Forside » Lån » Lånetilbud

Læs om vores lånetilbud, og hvordan du får det bedste lån

Vi har her samlet nogle af de mest hyppige spørgsmål omkring lånetilbud hos os, således du kan blive klædt godt på fra start. Vi ønsker også at fortælle dig om de fordele, du automatisk får som kunde gennem os. Vi tilbyder eksempelvis at du – ganske uforpligtende – kan modtage gratis lånetilbud i din oversigt. På den måde får du kvit og frit mulighed for at sammenligne de forskellige lånetilbud og finde den løsning, der passer bedst til dig – og bare rolig vi er naturligvis behjælpelige hele vejen igennem!

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 500 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Gennem Premiumbanker er det trygt at låne penge. Vi vil hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed!

Generel info om vores lånetilbud

Da vi har forskellige lånetilbud, opfordrer vi til, at du indtaster din alder og dit ønskede beløb på vores hjemmeside. Her får du hurtigt et overblik over, hvem der kan låne dig det ønskede beløb. Du kan eksempelvis indtaste følgende; at du ønsker at låne 10.000 kroner, og at du er 21 år. Nedenfor på hjemmesiden vil vi præsentere dig for en oversigt over de låneudbydere, der har en aldersgrænse på minimum 21 år, og hvor du kan låne de ønskede 10.000 kroner.

Vi har selvfølgelig sørget for, at det skal være nemt og brugervenligt at finde ud af sine potentielle muligheder.

Bemærk at man skal være fyldt 21 år for at søge om et lån gennem os.

Hvorfor kan vi tilbyde de bedste lånetilbud til vores kunder?

PremiumBanker er din hjælpende hånd til at finde det bedste lånetilbud, der passer til dig og dine vilkår. Vi indsamler tilbud fra diverse udbydere, som vi gratis præsenterer for dig. Det er derfor ikke PremiumBanker, du låner pengene af – men derimod af en af vores samarbejdspartnere. Vi er derfor et slags mellemled mellem de forskellige låneudbydere – altså banker – og potentielle lånere.

Hvordan får jeg de bedste lånetilbud?

Du skal vælge PremiumBanker, hvis du ønsker at få de bedste lånetilbud. De fleste der låner penge, undersøger blot deres finansieringsmuligheder ét enkelt sted – og det er typisk i den bank, de allerede er tilknyttet.

Det er dog langt fra sikkert, at denne løsning giver de bedste lånetilbud. Vi har derfor gjort op med den gammeldags lånefacon, som har præget Danmark i mange år – og derfor giver vi vores kunder flere forskellige lånetilbud, således de kan sammenligne og vælge hvilket lånetilbud, de ser flest fordele i.

Hvor stort et beløb tilbyder et lånetilbud?

Takket være vores mange alsidige samarbejdspartnere, kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af lånetilbud. Derfor kan du hos flere af vores låneudbydere låne op imod en halv million. Det typiske mindstebeløb er cirka 5000 kroner.

Hvad er betingelserne for et lån hos en af PremiumBanks lånudbydere?

Bankerne stiller forskellige krav til deres kunder – og vi kan derfor ikke give en eksakt oversigt, der gælder for alle lånere og låneudbydere. Dog kan vi give dig de mest hyppige faktorer. Flere af vores samarbejdspartnere kræver, at låner har en fast indkomst. Derimod er der også en række øvrige banker, der ikke tillader betalingsanmærkninger hos deres lånere. En betalingsanmærkning er en anmærkning om, at en forbruger ikke har betalt en regning til tiden – heller ikke eventuelle rykkere. Derfor er forbrugeren registreret i RKI.

Vi anbefaler derfor, at du som låner altid læser dine vilkår ordentligt igennem, således du ved, hvad låneaftalen indebærer, og hvad der forventes af dig som låner. Et godt råd er desuden at tjekke ÅOP, som er dine årlige omkostninger udregnet i procent. Hvis du modtager flere lånetilbud, kan du sammenligne og se, hvor dine vilkår er bedst.

Hvordan ansøger jeg om lånetilbud?

Når du låner hos en af vores samarbejdsbanker, skal du indledningsvist udfylde det ønskede beløb og din alder. Derefter bliver du præsenteret for en række lånetilbud, som matcher dine kriterier. Efterfølgende kan du sende en eller flere ansøgninger afsted til de låneudbydere, som matcher dine kriterier og behov. Herefter skal du vente på, hvorvidt du bliver godkendt til at optage lånet. Vi bruger blandt andet en låneberegner til at udregne de bedste fordele for dig!

Nedenfor kan du læse om, hvordan vi beregner lånene, om hvorvidt ansøgningsprocessen er uforpligtende, og hvad lånets løbetid har af betydning for dig og din lånesituation.

Hvordan låneberegner vi hos Premiumbanker, således du får de bedste lånetilbud?

Vi udfører vores låneberegner ud fra tre vigtige parametre; Connect, analyse og overblik. Det gør vi, fordi vi mener, at vores erfaring bliver din fordel! Når vi har analyseret dataene, bliver du præsenteret for de bedste lånetilbud.

  • Connect: Vi sætter en ære i, at de rigtige ender mødes! Derfor garanterer vi vores kunder, at de bliver præsenteret for mange forskellige muligheder. På den måde højner vi chancen for at skabe den rette forbindelse mellem vores kunder og vores samarbejdspartnere.
  • Analyse: Vi arbejder konstant på højtryk for at undersøge og analysere lånemarkedet. Det er dermed også din garanti for at blive præsenteret for de bedste og mest sikre lånetilbud. Det betyder også, at vi har gjort arbejdet for dig på forhånd!
  • Overblik: Vi kender til vigtigheden i overskuelighed; og derfor samler vi til sidst et overskueligt overblik, som er skabt på baggrund af den filtrering, der er sat, og som præsenterer de forbindelser, vi har fundet på baggrund af vores analyser. Det er sådan, vi giver dig de forskellige muligheder, som passer til dig!

Er alle ansøgninger uforpligtende?

JA, alle ansøgninger er 100 procent uforpligtende! Alle lånetilbud, du efterfølgende modtager, skal betragtes som tilbud – og ikke andet. Derefter er det helt og aldeles op til dig, hvorvidt du vælger at benytte tilbuddet eller ej. Du kan derfor sende en ansøgning afsted, se og overveje dine muligheder og derefter tage stilling til, om tilbuddene er noget for dig!

Kan jeg indtaste lånets ønskede løbetid?

Ja, du kan indtaste den ønskede løbetid for dit ønskede lån, og derefter vi vil undersøge, hvad dine muligheder er. Vi tilbyder ekstra kundeservice og rådgivning, og du kan på hjemmesiden finde kontaktinfo.

Det er vigtigt på forhånd at være afklaret med lånets løbetid. Løbetiden på lånet er den periode, som du aftaler med lånudbyder, at du skal tilbagebetale lånet i. Derfor anbefaler vi, at man på forhånd gør sig overvejelser omkring, hvor lang tid man cirka har brug for!

Hvem er vores lånudbydere?

Hos PremiumBanker har vi mange forskellige samarbejdspartnere, som alle har gennemgået et kvalitetstjek. På vores hjemmeside kan du se de forskellige lånudbydere. Nedenfor har vi samlet de mest gængse spørgsmål om vores lånudbydere.

Er det sikkert at låne penge hos de forskellige lånudbydere – og kan jeg stole på dem?

Vi prioriterer troværdighed højt – og det bærer alle vores samarbejder også præg af! Alle vores samarbejdspartnere har gennem en lang årrække bevist deres integritet på det danske lånemarked. Det betyder også, at uanset hvilken af vores låneudbydere, du vælger at indgå en aftale med, er du i sikre hænder hele vejen igennem. Så ja, alle vores lånudbydere er til at stole på!

Hvad kan jeg låne penge til, og hvilke typer lån har I?

Mange spørger også ofte indtil, hvad de kan låne penge til. Vi har derfor samlet nogle af de mest typiske lån her. Derudover kan du se de resterende lån på vores hjemmeside. Fælles for mange af vores låneudbydere er, at det for dem ikke er afgørende, hvad du ønsker at låne – og bruge – pengene til. Du kan kort læse om de typiske lån, hvad du bør være opmærksom på samt nogle af lånenes fordele og ulemper.

Et boliglån:

Det er naturligvis muligt at optage et lån med henblik på udbetalingen til en bolig. Vi har en lang række gode muligheder indenfor blandt andet realkreditlån og boliglån.

Et forbrugslån:

Vi tilbyder også både billige og gode forbrugslån gennem vores samarbejdspartnere. Vi ved, at det kan kræve lidt ekstra at have penge til ferien eller til den nye bil. Dog anbefaler vi altid, at man overvejer lånet en ekstra gang. Du bør overveje, hvordan dit fremtidige rådighedsbeløb ser ud, idet dette skal bidrage til tilbagebetalingen af lånet. Ved optagelse af et forbrugslån, opfordrer vi altid vores kunder til at undersøge ÅOP’en.

ÅOP’en er en oversigt over de samlede udgifter og omkostninger i forbindelse med et forbrugslån. Det vil altså sige, at du her kan se det samlede beløb for, hvad dit forbrugslån vil koste dig. Det dækker over alt lige fra stiftelsesgebyrer til betalings- og administrationsgebyrer.

Et banklån:

Mange forbrugere finder tryghed i at låne penge i banken. Derfor har vi også undersøgt en række forskellige banker og deres lånemuligheder. Et banklån dækker principielt også over både bolig- og forbrugslån – men afhængigt af om man optager lånet gennem et banklån eller et kviklån, vil renten og lånets løbetid ændres. Der er som regel lavere rente og længere løbetid med et traditionelt banklån. Dog er ventetiden og hele proceduren på et banklån ofte længere end ved et kviklån.

Vi tilbyder desuden også en lang række forskellige lån og giver naturligvis altid gode råd til håndteringen af disse samt hvilke overvejelser, man som låner bør gøre sig på forhånd. Du kan blandt andet læse mere om billån, SMS-lån, kviklån – og eksempelvis sammenligne kviklån og banklån.

Vil du have flere gode råd? Læs vores låneblog – helt gratis

Vi har skabt en låneblog, der kvit og frit giver dig de bedste tips og tricks til den rigtige finansiering. Vi hjælper dig med alt lige fra at få styr på dine lån til hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden du optager et lån.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån