Forside » Lån » Lån 150.000 kr.

Lån 150000 kr. online her

150.000 kroner er mange penge, og ofte kan det være svært at få et “ja” i banken. Premiumbanker hjælper dig med at finde lån på 150.000 kroner nemt og hurtigt hos online låneudbydere

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 500 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Om du skal bruge dit lån på 150.000 kroner til ny bil, bolig, har du rig mulighed for at vælge mellem mange låneudbydere. Ved større lån kan der dog være mange penge at spare – her kan du læse om hvordan du finder det rigtige lån 150000

Lån 150000 uden sikkerhed

En af de mange fordele ved at vælge en online låneudbyder, når du gerne vil låne 150.000 kroner, er, at du ikke behøver at stille sikkerhed. Det er altså slut med at sidde med hatten i hånden i forskellige banker, og skulle forklare dit ærinde vedr. et nyt lån for en skeptisk bankrådgiverne, og selv om bankerne konkurrerer hårdt, kan de altså ikke give de samme lempelige lånevilkår som de mange online låneudbydere.

Her er det altså lige meget, om du skal bruge pengene til en uforudset udgift eller til din store drøm om at renovere hjemmet. Når der er tale om et lån i den størrelsesorden er det dog vigtigt at du bruger tid på at finde det bedste og billigste lån, og det vil vi gerne hjælpe dig med, så du også er sikker på at få det rette lån.

Lån 150000 – sådan gør du

Det er meget mere simpelt at ansøge om et lån på 150.000 kroner end de fleste tror. Her på Premiumbanker har vi forsøgt at gøre det endnu nemmere for dig. Der findes mange udbydere, men du kan bruge vores formular til kun at sende èn ansøgning og få tilbud på flere lån.

Alternativt kan du også følge nedenstående trin:

 • Klik dig ind på låneudbyderens hjemmeside
 • Hav dit digitale ID klar (NemID eller MitID)
 • Udfyld låneansøgningen med personlige oplysninger, ønsket lånebeløb, oplysninger om din økonomi
 • Vent nu på svar
 • Bliver du godkendt skal du underskrive lånekontrakten
 • Herefter er det kun at vente på den ofte lynhurtig udbetaling som mange låneudbydere tilbyder.

Sådan bliver du godkendt

Du kan opleve ikke at blive godkendt hos en online låneudbyder, og mange spørger ofte, hvorfor kan jeg ikke blive godkendt. Det kan være svært at give et præcist svar på, da udbyderne af online lån kigger på mange forskellige faktorer.

Hver enkelt ansøger får altid foretaget en individuel samlet kreditvurdering på forskellige parametre. Og låneudbyderne udtaler sig aldrig præcist om hvilke parametre de måler på.

Der vil dog typisk være nogle ting der gør at du ikke kan blive godkendt, dem kan du selvfølgelig prøve at ændre og så søge igen.

 • Du skal ofte være dansk statsborger med dansk cpr, adresse og bank – det kan man selvfølgelig ikke bare lige ændre.
 • Du skal ofte være en bestemt alder, minimum over 18, men nogle kræver også 21 eller 25 år – her bliver du nødt til at vente
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret – er du dette, så sørg for at få betalt din gæld og få fjernet registreringen.
 • Din årlige indtjening skal ofte være af en bestemt størrelse. Hvis du tager et ekstra job, er det vigtigt at du kan dokumentere minimum et par måneders indkomst.
 • Du må ikke have for meget gæld andre steder – har du det kan du enten betale noget af gælden ud, eller evt. samle flere små lån til et større samlelån.

Lån 150000 billigst

Når der er tale om et lån på 150.000 kroner kan du spare penge ved at kigge efter det billigste lån. Men du skal selvfølgelig også have det bedste lån til din økonomi – og de to ting er ikke altid det samme – mere om det senere.

Det billigste lån finder du på flere måder. Hold øje med lån med lav rente, lave stiftelsesgebyrer og andre lave omkostninger.

Det er dog ikke altid kun lave renter der fortæller noget om hvorvidt lånet er billigt eller ej. Du finder det billigste lån ved at sammenligne lån på ÅOP og tilbagebetalingsbeløbet.

ÅOP’en står for de årlige omkostninger i procent, og det er alt hvad lånet koster dig i kreditomkostninger i form af f.eks. månedlige gebyrer osv. samt din månedlige ydelser.

Når du sammenligner forskellige lån, er det dog vigtigt at du kun bruger ÅOP’en hvis du sammenligner lån med ens løbetid. ÅOP’en kan svinge meget hvis du f.eks. sammenligner et lån på 5 år med et lån på 10 år. Et lån på 150.000 kroner har dog ofte en lang løbetid, og derfor kan du i de fleste tilfælde sagtens læne dig op ad ÅOP.

Sammenlign lån med forskellig løbetid ved at kigge på samlet tilbagebetalingsbeløb. Det er også altid oplyst i den endelige kreditaftale.

Find det bedste lån

Det bedste lån kan være en meget individuel vurdering, for det er nemlig det lån der passer perfekt ind i din nuværende økonomi.

Det kan både være et lån som har en bestemt løbetid, en bestemt månedlig ydelse, eller måske et par måneder hvert år hvor du er fritaget for de månedlige ydelser, det bedste lån handler modsat det billigste lån nemlig ikke altid om laveste rente eller samlede kredit omk.

Alle lån samlet et sted

Når du bruger Premiumbanker er du allerede et skridt foran ift. at finde det bedste lån, vi har nemlig samlet alle lån fra de låneudbydere der tilbyder lån 150000 kroner et sted. Det betyder at du hurtigt og nemt kan overskue de forskellige tilbud, og altså ikke skal sidde og læse dig igennem en masse hjemmesider for at finde, svar på ting som hvad er variabel årlig debitorrente, nominel rente, ÅOP, kriterier til opfyldelse osv.

Vi har samlet alle de populære lån til dig her på en side, og du kan også læse alt du bør vide inden du optager et lån.

Et godt råd er at du altid skal huske at læse din kreditaftale igennem uanset om det handler om lån på 150.000 kr. eller lån på 1000 kroner. I kreditaftalen finder du ud over oplysninger om hvad lånet koster, og lånets løbetid også oplysninger om hvordan du gør hvis du vil indfri lånet før tid, samt hvilke rettigheder både du og låneudbyder har.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån