Forside » Lån » Nemt Lån

Nemt Lån via PremiumBanker.com

Når det skal være nemt, hurtigt og sikkert at låne penge

Der findes mange gode grunde til, at vi kan få brug for at at låne penge – og oftest har vi brug for, at det går hurtigt og nemt, når først behovet er opstået. Den langsommelige proces, der ofte opleves i en konventionel bank, har medført, at online lån er blevet mere og mere attraktive. Vi lever hurtigt, og vi har travlt – vi har brug for, at praktikken i de økonomiske valg effektiviseres mest muligt.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Find nemt lån her

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 20,95%

Rente

9.8/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

2

10.000 - 500.000 kr.

Beløb

3,55 - 24,99%

Rente

9.5/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Renten er variabel og afhænger af din kreditvurdering. Samlet kreditbeløb 150 000 kr. Løbetid 11 år, Variabel debitorrente 6,95%. Etablering 500 kr. ÅOP 7.25%. Samlet tilbagebetaling: 215 487 kr eller 1 629 kr/månad (132 ydelser). Løbetid 1-15 år. Rentespænd 3,55%-24,99%.

3

3.000 - 500.000 kr.

Beløb

2,95 - 24,99%

Rente

9.4/10

ansøg her

0 har ansøgt i dag

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Med Premiumbankers formidlingstjeneste kan du med få oplysninger få de bedste og billigste lånetilbud sendt direkte til din indbakke – gratis og uforpligtende. Dét er et nemt lån!

Premiumbanker låner altså ikke penge ud, men hjælper forbrugeren med at finde det mest favorable lån. Det er en forbrugerservice, der har mange fordele – både solidarisk og individuelt, når du mangler et nemt lån.

Det digitaliserede lånemarked og de nemme lån

Det digitaliserede online lånemarked er attraktivt, men også usikkert, og vi bør se os for. Markedet er gammeldags og ugennemsigtigt, og der findes et væld af muligheder, når man søger et nemt lån. Det bliver hurtigt en jungle at skulle finde rundt i. Ikke alle løsninger er lige gode – nogle er dyre, andre er decideret ulovlige.

Men der findes også de gode banker – de banker og de låneudbydere, der sigter efter gennemsigtighed, som konkurrerer på priser, og som er underlagt finanstilsynets reguleringsmyndighed. Og det er de banker, vi gerne vil i kontakt med om nemt lån.

Det er enormt vigtigt, at vi sætter os ind i de forskellige udbud, der er, når vi søger et nemt lån. Der findes mange nemme lån derude, men mange af disse er dyre og svære at komme ud af igen. Vi bør holde os til de udbydere, der arbejder med rimelige vilkår.

Men hvordan sikrer vi os så?

Det er et godt spørgsmål, og der findes heldigvis et lige så godt svar: Premiumbanker er en uvildig låneformidler tjeneste, der sikrer dig de bedste betingelser, og de bedste og mest favorable lånetilbud på et nemt lån- uforpligtende, kvit og frit.

På siden finder du en masse viden om de forskellige låntyper, samt en låneberegner, der hjælper dig til at træffe det bedste valg, og giver dig et godt sammenligningsgrundlag.

Premiumbanker fungerer som mellemled mellem forbrugeren og bankerne. Når du benytter dig af denne tjeneste, så kan du vide dig sikker på, at de tilbud, du får, er markedets bedste, at intet står med småt, og at der ikke dukker skjulte gebyrer og uforudsete omkostninger op, når du tager et nemt lån. Premiumbanker arbejder for at gøre en forskel på lånemarkedet – og for at skabe tryghed og sikkerhed hos forbrugeren.

Hvem kan benytte Premiumbankers tjeneste, og hvilke betingelser er der?

Alle myndige personer med en fornuftig privatøkonomi kan benytte sig af Premiumbankers tjeneste.

Når du søger et nemt lån, bør du benytte dig af låneberegneren – denne sikrer dig bedst muligt, og giver dig de mest fordelagtige tilbud, der findes på markedet for et nemt lån. For at benytte denne tjeneste, skal du blot give os nogle helt basale oplysninger: Navn, kontakt og alder, samt ønsket lånebeløb.

Herfra lader vi bankerne konkurrere om dig som kunde, og du modtager de forskellige lånetilbud på et nemt lån direkte i din indbakke.

Er det nødvendigt at redegøre for, hvad pengene skal bruges til?

Premiumbanker formidler mange forskellige lånetyper. Alt fra forbrugslån til billån og andelsboliglån. Og med beløb fra 500 kr. til 500.000 kr.

Når du benytter denne tjeneste, er der ingen, der stiller spørgsmål til, hvad du vil låne til, eller hvorfor. Det er en privat sag. Det kan dog være relevant at målrette din søgning, så typen af lån passer med det ønskede – netop så du får de rigtige tilbud og sikrer dig, at renten stemmer overens med markedsrenten for netop denne type lån.

Der er naturligvis forskel på renten på et forbrugslån og på et boliglån, og du bør derfor altid oplyse, hvilken type lån du søger – men hvor mange badeværelser boligen har, eller hvilken telefon, du har bestilt, det vedkommer ingen, og du bliver ikke spurgt.

Idéen bag formidlingstjenesten er, at det skal være nemt og hurtigt og uden at gå på kompromis med den sikkerhed, der er afgørende for en god og sund økonomisk løsning på et nemt lån.

Hvad med samle-lån – samarbejder Premiumbanker med banker, der tilbyder refinansiering?

Ja! Og det kan være særdeles fordelagtigt at samle sin gæld – det er værd at undersøge markedet, da der kan være meget at hente og meget at spare.

Vi lever i et velfærdssamfund med en sund nationaløkonomi og alverdens sikkerhedssystemer sat op for at passe på os. I Danmark er det ikke længere forbundet med usikkerhed eller højrisiko at låne penge, og det er derfor helt almindeligt, at hver husstand har flere forskellige lån og finansieringer.

Det kan være en dyr løsning at have mange forskellige lån at afdrage på, og det kan have mange fordele at samle disse lån i en refinansiering. Det vil ofte resultere i et billigere månedligt afdrag, såvel som en billigere slutafregning. Dertil giver det selvsagt et bedre overblik og noget mere ro at samle gælden ét sted.

Hvor hurtigt går det – hvad kræver det at benytte denne tjeneste?

Når vi skal låne penge, så skal det være nemt. Vi vil ikke længere sidde i banken og tale for vores sag, ej heller vil vi udsættes for dages ekspeditionstid og den usikkerhed, der følger med, når vi ikke får svar med det samme.

Når vi søger lån, så skal det være et nemt lån. Processen skal være nem, og kommunikationen skal være det samme.

Premiumbanker gør arbejdet for dig. Du behøver altså ikke at bruge timer og dage på at lave manuelle prissammenligninger, ej heller risikerer du at betale for meget for dit nye lån, som det ofte sker, når vi ikke undersøger markedet først, men i stedet forpligter os til det første, vi ser.

Premiumbankers lånesammenligning er gratis og uforpligtende for forbrugeren. Du indtaster blot nogle oplysninger om dig selv, samt dit lånebehov, hvorefter du vil modtage de forskellige lånetilbud direkte. Herefter kan du i ro og mag kigge igennem, hvad du har af muligheder, og finde det lån, der passer bedst til din økonomi og dine behov.

Rent praktisk – hvad kræver det af mig?

Rent praktisk så kræver det blot, at du har internetadgang og en mailadresse. Og det er netop fordelen ved at benytte Premiumbankers tjeneste – det er nemt.

Systemet er i stand til at udføre en grundig analyse af lånemarkedet og på den måde sikre dig, at du kun får de bedste og mest egnede lånetilbud. Renter, gebyrer og løbetid er alle faktorer, der indregnes, og du får altså det bedst mulige overblik over de relevante nøgletal.

Med Premiumbankers tjeneste er du garanteret kun at modtage tilbud fra banker, der hører til i den regulerede sektor – Premiumbanker samarbejder ikke med lånetjenester, der ikke er underlagt danske myndigheders tilsyn.

Med andre ord så kræver det ikke ret meget – tjenesten klarer al besværet, og sorterer fra, hvad der ikke er relevant for dig.

Vi har de bedste betingelser, når vi arbejder sammen

Premiumbanker arbejder ikke for én bank, hvorfor alle bankerne er tvunget til at konkurrere på pris, når de indgår i et samarbejde med denne tjeneste. Dette har den effekt, at markedet reguleres på udbud og efterspørgsel og giver forbrugeren de bedste betingelser.

Vi oplever ofte, at der er uligevægt på lånemarkedet samt i forhandlingerne med banken – vi er ikke ligeværdige. Dette forsøger virksomheder som Premiumbanker at gøre op med.

Lånebranchen trænger til en revolution, og for at vi forbrugere skal stå stærkere på vores side af forhandlingsbordet, er det afgørende, at vi medvirker til at skabe konkurrence på markedet. Når vi benytter Premiumbanker, så sker netop det – bankerne er nødt til at være bedre og billigere, hvis de vil ligge øverst i bunken af tilbud, der sendes ud til forbrugeren.

Sammen kan vi påvirke markedet – et nemt lånt skal ikke være et dyrt lån.

Lånebeløb
Beregn lån
Almindelige lån