Forside » Lån » Quicklån

Din guide til quicklån

Overvejer du at tage et quicklån? Så mangler du sandsynligvis noget information vedrørende det populære lån. Det kan du få her. Hos PremiumBanker rådgiver vi dig omkring de bedste og letteste låntyper. Du kan blandt andet få tilsendt et gratis lånetilbud via vores oversigt. Det er smart og gør låneprocessen meget lettere for dig.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find de bedste Quicklån her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Hvad er quicklån?

Et quicklån kaldes også blandt andet et online lån eller et kviklån. Det er et lån, hvor du kan forvente hurtigt at få pengene udbetalt. Når du for eksempel låner penge hos en bank, er det ofte en langsom proces. Det kan nemlig tage en del tid for banken at godkende lånet og afbetalingsplanen. Det er slet ikke tilfældet, hvis du tager et quick lån.

Quicklån udbydes af forskellige online banker. Det kan gøre det en smule forvirrende at finde det bedste lånetilbud, da der er så mange at vælge i mellem. Hos Premium Banker har vi prøvet at gøre låneprocessen meget lettere med vores låneoversigt. Her kan du få tilsendt et gratis lånetilbud, og du kan også se prisen på de forskellige lån, samt lånets beløbsramme. Det varierer nemlig fra udbyder til udbyder.

Hvordan bruger jeg Premium Banker til quick lån?

Hos Premium Banker kan du ikke tage selve lånet. Vi stræber i stedet efter at kunne gøre dig opmærksom på forskellige låntyper, priser og udbydere. Vi hjælper dig altså med at finde det rigtige lån for dig.

Vores oversigt over lån viser udbyderen, udbyderens beløbsramme, renten og udbyderens bedømmelse. Herudover er vores hjemmeside interaktiv, så du skal bare trykke på knappen ”ansøg her”, så kommer du direkte hen til udbyderens egen hjemmeside.

Hvis du ønsker at sortere i oversigten, kan du indtaste det ønskede lånebeløb samt din alder. Så kan du se dine personlige muligheder for et quick lån.

Hvor meget koster det at tage et lån?

Når du skal regne prisen ud, skal du kigge på nogle forskellige faktorer. Den endelig pris afhænger af beløbet, den årlige rente og oprettelsesgebyret.

Du skal selvfølgelig altid betale det beløb tilbage, som du låner. Hvis du låner 50.000, skal du altså mindst tilbagebetale 50.000. Det er dog oftest mere.

Der findes nemlig også en rente. Det er ofte renten, som bestemmer prisen, og det er renten, som gør, at diverse låneudbydere tjener penge på at låne penge ud. Renten varierer fra udbyder til udbyder. Hvis der er en månedlig rente på 20%, og du låner 50.000, skal du betale 10.000 i rente hver måned. Det er altså oven i selve lånet. Nogle gange er renten årlig i stedet for månedlig.

Derudover har mange udbydere også et oprettelsesgebyr. Det er et engangsbeløb, som tillægges dit quick lån. Ofte er oprettelsesgebyret dog ikke særlig stort, og det er derfor ikke det, som gør den største forskel, når du skal regne den endelig pris ud.

Kan jeg tage et quicklån uden renter?

Det er muligt at tage et rentefrit quicklån. Det er dog ikke særlig nemt at finde et online lån uden renter, da det jo netop er renterne, som udbyderne tjener penge på.

Du kan dog være heldig at finde lån, som er omkostningsfrie i en vis periode. Det kan for eksempel være de første 30 dage. Hvis du kan nå at betale lånet tilbage inden, at der er gået 30 dage, slipper du for at betale renterne. Det er dog ikke alle udbydere, som tilbyder omkostningsfrie eller rentefrie lån.

Flere har dog succes med at låne penge i bare en kort periode, så de slipper for renterne. Det kan for eksempel være relevant, hvis deres løn er forsinket eller de mangler lidt penge sidst på måneden.

Hvis du vil have et rentefrit lån, skal du være sikker på, at du rent faktisk kan betale pengene tilbage inden den omkostningsfrie periode slutter. Kig derfor din økonomi ordentligt igennem og læg en realistisk afbetalingsplan.

Hvad er fordelene ved et quicklån?

Quick lån er populære lån, som mange folk gør brug af. Det er nemlig mange fordele ved at tage et online lån fremfor for eksempel et banklån.

Du får hurtigt udbetalt pengene. Sammenlignet med et banklån får du adgang til pengene meget hurtigere, når du tager et quick lån. Der er nemlig ikke en lang godkendelsesproces, hvor dine finanser skal analyseres og diskuteres.

Det er let at tage et quicklån. Når du vil tage et quicklån, behøver du faktisk ikke forlade din seng. Du kan nemt gøre det online på din telefon eller din computer.

Du bestemmer selv afbetalingsperioden. Når du låner penge hos en bank, skal banken ofte godkende din afbetalingsplan. Når du tager et online lån derimod, skal den ikke godkendes af udbyderen. Du skal selvfølgelig betale pengene tilbage inden en bestemt dato, men du behøver for eksempel ikke betale et fast beløb tilbage hver måned. Du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du betaler.

Hvad er ulemperne ved et quick lån?

Selvom et quick lån har mange fordele, er der dog også nogle ulemper, som du bør være klar over.

Det kan gå hen og blive rigtig dyrt. Når du tager et quick lån, er det vigtigt, at du læser alt det skrevet med småt. Det indebærer blandt andet renten samt oprettelsesgebyret. Renten er ofte høj, og det kan komme som en overraskelse for nogle mennesker. Hvis du ikke betaler lånet tilbage til tiden, kan der også tillægges en masse gebyrer, som i sidste ende gør lånet rigtig dyrt. Sørg derfor altid for at overholde din låneaftale.

Låneperioden kan være kort. Hvis låneperioden er meget kort – hvilket den desværre nogle gange er – betyder det, at du skal betale et højt beløb tilbage hver måned. Det er derfor vigtigt, at du ser på, om du rent faktisk har råd til at tage et kviklån.

Hvad kan jeg bruge mit quicklån på?

Når du tager et banklån, godkendes eller afvises lånet ofte på baggrund af, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Hvis du for eksempel gerne vil låne penge til en ferie, kan du godt risikere, at banken siger nej. Det er ikke risiko, som du løber, når du ansøger om et quicklån. Her bestemmer du nemlig helt selv, hvad du vil bruge lånet på. Når først pengene er udbetalt, er det 100% dine penge. Udbyderen er ligeglad, hvad du bruger pengene på. De går kun op i, at du betaler pengene tilbage inden låneperioden udløber.

Du kan altså godt bruge dit quicklån på at betale for en ferie. Du kan også tage et quick lån, hvis du er ved at renovere dit hus og skal bruge lidt ekstra penge. Det er kun fantasien, som sætter grænser i dette tilfælde.

Hvem kan tage et quick lån?

Det er ikke alle, som kan tage et quicklån. For eksempel vil din alder spille en stor rolle i hvorvidt dit lån bliver godkendt eller ej. Langt de fleste udbydere vil nemlig ikke låne penge til folk, som er under 21 år eller 23 år.

Derudover kan du ofte ikke tage et quick lån, hvis du er registreret i RKI. Så er der nemlig en chance for, at du ikke betaler beløbet tilbage til tiden.

Hvad er RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information. Det er en oversigt over folk, som skylder penge. Det kan for eksempel være folk, som ikke har betalt en regning eller som ikke har kunne tilbagebetale et lån til tiden. Kort sagt så er det altså folk, som er dårlige betalere.

Når du ansøger om et quicklån, vil udbyderen tjekke, om du står i RKI. Det giver dem nemlig en idé om, hvorvidt du har tænkt dig at betale lånet tilbage.

Kan jeg låne penge selvom jeg er i RKI?

Hvis du er i RKI, bliver du som sagt set som en dårlig betaler. Det betyder, at du højst sandsynligt ikke kan få lov til at låne penge. Risikoen for, at udbyderen ikke får sine penge tilbage, er nemlig for stor.

Du kan selvfølgelig være heldig at finde en udbyder, som gerne vil låne til folk, som er registreret i RKI, men langt de fleste quick lån kan altså ikke optages af folk, som står i RKI. Hvis du gerne vil tage et quick lån, skal du altså først komme ud af RKI.

Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Hvis du skulle være så uheldig at være blevet registreret i RKI, kan du heldigvis let komme ud igen. Du skal bare betale det beløb, som du skylder. Beløbet vil dog højst sandsynligt være større end det originale beløb. Der vil nemlig være tilføjet et rykkergebyr og renter.

Hvis du ikke betaler det skyldige beløb, vil du automatisk blive slettet efter fem år. Du står altså ikke i RKI resten af dit liv.

Du kan også være heldig, at kreditoren sletter dig fra systemet, hvis du laver en afbetalingsaftale med dem. Det kan du gøre, hvis du gerne vil slettes fra RKI men desværre ikke har pengene til at betale det fulde beløb med det samme. Det er alti

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån