Forside » Lån » Ferratum Bank

Ferratum Bank - en af verdens førende mobile banker

Antallet af låneudbydere i Danmark er højt, og der kommer hele tiden flere til. Er det første gang, du har brug for at optage et lån, er der derfor ikke noget at sige til, hvis du finder det vanskeligt at navigere i lånejunglen.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Lån 50.000 kr. her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

En af de bedst brugeranmeldte udbydere er den mobile bank Ferratum Bank, der ønsker at gøre din daglige økonomi mere sjov og mindre stresset. Her i artiklen kan du blive klogere på Ferratum Bank, og hvilke ydelser de kan tilbyde dig.

Desuden kan du her hos Premiumbanker få tilsendt et gratis lånetilbud via vores oversigt, så du kan danne dig et overblik over de mest optimale lånemuligheder for dig.

Hvem er Ferratum Bank?

Online banken Ferratum Bank blev stiftet i 2005 og er en del af af det finske finansieringsselskab, Ferratum Money, som hører under hovedselskabet Ferratum Group. I dag tilbyder firmaet låneydelser i 23 lande, herunder Danmark.

Selskabet har mere end 13 års erfaring på lånemarkedet, hvilket har gjort dem til en af verdens førende mobile banker og største låneudbydere, som udelukkende tilbyder online forbrugslån.

Deres hovedydelse hedder i Danmark Ferratum Kredit, hvor privatkunder kan optage online forbrugslån til bl.a. at opfylde akutte pengebehov.

Hvad er Ferratum Kredit?

Ferratum Kredit er en finansiel mulighed for private, der har daglige, kortsigtede eller akutte pengebehov. Her kan du låne op til 50.000 kr., som udbetales til en konto af eget valg. Ferratums kendetegn er lån af små beløb samt meget hurtig udbetaling, oftest indenfor ganske få minutter, hele døgnet rundt. Med kredit får du altså en ekstra økonomisk fleksibilitet i hverdagen.

Der er ingen oprettelsesgebyr eller udtræksgebyr, og du får desuden en betalingsfri måned. Med kredit hører en månedlig minimumsbetaling, men minimumsbetalingens beløb afhænger af, hvor meget af din kredit du har trukket fra kreditkontoen. Har du derfor ikke hævet noget, skal du heller ikke betale.

For at reducere mængden af kredittens renter, kan du altid vælge at tilbagebetale det fulde beløb på en gang.

Hvor meget kredit bør du ansøge om?

Mange lever under et stramt budget for at få tingene til at løbe rundt. Der kan være adskillige årsager til pengebehovet, og nogle gange kan behovet opstå akut. Er vaskemaskinen gået i stykker? Har du fået en uforudset regning? Eller ønsker du en buffer i hverdagen til mere sjov for familien? Så kan Ferratum Kredit komme dig til hjælp.

Kreditrammen afhænger kun af, hvad du personligt har behov for. Med andre ord: hvad skal du bruge kreditten til? Du kan benytte dig af bankens låneberegner for at udregne, hvor meget kredit du bør ansøge om.

Hvilke krav skal opfyldes før du kan benytte Ferratum Kredit?

For at du kan benytte dig af Ferratum Kredit, skal du opfylde visse krav:

  • Du skal være dansk statsborger, have et CPR-nummer samt fast dansk adresse.
  • Du skal være fyldt 21 år.
  • Du skal have din egen e-mailadresse, dansk mobilnummer, netbank samt NemID.
  • Du skal have en regelmæssig indkomst deponeret på din konto.
  • Du må ikke være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre gældsregistre.

Ansvarlig lånepolitik er et af Ferratums største fokusområder. Ønsker du at tage et lån, foretager de derfor en grundig vurdering af din privatøkonomi på baggrund af din data, før de godkender en kredit eller et lån. Da de vurderer selve lånebeløbet ud fra kreditvurderingen, kan det endelige lånebeløb ikke oplyses på forhånd.

Hensigten med denne proces er at sikre, at du som debitor kan betale beløbet tilbage efter kreditaftalen. Får du tilbudt et lavere beløb end det, du søgte om, ligger Ferratums vurdering af din betalingsevne til grund.

Hvor meget kan jeg låne hos Ferratum Bank?

Du kan låne op til 50.000 kr. hos Ferratum Bank.

Det første, du skal gøre, er at vælge det ønskede beløb. Her ser du også, hvad den månedlige ydelse ender på med det beløb, du vælger. Vil du f.eks. låne 25.000 kr. er den månedlige ydelse 2.337,39 kr. Grundlaget for dette priseksempel er antagelsen om, at en ny kreditkunde vil udtrække beløbet med det samme og derefter tilbagebetale over en periode på 12 måneder.

Skifter du mening om kreditaftalen, har du 14 dages fortrydelsesret.

Koster det penge at låne hos Ferratum?

Ifølge Ferratums låneberegner ligger deres ÅOP, dvs. den årlige omkostning i procent, altid på 24,99 %.

Når du er i gang med at optage et lån, er ÅOP det vigtigste tal, du skal være opmærksom på. Det viser dig nemlig alle omkostninger ved lånet, f.eks. renter, renters renter, stiftelsesgebyrer og evt. tinglysningsafgift – altså lånets samlede tilbagebetaling.

ÅOP-loftet på forbrugslån ligger på 35 %, hvilket betyder, at du ikke risikerer at gå i lånehajers fælder og ender med at skulle af med et uoverskueligt beløb i omkostninger og gebyrer.

Hvordan foregår selve låneprocessen?

Låneprocessen hos Ferratum foregår udelukkende online. Du kan altså ansøge i hjemmets trygge rammer, direkte fra din computer eller smartphone.

Alt, du skal gøre, er at beslutte dig for det beløb, du ønsker at låne, gennemgå en hurtig, digital ansøgningsproces og underskrive med NemID som det sidste step.

Ferratum vender tilbage med svar på din låneansøgning indenfor ganske kort tid – faktisk lover de, at du får pengene indenfor få minutter.

Hvornår er det en god idé at låne hurtige penge?

Overvejer du at optage et online lån hos Ferratum Bank eller en anden online låneudbyder skal du altid have styr på din økonomi. Stil dig selv spørgsmålene:

  • Hvor stort et beløb har du brug for?
  • Hvor hurtigt kan du tilbagebetale?
  • Har du mulighed for at tjene lånebeløbet ind igen allerede inden for en måned?

Kan du svare sikkert på disse spørgsmål, kan et online lån være en idé for dig. Det er især en smart løsning for dig, der låner penge til noget, du drømmer om og hurtigt kan betale tilbage.

Bare husk på, at det at optage et lån ikke skal ske på et hurtigt indfald. Det er en beslutning, der skal baseres på grundig overvejelse. Du skal have styr på, hvor stort et beløb, du kan låne og ikke mindst være sikker på, at du kan tilbagebetale pengene.

Optag aldrig et lån for at tilbagebetale et andet. Tænk dig derfor altid godt om, inden du trykker “ja tak” til lånet.

En låneudbyder med kundetilfredsheden i top

På Trustpilot er brugerne særligt glade for Ferratum Bank. Med mere end 3.300 anmeldelser, hvoraf 80 % af brugerne har givet fem stjerner, ligger deres samlede score på over 4,5. Det kan altså konstateres, at kunderne er særdeles tilfredse med bankens ansøgningsproces, service og hurtige behandlingstid.

Sammenlign markedet med Premiumbankers låneberegner

Inden du optager et lån, bør du altid sammenligne markedets ydelser, så du kan finde et passende lån for dig. Låneudbyderne er som nævnt mange, hvilket kan gøre det til en vanskelig og uoverskuelig proces at finde det bedste lån.

Derfor tilbyder vi hos Premiumbanker at gøre arbejdet for dig. Via vores låneoversigt kan du indtaste din alder og det beløb, du ønsker at låne, og vi viser de mest optimale lånemuligheder for dig – helt gratis! Vores låneberegninger har allerede hjulpet tusindvis af danskere med at finde den rette finansiering, og vi er sikre på, at de også kan hjælpe dig.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån