Forside » Lån » Sambla

Sambla sammenligner låneudbydere med lån op til 500.000 kr.

Hvis du leder efter en moderne låneudbyder, der kan give dig et lån af næsten en hvilken som helst størrelse, skal du overveje Sambla. Det nyeste skud på en ny generation af låneformidlere har haft en strømlinet filosofi fra fødslen, nemlig at alle skal have adgang til det bedst mulige lån uanset hvad.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find alternativer til Sambla her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Lær mere om Samblas låneformidling ved at læse med her, og få svar på alle dine spørgsmål, så du er tryg ved at låne.

Hvad kan Sambla?

Hvis du gerne vil låne penge til noget, men ikke er sikker på, hvor du skal søge, kan du bruge Sambla til at sammenligne forskellige lån fra forskellige udbydere, så du kan finde det bedste på markedet. Servicen er ment til at gøre livet meget nemmere for dig, så du ikke skal stå med uvished og forvirring, når du skal låne.

I stedet for selv at skulle finde og sammenligne en masse forskellige netbanker, kan du få de mest favorable på nettet præsenteret for dig. Du slipper for at skulle sortere ud i dem, der er pålidelige eller ikke passer til dig og dine behov, og kan komme lige til sagen.

Servicen er helt uforpligtigende, så du kan helt selv bestemme, om du vil benytte dig af de forskellige muligheder, der præsenteres. Du får et hjælpemiddel, der kan gøre lån på nettet mere trygt og sikkert.

Hvorfor skal du vælge Sambla?

Der er mange grunde til at vælge at bruge Sambla, og den primære er, at det er en service, der ikke koster dig noget – tværtimod kan den spare dig for meget tid.

I Danmark er lånemarkedet ret gammeldags, og rigtig mange forbrugere får deres finansiering fra ét sted, i stedet for at undersøge deres muligheder. Mange vælger at søge hjælp hos en bank, de allerede kender, men gennem Sambla kan du blive præsenteret for samtlige låneudbydere, så du helt selv kan se vilkårene igennem og beslutte dig for, hvilket passer bedst til dig.

Hvor meget kan man låne gennem Sambla?

Fordi Sambla formidler andre låneudbydere, findes der en bred vifte af forskellige muligheder på hjemmesiden. Fordi der findes så mange forskellige lånemuligheder, kan du låne fra lidt over 100,- kroner op til en halv million, alt efter hvad dit behov er, og du kan få hjælp til at finde den udbyder, der er bedst kvalificeret til dit individuelle behov.

Hos de fleste af samarbejdspartnerne, altså de online låneudbydere, der præsenteres på siden, kan du låne penge til fx udbetaling på en ny bolig. Det er de færreste af låneudbyderne, der er fokuserede på, hvad formålet med lånet er, selvom de fleste har nogle krav til dig som lånemodtager.

Det er vigtigt at huske, at Sambla ikke selv låner pengene ud. De forskellige samarbejdspartnere sammenlignes, og tjenesten viser dig det, der findes på markedet. Det giver dig det bedst mulige grundlag for at matche med en låneudbyder, som kan dække dine behov, og så du kan træffe det rigtige valg.

Hvordan fungerer ansøgningen?

Når du vil finde en låneudbyder, som passer til dig, kan justere det beløb, du ønsker at låne. Du vil blive præsenteret for de udbydere, der kan levere din ønskede sum, og læse nærmere om dem, inden du beslutter dig. Så udfylder du bare låneansøgningen og får et svar.

Alle ansøgninger hos Sambla er 100% uforpligtigende. Det koster ikke noget at bruge tjenesten, og du kan gennemføre et online lån eller lade være, alt efter hvad du beslutter dig for.

De forskellige samarbejdspartnere har forskellige betingelser for lån til deres kunder. De mest almindelige krav er krav om fast indkomst, så de kan garantere, at lånet kan tilbagebetales, men ofte er det den eneste betingelse.

Husk at låne penge på forsvarlig vis. Læs altid vilkårene nøje igennem, og vær altid opmærksom på ÅOP. ÅOP er dine årlige omkostninger i procenter og har stor indflydelse på, hvor mange penge du egentlig skylder. For husk; ofte skal du betale mere tilbage, end du har lånt.

Hvordan ved man, om man kan stole på en låneudbyder?

Sambla samarbejder udelukkende troværdige låneudbydere med erfaring på det danske marked. De har alle sørget for at bevise deres integritet, så du trygt kan låne penge fra dem, uden at frygte fusk eller svindel.

Når du vælger en låneudbyder, er du sikret et trygt forløb. Kviklån kan i forvejen være stressende, og der er ingen grund til at tilføje ekstra elementer af usikkerhed og mistro. Du er i gode hænder og forpligtiger dig ikke til noget, før du har skrevet under og modtaget lånet.

Hvis du er i tvivl om en låneudbyder, kan du altid søge på sider som TrustPilot. Her kan du læse kundeanmeldelser af forskellige virksomheder, så du kan få en bedre idé om, hvordan andres erfaringer med dem har være.

Lån skal være sikkert, og du finder gode låneudbydere hos Sambla.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån