Forside » Lån » Lån 500.000 kr.

Lån 500.000 kr. - vigtige overvejelser og gode råd til store online lån

Vi hjælper dig med de vigtige overvejelser og råd til lån på op til 500.000 kroner

Livet er kendetegnet af faser med forandringer og nye muligheder, som ofte kræver penge på bankbogen. Står du overfor at flytte i nyt hus? Eller vil du i gang med boligforbedringer, bilkøb eller planlægning af drømmerejsen, kan du have brug for at låne penge.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 500.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

På nettet finder du et stort udvalg af banker, som tilbyder både små lån og store. Der er flere fordele ved at samarbejde med en onlinebank, da du slipper for at stille garanti for lånet, og da du ikke skal redegøre for, hvordan pengene bruges.

Et lån på 500.000 kroner hører til de største lån, du kan optage online. Det er vigtigt for din tryghed her og nu samt i fremtiden, at du sætter dig ind i betingelser og får kendskab til alle rettigheder ved din bankaftale, så du ikke får ubehagelige, økonomiske overraskelser på et senere tidspunkt.

Herunder kan du læse om alle de parametre, du skal tage stilling til, når du indhenter lånetilbud.

Derfor vælger mange danskere at låne penge online

På nettet kan du vælge imellem både store og velkendte banker samt mindre banker, som du ikke nødvendigvis har hørt om før. Du vælger selv, hvilken bank du ønsker at samarbejde med. Du skal være opmærksom på, at låneudbyderne har forskellige krav og betingelser til deres ansøgere, som du skal opfylde for at kunne blive godkendt til et lån på 500.000 kr.

Foruden friheden til selv at vælge bank kan du også se frem til, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet i dit hus eller i din bil. Dermed skal du ikke bekymre dig om, om banken tager dine personlige aktiver til sig, hvis du skulle blive ude af stand til at overholde betingelserne i din bankaftale.

Hos alle onlinebanker er det dig som kunde, der bestemmer, hvor mange penge der skal lånes, og hvor lang en periode lånet skal betales af over.

Sådan ansøger du om lån på 500.000 kroner

Det kan svare sig både praktisk, økonomisk og mentalt at bruge lidt tid på at finde frem til det billigste lån. Ved at følge denne guide, bliver du klædt godt på til at ansøge forsvarligt og sikkert om penge på nettet:

  1. Find den rette bank Den bedste måde at finde frem til den rette bank på er ved at bruge en sammenligningsportal, der lister alle banker fra ind- og udland. Her kan du hurtigt og nemt få indblik i aldersgrænser og de krav, som du skal opfylde i forbindelse med bankens vurdering af dig.
  2. Sammensæt dit lån Når du har fundet banken, du vil samarbejde med, er det tid til at udfylde ansøgning og sammensætte dit lån på 500.000 kroner. Du skal indtaste navn og alder, og du skal oplyse, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang en afbetalingsperiode, du vil have på din kommende bankaftale.
  3. Afslut med NemID/MitID Du skal bruge dit nøglekort til at godkende ansøgningen og sende den afsted. På bankens hjemmeside vil det altid stå oplyst, hvornår du kan forvente svar på din ansøgning.

Har du valgt en bank, hvor du skal kreditvurderes, skal du forvente, at der går 4-5 dage, før du får svar på din ansøgning. Kreditvurderingen foregår manuelt, og banken skal bruge tid på at vurdere lånebeløb i forhold til din privatøkonomi.

Dette skal du vide om de månedlige ydelser

Der vil være flere omkostninger forbundet med at låne penge. Foruden lånebeløb er der også rente og nogle gange oprettelsesgebyr at betale tilbage til banken. Alle afdrag opgøres i de månedlige ydelser. Du har selv indflydelse på, hvor mange penge du vil betale af hver måned til banken. Des kortere løbetid du vælger, des højere ved de månedlige ydelser blive, og des hurtigere vil du blive gældfri.

Du skal sørge for at have kendskab til, hvor mage penge du kan afdrage på dit lån på 500.000 kroner hver måned. Afdragene skal betales af dit månedlige rådighedsbeløb, som er den sum penge du har tilbage, når alle udgifter er betalt.

Hos mange onlinebanker er det muligt at benytte sig af en låneberegner. Denne elektroniske regnemaskine er en stor hjælp, når du vil finde frem til, hvor lang en løbetid du skal vælge på din bankaftale, så du ikke får problemer med at betale afdragene på lånet.

Hvordan får jeg det billigste lån?

Det er værd at forholde sig til, hvordan et billigt lån opnås. Der er flere metoder at benytte sig af for at få et så billigt lån på 500.000 kroner som muligt.

Du er først forpligtet af en bankaftale, når du har modtaget et tilbud fra banken og skrevet under på dette (dette gøres ved hjælp af NemID/MitID). Du har med andre ord frihed til at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne lån og vælge dét, der måtte være det bedste og billigste for dig.

Når du sammenligner flere tilbud, skal du bruge punktet med “ÅOP”. Dette tal står for “Årlige Omkostninger i Procent”, og det er et effektivt redskab til at finde ud af, hvilken aftale der er mest rentabel for dig. Alle omkostninger er indregnet i ÅOP, og du skal ikke selv til at udregne, hvad din finansieringsordning kommer til at koste dig. Lånet, der har den laveste ÅOP, vil være den billigste aftale for dig at skrive under på.

En anden metode til at spare penge på er ved at vælge lån, som er forbundet med kreditvurdering. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at et lån med kreditvurdering har en lavere rente end bankaftaler uden kreditvurdering.

Værd at vide om at tilbagebetale lånet før tid

Skulle du på et tidspunkt komme til penge, mens du afdrager på dit lån, kan det være ønskværdigt at indfri lånet. Dette sker ved at betale den resterede gæld tilbage på én omgang. Dog er det ikke alle onlinebanker, som gør det muligt for deres kunder at lave omkostningsfri tilbagebetaling.

Sørg for at læse alle vilkår og betingelser for dit lån på 500.000 kroner med småt, så du ikke skal til at betale ekstra penge til banken, fordi du har betalt dit lån tilbage før tid.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån