Forside » Lån » Lån 60.000 kr.

Lån 60.000 kr. på nettet - det skal du vide

Har du en drøm der passer til et lån på 60.000 kr, så lån 60000 lige her ved hjælp fra PremiumBanker

Hvad giver mere energi end en konto der er fyldt op, og en drøm at bruge pengene på? Det er svært at svare på. Der er mange muligheder for at låne penge online. Her får du hjælp til at finde det rigtige lån

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 60.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Lån 60000 og få styr på din økonomi

Et lån på 60.000 kroner kan hurtigt give styr på økonomien, men faktisk er det en rigtig god ide allerede at have styr på økonomien. Optager du et lån på 60.000 kr uden at have styr på om du har råd til at betale tilbage, så kan selv det bedste lån hurtigt blive det dyreste lån i form af rykkere og tilskrevne renter.

Derfor skal du ikke kun blot undersøge markedet inden du låner, men også din egen økonomi. Er der styr på din samlede økonomi, så er der absolut intet galt i at sende en låneansøgning afsted og få de 60.000 kr på din konto med en lynhurtig udbetaling.

Lån 60000 lige her

For mange år siden krævede et lån på 60.000 at du skulle en tur i banken, men for mange er det et problem eller en irritation at banken blander sig i hvad man vil låne penge til, og derfor er der kommet flere og flere online låneudbydere til, hvor det er muligt at låne penge uden sikkerhed. Her kan du sagtens ansøge uden at skulle fortælle længere redegørelser.

I dag findes der dog så mange lånemuligheder, at det kan være svært at gennemskue, hvor det bedste lån fås. Det har PremiumBanker forsøgt at gøre overskueligt og nemt ved at samle alle låneudbydere her på siden.

Nogle af resultaterne er også til andre sammenligningstjenester hvor du med et simpelt værktøj kan nøjes med at sende èn ansøgning for at få lånetilbud fra mange online udbydere på en gang.

Lån 60000 hurtigt

Det er hurtigere end man skulle tro at låne 60.000 kr. Faktisk kræver det kun ganske få trin at ansøge om og optage lån på nettet.

 1. Du klikker dig ind på låneudbyders hjemmeside
 2. Du udfylder låneansøgningen med lånebeløb, personlige oplysninger m.m.
 3. Du modtager svar i din indbakke
 4. Du underskriver og returnerer låneaftalen
 5. Du modtager pengene

Så nemt kan det gøres, og det hele kan faktisk klares inden for en time eller mindre alt efter hvor hurtig du er til at udfylde låneansøgningen. Du bliver ikke spurgt om hvad du pengene bruges til eller hvilken bank du normalt bruger osv. Det er faktisk ganske anonymt og ligetil.

Lån 60000 rentefrit

Rentefrie lån er blevet meget populære gennem de seneste par år, og de er mest at finde når det drejer sig om mindre beløb end 60.000 kr. men dog stadig muligt.

Du må dog ikke forveksle et rentefrit lån med et gratis lån, for rentefrit betyder blot at der ikke er en nominel eller en debitorrente, men at udbyderen tjener penge i lånets løbetid på en anden måde.

Det kan f.eks. være at der er månedlige gebyrer forbundet med at lånet afvikles, administreres eller på anden vis behandles. Hvis du kigger på alle omkostninger i kreditaftalen vil du ofte hurtigt kunne se hvor låneudbyderen tjener pengene, hvilket du ikke altid kan se når du ansøger.

Der er bestemt ikke noget galt med at optage et rentefrit lån, blot fordi låneudbydere tjener penge på det, faktisk kan det have mange fordele. Man skal blot altid huske at sætte sig ind i vilkårene og de omkostninger der er i lånets løbetid.

Det er vigtigt at betale dit lån tilbage

Det er selvfølgelig vigtigt at få et lån der passer til din økonomi, og det er også ok at låne pengene til det du går og drømmer om, men det er lige så vigtigt at du har råd til at betale tilbage, for de udgifter der er skrevet i låneaftalen og de samlede kreditomkostninger forudsætter betaling til tiden.

De fleste lån bliver langt dyrere hvis aftalen ikke overholdes, det kan både være i form af rykkergebyrer men også højere renter.

Derfor skal du også altid opbevare den indgåede kreditaftale så du kan holde dig ajour med hvad lånet koster dig løbende og kigge i den ved tvivl.

Lån 60000 til en lav rente med en medansøger

Du kan sagtens finde det billigste lån selv om du søger alene, og her kan du også få et godt tilbud på det samlede kreditbeløb samt en lav rente. Vælger du evt. at have en med ansøger frem for at ansøge alene kan det dog også give et endnu billigere lån og have effekt på renten.

Når i er to der søger om lånet så har låeneudbyder nemlig også en større sikkerhed for at lånet bliver tilbagebetalt til fulde.

Det tager ikke længere tid at udfylde en ansøgning blot fordi i er to. I skal selvfølgelig begge to opfylde kriterier som låneudbyderen har.

Det kan f.eks. være kriterier om eksisterende gæld, at i ikke står i debitor registret, begge er over 18 år osv. Men når man først opfylder kriterierne kan man nemt lave en hurtig ansøgning

Gode råd til hvad du skal holde øje med

Inden du låner 60.000 kr. får du en række gode råd med på vejen som også sagtens kan bruges uanset om du blot søger om små lån eller om du har brug for et større lån.

 • Bliv ikke frustreret over et afslag, da en samlet kreditvurdering afhænger af mange ting er der mulighed for at ændre på nogle af faktorerne og blive godkendt senere.
 • Det er altid en god ide at sammenligne lån for at finde det bedste lån og det billigste lån
 • Hold altid øje med om det er en fast eller en variabel debitorrente, da den variable debitorrente kan have indflydelse på lånets samlede kreditomkostninger.
 • Forstå ÅOP der står for årlige omkostninger i procent
 • Hav plads til den månedlige ydelse i budgettet, og sørg for stadig at have luft til uforudsete udgifter
 • Regn altid på om de samlede kreditomkostninger synes en rimelig pris for at låne 60.000 kr
 • Overvej evt. om det kan betale sig at indfri eksisterende lån samtidig eller inden du låner.
Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån