Forside » Lån » Erhvervslån

Her er alt, du skal vide om online erhvervslån

Hvad kan du forvente af et nemt og hurtigt erhvervslån uden om banken?

Har du nogensinde taget den lange tur ned til banken for at spørge, om du gerne må få lov til at få et lån? Det behøver du ikke længere nødvendigvis at gøre, når du gerne vil optage nye lån. Det samme gælder også på den lidt større skala – for eksempel når der er tale om erhvervslån.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find erhvervslån her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Med online erhvervslån har du muligheden for at tage lån på et øjeblik over nettet – du behøver ikke engang at tage kontakt til din bank. Et erhvervslån i banken er heller ikke altid en god idé, og det kan sagtens være, at du nogle gange faktisk får en bedre handel online.

Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad der er op og ned – og det er uanset, hvilken slags lån der er tale om. Du kan derfor læse med her og få et godt og bredt overblik over de forskellige fordele og ulemper ved at låne til din virksomhed online.

Hvornår er et online erhvervslån bedre end andre lån? 

Generelt set adskiller et online erhvervslån sig fra et normalt lån i banken ved, at der er færre begrænsninger på et lån, du tager online. Det vil altså sige, at der kan være en del bureaukratiske foranstaltninger i en normal fysisk bank, som du nemt kan snige dig udenom online. På den måde kan du få fingrene i et lån online meget hurtigere end normalt og for alvor begynde at finansiere din virksomheds økonomi med et understøttende lån, så du kan få smurt hjulene i maskineriet.

Og det er ikke kun hurtigt fordi, at du ikke behøver at gå ned i banken og komme til møde. Selve ansøgningen er også meget mindre besværlig, da du hverken skal sende dokumentation eller stille garanti. Hvis du er heldig, kan du faktisk få udbetalt dit online erhvervslån på selvsamme dag, som du ansøger. Det vil altså sige, at der nogle gange blot er minutter mellem ansøgning og udbetaling.

Et online lån til virksomheder er derfor godt, hvis du for eksempel står og har brug for penge til din virksomhed med det samme. Husk dog på, at online lån generelt bliver gradvist bedre i forhold til banklån, jo lavere beløbet bliver. Derfor kan det være en god idé at overveje et online lån, hvis du har en smule travlt med at få et lille lån. Med meget store beløb bør det overvejes grundigt og nøje i virksomheden, før du træffer beslutning om, hvorhenne du vil have et erhvervslån.

Hvor du med et banklån bliver nødt til at have en god kreditværdighed, bliver du ikke stillet sådanne krav med online lån. Det kan derfor være nemmere at optage lån, når det er online.

Hvornår skal virksomheder låne penge?

Det er svært at starte en virksomhed uden penge. Især i starten kan det være altafgørende, om virksomheden har de rigtige midler til at komme godt ud på markedet. Det vil altså sige, at det nogle gange godt kan betale sig at låne penge til din virksomhed. Du kan med stor fordel vælge at se det som en investering, for ligesom med aktier kommer din virksomhed til at få en meget større omsætning efterhånden.

Det kan nogle gange også være en god idé at bruge lånet som et slags plaster på din virksomhed, når markedet er vaklende, eller der er usikkerhed i sigte i fremtiden for din virksomheds økonomi. På den måde kan et godt erhvervslån også være den faktor, der redder din virksomheds vækst fra at dale eller i værste tilfælde gå bankerot.

Hvilke krav er der for at optage banklån til virksomheder online?

Det er tit meget nemt at optage et online lån. Du har kun brug for at gøre få ting, før du kan optage det.

Du skal først og fremmest finde et tilbud, som passer til din virksomhed, og som du er tilfreds med. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge søgemaskiner til at finde et skræddersyet tilbud til din økonomi. Hav altid i baghovedet, at din virksomhed skal kunne betale lånet tilbage – derfor er det vigtigt, at du altid tjekker alle detaljerne i lånets kontrakt, så du kan undgå ubehagelige overraskelser længere hen ad vejen.

Derefter skal du ofte have en kreditvurdering af din virksomhed. Det vil altså sige, at den online bank gerne vil have bevis eller grundlag for at berettige virksomheden et lån. Den online bank vil gerne være sikker på, at lånet kan betales tilbage efter aftale.

Som noget af det sidste skal lånet oftest finansieres af investorer, som den online bank har kontakt til. Det eneste der mangler derefter er egentlig bare at underskrive alle de vigtige dokumenter for at bekræfte lånet mellem den online bank og din virksomhed.

Erhvervslån til alle typer virksomheder

Det kan tit være en god idé at få et erhvervslån, hvis du gerne vil sætte ekstra gang i maskineriet i din virksomhed. Det er naturligvis klart, at du skal have overvejet det og lagt et stramt budget, før du kan træffe beslutningen. Nogle gange kan det være en investering i din egen virksomhed at optage et erhvervslån. Især kan det i starten være dit erhvervslån, der hjælper med at få hjulene smurt i din nystartet virksomhed. Med et godt erhvervslån kan du netop få skræddersyet lånet til din virksomhed, og du kan få det bedste tilbud til din økonomi. Der er ingen diskrimination, hvad angår din virksomheds størrelse – lånet laves efter aftale med alle parter indbyrdes. Derfor skal du ikke være bange for at ansøge om et erhvervslån online, hvis din virksomhed kunne drage fordel af det.

Erhvervslån FAQ:

  • Hvad er renten på et erhvervslån?

I mange tilfælde varierer renten fra udbyder til udbyder, og der er derfor ikke et konkret svar på, hvad renten er på et erhvervslån. Dog kan du tit have medbestemmelse i, om renten skal være fast eller variabel i erhvervslånet. Du kan tit regne med, at den faste rente giver mere stabilitet på bekostning af, at den er højere.

  • Hvad er renten på et virksomhedslån?

Ligesom med renten på et erhvervslån, kan det ikke konkretiseres, da mange forskellige udbydere har mange forskellige priser. Et lån til virksomhed kan du bruge til at sikre overlevelsen af din virksomhed eller gavne væksten i den. Renten kan svinge en del, og det er derfor vigtigt, at du læser det hele med småt, før du optager lånet.

  • Kan jeg låne penge til mit firma?

Ja, du kan sagtens låne penge til dit firma – faktisk kan det nogle gange være en rigtig god idé at gøre det. Hvis du har en nyopstartet virksomhed, hvor økonomien kan være en smule svingende og ustabil, kan det være en god idé for dig at investere i noget hurtig vækst og sikkerhed med et erhvervslån.

  • Kan jeg låne mit firma penge?

Det korte svar er ja, det kan du godt. Et lån til din virksomhed kan forstås på præcis samme måde som et lån til dig som privatperson. Der er stadig renter og fradrag, som du bliver nødt til at være meget opmærksom på, før du vælger, hvilket lån, der vil passe din virksomhed bedst.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån