Brug for et privatlån?
Lad os rådgive dig

Tusindvis af danskere har fundet finansiering via PremiumBanker - vi kan også finde det rigtige lån til dig.
Indsæt blot nogle få oplysninger, så viser vi dig dine mest optimale lånemuligheder.

Følg de 3 steps

Så er du allerede godt på vej til at finde det rigtige lån

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Se vores top 3 lån

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Vores erfaring er din fordel

Hvordan laves vores låneberegninger?

1

Connect

Vi sørger for at de rigtige ender mødes, således at du bliver præsenteret for en masse forskellige muligheder

2

Analyse

Vi sørger for at analysere låne markedet, så at du kun bliver præsenteret bedste og mest sikre lån for dig

3

Overblik

Til sidst samler vi det hele i et mere overskueligt overblik lavet ud fra den filtrering der er sat

Der kan være mange grunde til, at du står og vil låne penge. Det kan for eksempel være, at du har uforudsete udgifter eller bare gerne vil have lidt ekstra penge mellem hænderne. Hvad enten du er førstegangslåner eller allerede har lånt penge før, er det en god idé at sætte sig ordentligt ind i tingene – ellers risikerer du, at du ikke finder det bedste eller billigste lån.

Hvad er privatlån?

Et privatlån er ikke – som ordet ellers kan hentyde til – et lån fra en privat person. Derimod er det et lån, du som privat person kan tage. Det kaldes et privatlån fordi, du ikke behøver sige, hvad du vil bruge pengene på. Det betyder altså, at du ikke skal kunne argumentere for, hvorfor at du skal have lov at låne penge til lige netop den ting. Du kan altså sagtens låne penge til for eksempel en rejse, en bilmekaniker eller bare en shoppetur med veninderne. Det er selvfølgelig vigtigt at overveje sin økonomi, før man tager et privatlån. Selvom man tager et lån, fordi man har brug for penge, skal man jo nemlig også kunne betale lånet tilbage igen.

Sådan finder du den bedste låneudbyder: det billigste lån og lånets løbetid

Det er svært at sige helt præcist, hvordan du finder den bedste låneudbyder, da alle folk jo leder efter noget forskelligt.

En måde at bedømme en låneudbyder er f.eks. ved at kigge på renten. Langt de fleste vil jo gerne have en lav rente. Men det kan f.eks. også være, at man har en præference i forhold til tilbagebetaling. Nogle vil gerne betale pengene tilbage lidt ad gangen hver måned – altså i form af månedlige afdrag. Det kan f.eks. være fordi, at man har lånt penge grundet en stor uforudset udgift, og det derfor er svært at betale det hele tilbage på én gang. Her kan det være en fordel at tage et lån med en lang løbetid, så du har god tid til at betale hele beløbet tilbage.

Andre foretrækker derimod at have en kortere løbetid på lånet. Det kan være en fordel, hvis du ved, at du hurtigt får penge igen til at betale dit lån af. Så er gælden hurtigt ude af verden og det kan være billigere, fordi der ikke løber så mange renter på lånet.

Sådan finder du det billigste privatlån

Når du kigger efter et billigt lån, er der flere faktorer der spiller ind. Alle låneudbydere har typisk en rente, men den vil variere.

Hvis man ønsker et attraktivt lån, skal man blandt andet kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er vigtigt at kigge på dette, da man ellers kan få en grim overraskelse. ÅOP er det, som man i sidste ende vil skulle betale for et lån. Det er altså ikke nok, at lånet har en lav rente, da der er kan være flere udgifter i forbindelse med et lån. Mange låneudbydere reklamerer for deres lave rente og får derfor ikke nævnt yderligere udgifter. Nogle gange kan det altså være billigere med en højere rente.

Billige privatlån kan være svære at finde. Men med en søgemaskine, som sammenligner forskellige låneudbydere bliver det en del lettere. Her kan man tjekke sine låneudbydere ved at indtaste det ønskede lånebeløb og ens alder. Der vil derefter komme en liste op med forskellige lånetilbud. Her er det også muligt at tjekke renten og ÅOP, så man kan få det bedste privatlån.

Hindrer nuværende gæld dig i at optage et lån?

Eventuel gæld behøver faktisk ikke være en hindring for ens lånemuligheder. Det er helt okay at have flere lån på samme tid. Nogle vælger f.eks. at tage et lån for at afbetale et andet. Problemet opstår, hvis man ikke har tilbagebetalt sit lån til tiden. Så risikerer man nemlig at blive registreret i RKI eller debitor registreret. Det betyder, at man har en dårlig individuel kreditvurdering – og så har online låneudbydere altså ofte ikke lyst til at låne dig flere penge. Sørg derfor for at tilbagebetale det beløb, som du skylder. Hvis det er svært for dig at betale din nuværende gæld, kan du indgå en kreditaftale.

Hvad er rki eller debitor registret?

RKI står for Ribers Kredit Information. Det er et selskab, som noterer når en privatperson ikke har tilbagebetalt deres lån til tiden eller skylder penge på en anden måde. Det er muligt for andre selskaber at tilgå disse informationer. Det kan f.eks. være en bank eller online låneudbydere. Du kan blive fjernet fra RKI, når du har tilbagebetalt al din gæld eller når der er gået fem år – selv hvis der går fem år, skylder du stadig pengene. Det er ikke sådan, at gælden forsvinder bare fordi, at du ikke længere er i RKI registret.

Debitor registret er egentligt det samme som RKI. Det er bare et andet selskab.

Kan man tage privatlån trods RKI?

Det er svært at tage lån, hvis du er registreret i RKI. Selvom der er mange forskellige lånetyper, er det de færreste låneudbydere på det danske lånemarked, som vil låne pengene til dig, hvis du er en dårlig betaler eller stadig skylder en masse penge.

Der er få steder, som ønsker at låne penge til dig, hvis du er i debitor registeret. Brug en søgemaskine som sammenligner privatlån til at se dine muligheder. Men i det tilfælde er det altså bedst, hvis du i stedet kigger på dine forskellige lån og betaler af på alle dine lån.

Ofte Stillede Spørgsmål om Privatlån

Det er selvfølgelig muligt at låne penge af en privatperson, men det kan ikke altid anbefales. Hvis man for eksempel låner penge af ven og lige pludselig ikke kan betale pengene tilbage, kan man hurtigt stå i en rigtig dårlig situation. Vennen kan føle sig snydt, og man risikerer at ødelægge et godt venskab. Hvis man i stedet har et privatlån hos en online låneudbyder, er det mere professionelt.

Det er svært at sige præcist hvor meget renten på et privatlån er. Det varierer utroligt meget. Der kommer også nogle gange an på, hvor mange penge, man låner.

Alle lån har dog en rente, men det er som sagt vigtigt at huske på, at det billigste lån i forhold til renter ikke nødvendigvis er det bedste lån. Det er derfor vigtigt, at man sammenligner lån og indhenter tilbud.

Blancolån er egentligt bare et privatlån. Det er uden sikkerhed, altså i den forstand at du ikke påtager dig riskoen. Lån hos en bank er derimod med sikkerhed. For at få et privatlån skal låneudbyderen altså tro på, at du betaler pengene tilbage. Det er også derfor, at langt de færreste vil give større lån til folk, som er registreret i RKI.

Det kommer helt an på, hvor du tager dit privatlån. Man kan tage mange privatlån online, så det er vigtigt at sammenligne privatlån, så man kan få det billigste privatlån og det bedste privatlån.

For at få et billigt privatlån, skal man tjekke ÅOP og den månedlige/årlige rente. Jo lavere beløb du låner, jo billigere lån.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån