til et lån, bør du altid sikre dig, at du kan tilbagebetale lånet. Derfor kan du under din lånekontrakt se, hvor meget du månedligt skal afdrage med. Dette beløb skal du trække fra dit rådighedsbeløb.

Du finder dit rådighedsbeløb ved at opliste alle dine indtægter og udgifter. Dine indtægter er for eksempel din løn, din SU og andre eventuelle sociale ydelser. Dine udgifter er derimod alle de regninger, som du løbende skal betale. Det er blandt andet din husleje, dine forsikringer, din el-regning, din telefonregning og lignende.

Når du trækker dine udgifter fra dine indtægter, er det tilbageværende beløb dit rådighedsbeløb. Du skal sikre dig, at dit rådighedsbeløb er af en vis størrelse, så du har råd til at tilbagebetale dit lynlån.

Derfor er det bedste lån det lån, som du har råd til at tilbagebetale.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån