Forside » Lån » Lån 250.000 kr.

Lån 250000 kr. til dine projekter

Kom sikkert i mål med et godt online lån til lån på 250.000 eller mere

Der er nogle ting i livet, som kræver et lån for at kunne blive udlevet. Det kan være, at der skal ske en nødvendig renovering af hjemmet, eller at det er på tide at udskifte bilen. At låne penge til disse ting kan være en investering i fremtiden, og det kan skabe bedre vilkår for de gode hverdage.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 250.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 50.000

Beløb

9,90 - 19,56%

Rente

9.2/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.920 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

2

1.500 - 20.000

Beløb

22,52 - 22,52%

Rente

9.3/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Eks.: 10.000 kr. over 12 mdr. Fast debitorrente: 24,9%. Samlede kreditomkostninger: 1.645,72 kr. Tilbagebetalingsbeløb: 11.645,72 kr. ÅOP: 34,99%. Mdl. ydelse: 970,48 kr.

3

5.000 - 300.000

Beløb

3,49 - 10,00%

Rente

7.6/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Hos Premiumbanker er det vores mål at hjælpe dig på lånemarkedet, så du har de bedste forudsætninger for at finde de rette lån. I artiklen her kan du læse om, hvordan du kan forholde dig, hvis du drømmer om eller har brug for et lån på 250000 kr.

Penge til de store projekter

250.000 kroner er mange penge, og for de fleste personer er det ikke et beløb, man lige har stående på bankkontoen. Ikke desto mindre er det, hvad mange ting koster i dagens Danmark.

Der er travlt på boligmarkedet, og gennem de seneste par år er priserne steget markant. Det er derfor ganske normalt, at udbetalingen på et hus kan komme op og koste i hvert fald 100.000 kroner. Banken kræver nemlig, at du selv kan betaling som minimum 5% af boligens pris. Hvis I som familie falder pladask for et hus, uden at i har nået at spare noget eller tilstrækkelig op til udbetalingen, kan det derfor blive nødvendigt med et lån til netop det.

Derudover kan et lån på 250000 også være en nødvendighed, hvis man får behov for at investere i eksempelvis en ny bil. Hvis den gamle er gået i stykker, og man er afhængig af transportformen, vil det være den bedste investering at købe en ny model.

Når du vælger et online lån fremfor at tage et gennem banken, har du langt større frihed til selv at bestemme over, hvordan pengene skal bruges. Det er vigtigt at turde drømme stort.

Find det rigtige lån og ansøg sikkert og let

Premiumbanker er din professionelle og online sammenligner af forskellige lån. Det kan dreje sig om de større lån på 250.000 kr., eller det kan være de helt små minilån. Gennem pålidelige samarbejdspartnere har vi fundet informationer om, hvor mange penge du kan låne, til hvilken rente du kan låne pengene, hvordan tidligere kunder har anmeldt udbyderen og meget mere.

Vi gør det overskueligt for dig at finde det mest fordelagtige lån til dine behov. Hvis du ønsker at modtage informationer med de bedste tilbud af lån til dig, kan du blot udfylde vores simple kontaktformular på siden, og så sender vi dig en mail, når vi har regnet på det. Hvis du blot ønsker mere viden om emnet, kan du læse med her eller surfe videre rundt på vores blog.

Regler for lån af penge

Når det drejer sig om store beløb som lån på 250000 kroner, har udbyderen nogle krav, som du skal overholde for at komme i betragtning. Jo større beløb, der er tale om, jo højere krav vil udbyder som udgangspunkt have. Det skyldes, at de løber en risiko ved at låne så store beløb ud, og de derfor skal sikre sig, at du kan betale tilbage.

Nogle af de regler, der er, er simple. Først og fremmest skal du være fyldt minimum 18 år, dog ofte 21. Du må ikke være registreret i RKI, som er en database over dårlige betalere. Hvis du er registreret her, kan du kontakte den eller dem, du skylder penge, og de kan hjælpe dig til en afdragsordning, der samtidig tager dig af listen. Sidst men ikke mindst skal din adresse være på dansk jord, og du skal have dansk statsborgerskab.

Udover disse basale regler, vil der være krav til din indkomst og

Gode råd før du låner 250.000 kroner

Når du skal låne penge online, har du mange muligheder for forskellige lån. Inden du giver dig i kast med at søge om at låne penge, er det derfor en god ide at starte med at lægge en plan over, hvad du skal bruge pengene til. Det er en god måde at fastholde en klar linje, så de lånte penge ikke bliver brugt til materialer eller oplevelser uden for budgettet. Efterfølgende skal markedet undersøges, for at du kan finde de bedste udbydere, der kan give dig et lån på 250000 kroner.

Det er en god idé at huske, at du ikke behøver nøjes med at sende en enkelt ansøgning ad gangen. Ansøgningerne er uforpligtende, og det kan derfor være tidsbesparende, hvis du sender flere afsted på én gang. Når du efterfølgende har modtaget de forskellige lånetilbud, er det en god idé at foretage en sammenligning for at finde den, der er mest favorabel for dig.

Det skal du holde øje med ved lån af penge online

Når du får forskellige lånetilbud, vil der være mange forskellige informationer at holde øje med. Det kan ved første øjekast virke uoverskueligt at skulle navigere i alle disse. Mange mennesker kigger fejlagtigt kun på renter, når de skal vælge forbrugslån, men det vigtigste er faktisk ÅOP.

Lånets ÅOP beskriver de samlede årlige omkostninger i procent, det som i sidste ende kommer til at bestemme de samlede kreditomkostninger. Herunder lånets løbetid, og hvor længe du er om at indfri dit lån. I ÅOP ligger alle de relevante tal, blandt andet også mulige uforudsete udgifter såsom det beløb, udbyder tager for at oprette lånet samt udbetale pengene til dig.

Fordelen ved at du låner penge online er, at disse beregninger og beslutningsprocesser ikke tager lige så lang tid. Til gengæld kan det være svært ikke at have en rådgiver ved hånden, som man har i banken. Gør derfor op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, der hvor du står i livet.

Lånebeløb
Almindelige lån