Forside » Lån » Lån trods RKI

Lån trods RKI

Hvad gør man, hvis man vil låne penge, men er registreret i RKI?

Står du mere eller mindre akut i en situation, hvor du har brug for at låne penge? Så er det ikke altid en mulighed, hvis du er registreret i RKI. Almindeligvis betyder en RKI registrering, at det er helt umuligt at komme til at låne penge. Der er dog stadig visse muligheder for, at det kan lade sig gøre.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Bedste lånemuligheder i dag

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

I nogle tilfælde er det muligt at tage et online lån trods RKI

Herunder vil du kunne se, hvordan det alligevel kan være muligt for dig at optage et online lån, selv om du er registreret i RKI. Dels kan det være svært at finde en låneudbyder, der er villig til at låne penge til dig, og dels kan det være svært for dig at betale lånet plus renter og gebyrer tilbage.

I disse situationer kan det være muligt for dig at låne penge trods RKI

  • Du kan få et lån mod en pant
  • Du kan få et lån med en kautionist
  • Du kan få et lån til nogle meget høje renter

Det er forbundet med en ekstra stor risiko for låneudbyderen, at du står registreret som dårlig betaler. Derfor er det for det første ikke alle udbydere, der vil tilbyde dig et kviklån trods RKI. Det er derfor, du vil opleve nogle meget strengere lånevilkår til den type lån, end der er ved et almindeligt lån. Desuden vil du typisk ikke kunne låne nogle meget store beløber.

Hvis din økonomi i forvejen er mere end stram, og du ikke tjener ret mange penge, så kan det i høj grad være op ad bakke for dig at få lov til at få et sms lån trods RKI. Det er derfor også ekstra vigtigt for dig at være helt sikker på, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Hvad indebærer de tre strenge lånebetingelser?

De skærpede lånebetingelser for et RKI lån betyder, at du skal give låneudbyderen en ekstra garanti for, at du vil kunne betale lånet tilbage. I forhold til de tre skitserede muligheder så indebærer det blandt andet følgende:

  • Lån mod pant. Det indebærer, at du kan få lov til at låne penge hos den pågældende udbyder, hvis du giver dem noget i pant for beløbet. Det betyder, at du skal indlevere værdigenstande til dem. Det kan for eksempel være sådan noget som en telefon, en bil, smykker, en computer eller en anden af dine genstande, der har en vis værdi. Hvis du ikke passer dine afdrag, så har låneudbyderen lov til at beholde den pågældende genstand.
  • Lån med en kautionist. En låneudbyder kan give dig lov til at låne hos dem, mod at du stiller med en kautionist. En kautionist er en person, der er villig til at skrive under på, at vedkommende vil overtage din gæld, hvis du ikke selv kan passe dine afdrag. Så forpligter kautionisten sig til at betale pengene, som du har lånt, tilbage.
  • Lån med højere renter. Et lån trods RKI kan også være betinget af, at lånet bliver givet, mod at du betaler nogle utroligt høje renter for det.

Uanset hvilke særlige vilkår, du får lov til at optage kviklån på, så skal du indstille dig på, at det kommer til at koste dig dyrt at gøre det.

Er det nemt at optage lån, når jeg står i RKI?

Det er markant sværere at få lov til at låne penge hurtigt, hvis du er registreret i RKI. De normale lån er klart nemmere. De hurtige lån er ikke helt så hurtige, når det drejer sig om at få lov til at låne penge, når du skylder penge væk.

Der vil for eksempel være en grundig vurdering af forbrugerens kreditværdighed inden et eventuelt lån. Det vil sige, at din økonomiske situation bliver vurderet. Det gælder både din bank konto, dine værdier og din nuværende gæld. Det sker dels grundet lovgivningen og dels for at sikre sig, at låneudbyderen kan få sine penge plus renter og gebyrer tilbage.

I forbindelse med de mere almindelige lån er det både hurtigere og nemmere at få lov til at låne penge online. Der er det ikke så nødvendigt med en ekstra grundig kreditvurdering. Et lån trods RKI uden ekstra sikkerhed vil sjældent være muligt.

Er et hurtigt lån trods RKI en mulighed?

Det kan være muligt at speede sagsbehandlingen op, når du gerne vil låne nogle penge. Det kan for eksempel ske, hvis du med det samme gør rede for, at det er muligt for dig at låne på en af de nævnte vilkår.

Ansøgerens økonomiske situation vil naturligvis altid blive undersøgt, men tempoet vil være hurtigere, hvis du ikke allerede har gjort dit forarbejde, inden du ansøger om et lån. Det er dog ingen garanti for, at du bliver godkendt til det ønskede lån.

Det vil stadig blive vurderet, om det er muligt for dig at betale lånet tilbage. Der bliver kigget på, om du tjener penge, om du har flere lån – og i så fald, hvilke typer lån det er. Har du for eksempel flere små kviklån mange steder, som du går og betaler af på, så vil de forskellige lån have et samlet kreditbeløb, som er skyhøjt i forhold til din økonomi.

Har du samlet set et større gæld og en minimal indtægt, så vil din kreditværdighed være helt i bund. Desuden skal du jo også kunne passe dine månedlige afdrag.

Er det en god idé at optage RKI lån?

Det korte svar på det spørgsmål er: Nej. Hvis du skal optage et nyt lån for at få dine udgifter til at hænge sammen eller til at forsøde din tilværelse, så er det en ret skidt idé. Det er det, fordi lånte penge altid skal betales tilbage igen. Det skal de også, selv om du ikke har råd til det.

Et RKI lån er bestemt ikke blandt de billigste lån. Det er tværtimod et af de dyreste. Undlad derfor helst at stifte mere gæld, når din økonomi er i ruiner. Det må altid være den sidste udvej for at klare dig igennem. Når du skal til at tilbagebetale lånet, så vil du kunne mærke, at det er dyrt lånte penge.

Alle låneudbydere tjener penge på at låne penge ud. Derfor skal de sikre sig, at de får det udlånte beløb plus renter og gebyrer tilbage. Stiger den usikkerhed, så stiger omkostningerne også. Det hænger nøje sammen.

I enkelte helst særlige situationer kan et RKI lån dog være en tålelig løsning. Du bør derfor altid vurdere, om det, du skal låne penge til, er det værd.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån