Forside » Lån » Minilån

Lån fra 1000 kr. til lav rente med minilån

Hvis du har brug for at låne et mindre beløb, kan du vælge at optage et såkaldt minilån. Det vil ofte være et mindre lån, der er let og hurtigt at optage. Lånets løbetid vil ofte være kort, ligesom du også ofte vil kunne få lånet udbetalt relativt hurtigt. Hvis du gerne vil have et minilån, kan PremiumBanker hjælpe dig med at finde det bedste minilån på markedet.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

3 billigste minilån

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Hvad er et minilån?

Et minilån er en god løsning til dig, der gerne vil låne et mindre beløb med hurtig udbetaling. Måske har du allerede hørt om lånet som sms lån eller kviklån. Et minilån vil ofte være på et beløb mellem 300 og 6.000 kroner, men beløbsstørrelse kan dog variere. Ofte vil minilånet være et kortfristet lån. Det betyder, at lånet har en kort løbetid, hvilket vil sige, at du skal betale lånet relativt hurtigt tilbage – ofte over nogle måneder.

Hvad koster et minilån?

Den samlede pris for et minilån vil afhænge af din rente, lånets løbetid samt eventuelle øvrige omkostninger. Derfor er det også vigtigt, at du kigger på lånets variabel årlig debitorrente, når du gerne vil optage et minilån. Den har nemlig stor indflydelse på, hvad du skal betale tilbage. Hvis du derfor leder efter et billigt minilån, bør du altid gå efter den lavest mulige variabel årlig debitorrente.

Derudover kan der også være andre omkostninger forbundet med et minilån. Derfor bør du også altid tjekke de øvrige gebyrer, der fremgår af dit lånetilbud. På den måde kan du nemmest vurdere hvilket mikrolån, der er det bedste for dig. De fleste forbrugere leder nemlig altid efter det billigste lån.

Et godt råd er at kigge på det samlet tilbagebetalingsbeløb, når du gennemgår et lånetilbud. Her kan du nemlig se, hvad lånet kommer til at koste med alle gebyrer, renter og øvrige omkostninger.

Hvem kan optage et minilån?

Det er altid den konkrete lånetjeneste, der vurderer om de vil låne dig penge. Men du vil oftest have en større chance for at optage et minilån, hvis du ikke er registreret i RKI eller debitor registret. Derfor vil du ofte have svært ved at finde et minilån trods RKI, hvis du leder efter dette.

Derudover kræver flere lånetjenester også, at du er mindst 21 år, før de vil låne penge til dig.

Hvor mange penge kan man låne med et minilån?

Når man taler om minilån, er der ofte tale om et lånebeløb på under 50.000 kroner. Lånet egner sig derfor også bedst til dig, der er ikke vil låne mange penge. Der er forskellige grunde til, at folk gerne vil optage et minilån. Det kan skyldes, at du mangler penge sidst på måneden, eller det kan skyldes, at du har fundet en forbrugsvare, som du gerne vil købe nu og her. I så fald kan et minilån være den rigtige løsning for dig.

Hvad kan jeg bruge et minilån til?

Når du gerne vil optage et lån i banken, skal du ofte forklare, hvad du gerne vil bruge pengene til. Derfor vil du også ofte opleve, at en bank tilbyder dig forskellige typer små lån. Det kan blandt andet være billån, boliglån eller noget helt tredje.

Når du gerne vil optage et minilån, vil lånetjenesten oftest ikke blande sig i, hvad du skal bruge pengene til. Derfor er du altså frit stillet til at anvende pengene, som du ønsker. Du skal med andre ord ikke forklare nogen bankrådgiver eller lignende person, hvad du påtænker at bruge minilånet til.

Det er vidt forskelligt, hvad folk bruger lånet til. Nogle mennesker har brug for lidt flere penge sidst på måneden. Andre har set et godt tilbud, som de ikke har råd til at betale lige nu og her uden lånet. For nogle andre mennesker er det et helt tredje formål, som de anvender lånet til.

Husk det månedlige afdrag, når du optager små lån

Når du gerne vil optage et minilån, bør du også kigge på det månedlige afdrag. Ofte vil et minilån med kort løbetid være billigere, men det nytter ikke noget, hvis du så ikke har råd til at betale det månedlige afdrag. Derfor skal du ikke kun sikre dig en lav variabel årlig debitorrente og lave omkostninger. Du skal også sikre dig, at lånet bliver spredt ud på nok måneder, så du har råd til at tilbagebetale lånet uden at ødelægge din privatøkonomi.

Vær sikker på, at du kan betale lånet tilbage

Hvis du gerne vil låne penge, skal du altid være sikker på, at du kan betale lånet tilbage. Ellers risikerer du potentielt at komme i enten RKI eller Debitor registret. Inden du optager et minilån, bør du derfor lægge et budget og finde ud af, hvad du har råd til at betale i månedligt afdrag. På den måde kan du bedst gardere dig mod at optage et lån, som du ikke har råd til.

De forskellige låneudbydere vil også vurdere, om du har råd til at optage lånet. De er nemlig lovmæssigt afskåret fra at tilbyde dig lån, som de vurderer, at du ikke har råd til at optage.

Hvis du ikke får tilbudt noget lån

Nogle gange hænder det, at der ikke er nogen låneudbydere, der vil tilbyde dig et lån. I så fald skyldes det ofte, at du ikke overholder kriterierne for at optage et lån. Det kan også skyldes, at låneudbyderne vurderer, at du ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet. I så fald må de nemlig ikke låne pengene til dig.

Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, hvis du godt kunne have brugt pengene. Men det er faktisk ment som en hjælp til dig. Udlåningsreglerne er udformet for at beskytte dig bedst muligt som forbruger. Det er nemlig vigtigt, at lån altid bliver optaget på en ansvarlig måde.

Fortrydelsesret på minilån

Når du køber eller bestiller noget online, har du som udgangspunkt altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Det gælder også, når du optager et lån. Det betyder, at når du har accepteret et lån, har du 14 dage, hvor du har mulighed for at fortryde dit lån.

Hvis du fortryder dit lån, skal du oplyse dette til din lånudbyder. Derudover skal du naturligvis også tilbagebetale det fulde lånebeløb. Hvordan det præcis skal gøres, afhænger af den enkelte lånudbyders vilkår. Ofte vil der dog være tale om, at du skal lave en bankoverførsel til lånudbyderen.

Lad PremiumBanker finde et billigt minilån til dig

Hvis du gerne vil finde det bedste og billigste mikrolån på markedet, kan du lade PremiumBanker gøre arbejdet for dig. Ved hjælp af vores analysemetoder finder vi de bedste, mest sikre og billige minilån på markedet til dig. Vi præsenterer dig for alle lånene på en overskuelig måde, så du selv kan vælge det bedste og billigste lån.

Når du anvender PremiumBankers lånsammenligning, har du mulighed for at se de forskellige låns samlet tilbagebetalingsbeløb. På den måde kan du let se, hvad du skal betale for de forskellige lån. Det gør det nemmere for dig at vurdere, hvilket lån der er det bedste for dig.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån