Forside » Lån » Kviklån

Kviklån

Hvornår er et godt tidspunkt at tage et kviklån?

Livet byder på overraskelser, ændringer og drømme. De fleste mennesker har brug for at låne penge flere gange livet igennem. Det kan være i forbindelse med flytning, jobskifte eller planlægning af drømmerejsen.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Bedste og billigste kviklån - her og nu

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Fordele og ulemper ved online kviklån

På nettet kan du vælge mellem flere typer af lån hos forskellige onlinebanker. Når du optager lån online, kan du selv bestemme lånebeløb samt afbetalingsperiode. Herunder kan du læse mere om de tekniske, praktiske og økonomiske forhold, du skal være bekendt med, når du vil have det bedste lån. Du kan blandt andet læse om følgende:

  • Hvordan du får billige kviklån
  • Hvad du skal gøre for at ansøge
  • Hvor mange penge det er muligt at lån på nettet

Fordelene ved at tage et kviklån på nettet

Der er flere grunde til, at danskere i alle aldre over 18 år vælger de netbaserede løsninger til, når der er brug for ekstra penge på kontoen. De primære fordele ved at ansøge om penge online er, at:

  • Du bestemmer 100%, hvad du vil bruge pengene på
  • Du afgør lånets størrelse og længden på afbetalingsperioden
  • Du kan få pengene udbetalt dagen efter ansøgning
  • Du skal ikke kreditvurderes
  • Du vælger selv din bank
  • Du skal ikke stille garanti for lånet

Henvender du dig til din private bank, skal du stille garanti for et banklån, og de vil oftest være begrænset af, hvad du kan gøre med pengene fra finansieringen. Derudover vil altid skulle kreditvurderes, hvilket kan begrænse mange mennesker fra at kunne låne penge. Når du ansøger om kviklån på nettet, er det dig, der bestemmer lånets løbetid samt størrelse. Hos mange onlinebanker slipper du for kreditvurderingen, hvilket gør det muligt for dig at ansøge om penge og få dem udbetalt til din konto indenfor 1-2 hverdage.

Derfor skal du sammenligne banker på nettet

For at kunne finde frem til det bedste lån, skal du sammenligne flere banker. Det bedste er at finde en liste med alle de låneudbydere, som tilbyder sms lån og kviklån (quicklån om du vil). Listen er dit effektive værktøj til at afdække de forskellige udbyderes betingelser, kriterier til ansøger og beløbsgrænser.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle banker, som godkender ansøgere under 23 år eller 21 år. Du skal kunne opfylde kriterier for, at din ansøgning om kviklån kan blive godkendt. Når du har udpeget relevante banker, der matcher dine personlige forhold og dine ønsker i forhold til lånebeløb, skal du forholde dig til vilkår og betingelser. Der kan f.eks. være banker, som

Kviklån med hurtig udbetaling

Har du behov for penge her og nu på din konto, vil det være behandlingstiden på din ansøgning samt forventet udbetalingstid, der er vigtige parametre for dig, når du sammenligner banker. Når det skal gå hurtigt med at få godkendt og udbetalt dit lån, skal du ansøge om et kviklån uden kreditvurdering. Her skal banken ikke bruge tid på at gennemgå dine økonomiske oplysninger (i form af lønsedler og årsopgørelse), og du kan på den måde hurtigere få svar på din ansøgning med tilbud om lån.

Tage et kviklån hurtigt eller?

Det er den hurtige udbetaling og den effektive svartid, der er de største fordele ved at ansøge om kviklån uden kreditvurdering. Kreditvurderingen er bankernes måde at sikre sig, at kunder er i stand til at betale de månedlige afdrag på deres lån. Når en bank låner penge ud uden at have kreditvurderet en ansøger, løber den en risiko for ikke at få sine penge igen til tiden. Du betaler indirekte for denne fleksibilitet og risikovillighed gennem renten. Renten på kviklån uden kreditvurdering vil generelt ligge højere sammenlignet med lån med kreditvurdering.

Dit kviklån træder i kraft, når du har underskrevet tilbuddet, som sendes i forbindelse med svar på ansøgning. Du kan bruge MitID for at ansøge om låne og underskrive tilbuddet. Hos langt de fleste banker er det ikke muligt at optage et kviklån, hvis du som ansøger er registreret i debitor registret.

Værd at vide om at få det billigste lån

Ved at sammenligne lån højner du dine chancer for at få den bedste bankaftale. Det er ikke nok kun at holde øje med rentesatsen, når du vil have en fordelagtig aftale med onlinebank. Du skal forholde dig til samtlige omkostninger ved et lånetilbud for at kunne vurdere, om det er en god og billig aftale for dig at skrive under på.

Når du har ansøgt om kviklån, vil du modtage et tilbud, hvori alle de samlede kreditomkostninger fremgår. Det kan svare sig at ansøge om flere kviklån, så du kan sammenligne forskellige lånetilbud. Du er først bundet af en aftale, når u har underskrevet et tilbud. Du finder det billigste lån ved at bruge tallet ud for punktet med “Årlige Omkostninger i Procent” (der i forkortet udgave hedder “ÅOP”). Det tilbud, der har den laveste ÅOP, er det billigste tilbud for dig at skrive under på.

Sådan får du et rentefrit kviklån

Fælles for alle lån gælder, at de er forbundet med renter. Det er rente, der er din pris for, at banken udlåner dig penge. Ønsker du et lån med rentefrihed, skal du gå efter de låneudbydere, som tilbyder rentefrie perioder. Her kan du vælge perioder, hvor du ikke skal betale rente på kviklånet. Det kan være fordelagtigt for dig, der vil have frihed og ekstra rum i økonomien i forbindelse med ferier eller højtider.

Har du en ustabil økonomi? Eller vil du have plads til uforudsete udgifter, mens du betaler af på dit lån, skal du overveje en bankaftale med lave, månedlige afdrag. Du får en længere afbetalingsperiode, når afdragene hver måned sættes ned. For dig med en stærk økonomi, der ønsker hurtig at blive gældfri, kan det være det rette valg med en kort afbetalingsperiode, hvorved afdragene bliver højere hver måned.

Hvad er det bedste kviklån?

Det bedste lån vil altid være dét, du kan tilbagebetale til aftalt tid. Din evne til at tilbagebetale lånet afhænger af, at du ansøger om et kviklån, som både i lånebeløb og afbetalingsperiode matcher din økonomi.

Sørg for at have overblik over din privatøkonomi, før du sender din låneansøgning. Du skal finde frem til dit månedlige rådighedsbeløb, så du ved, hvor mange penge du kan betale til din bank hver måned. Du finder frem til dit rådighedsbeløb ved at trække dine udgifter fra alle dine indtægter.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån