Forside » Lån » Lån penge akut

Lån penge akut

Alt du skal vide om at låne penge hurtigt og sikkert

Er hjemmecomputeren gået i stykker? Eller har du og familien brug for at rejse på ferie for at få et afbræk fra hverdagen? Der kan livet igennem være behov for at låne penge akut, så du kan få råd til at nyde livet, få frihed eller gøre alvor af boligprojekter.

Udfyld formularen nedenfor, så er du allerede godt på vej til finde det bedste lånetilbud for dig.

Den månedlige ydelse er et gennemsnitlig estimat på denne type lån, og kan derfor godt afvige fra det endelige beløb

De bedste lån lige nu

Bedste og billigste kviklån - her og nu

Udbyder

Beløbsramme

Rente

Bedømmelse

1

10.000 - 300.000

Beløb

3,49 - 1,00%

Rente

9.7/10

ansøg her

66 har ansøgt i dag

2

8.000 - 50.000

Beløb

1,00 - 1,00%

Rente

9.3/10

ansøg her

33 har ansøgt i dag

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000kr. over 5 år. Månedlig ydelse: 833 kr. Debitorrente: 7% ÅOP: 8,71%. Samlede kreditomk.: 9.978 kr. Samlet tilbagebetaling: 49.978 kr.

3

3.000 - 20.000

Beløb

1,00 - 1,00%

Rente

9.6/10

ansøg her

22 har ansøgt i dag

Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

Lån penge hurtigt, hvordan?

Mange mennesker vælger at ansøge om lån på nettet. Du kan nyde godt af en række fordele som kunde hos en onlinebank, som giver dig fleksibilitet til selv at sammensætte dét lån, der matcher dine økonomiske behov.

Herunder kan du læse mere om:

  • Hvordan du finder billige lån
  • Fordelene ved at låne penge hos en onlinebank
  • Hvordan du ansøger om det bedste lån

Hvad betyder et “hurtigt lån”?

På nettet får du flest lånemuligheder sammenholdt med en fysisk bank. Du kan vælge mellem forskellige typer af lån, hvilket gør det muligt for enhver person over 18 år at finde den rette finansiering til dét, han eller hun står og mangler.

Den største forskel imellem lånetyperne handler om, om du skal kreditvurderes efter, du har sendt din ansøgning eller ej. Kreditvurderingen er bankens sikkerhed for, at den med stor sandsynlighed for sine penge igen. Vurderingen foregår manuelt, hvor ansøgerens privatøkonomiske oplysninger tjekkes og holdes op imod det ønskede lånebeløb.

Det kan tage en bank 1-5 hverdage at kreditvurdere en ansøger. Banken får adgang til de relevante oplysninger via SKAT.dk, og banken giver svar på ansøgningen, når den har foretaget sin analyse af, om lånets størrelse matcher ansøgers tilbagebetalingsevne.

Vælger du et lån uden kreditvudering, kan du forvente at få svar på din ansøgning samme dag, som den er afsendt eller senest 1 hverdag efter. Eftersom de hurtige lån er populære blandt mange voksne målgrupper, er der kommet flere og flere banker til, der tilbyder straks svar på ansøgning. Her får du et tilbud om lån indenfor 1 time efter godkendt og afsendt låneansøgning.

Her kan du låne penge hurtigt

Det er ikke alle banker på nettet, som gør det muligt for dig at optage et akut lån. Når det er effektiviteten, der har størst betydning for dig, kan det svare sig for dig at benytte dig af en sammenligningstjeneste, der er specialiseret indenfor finansiering. Her får du listet alle de banker om, som låner penge online.

En sammenligningsportal er et praktisk og hjælpsomt værktøj, der giver dig et godt overblik over dine lånemuligheder. Det vil ikke kun være de store og velkendte banker, som også har fysiske filialer, du finder på listen, og som du kan blive kunde hos. Der vil også være små og ukendte banker, som kan være danske eller udenlandske. Der er ingen grund til at gå udenom de små og mindre kendte banker. Disse kan have hurtige lån som deres primærprodukt og derfor kan have særlige kundefordele.

Ud for alle banker på listen vil der stå beløbsramme, maksimum- og minimusperiode på løbetid, betingelser, interval for rentesats og kriterier for ansøgere. Det detaljerede overblik kan komme til at blive en stor hjælp for dig, når det skal gå hurtigt og effektivt med at få udvalgt den bedste bank.

Derfor vælger mange mennesker at låne penge akut på nettet

Du har forskellige muligheder, når det kommer til at få hjælp til ekstra finansiering. Overordnet set finde der 2 veje til at få lån: Du kan henvende dig til din fysiske bank, eller du kan vælge et online lån. Hos din fysiske bank vil du skulle stille sikkerhed for lånet. Det kan være i din bil eller dit hus. I tilfælde af at du ikke kan betale gælden tilbage til banken, vil den tage dine private aktiver som “pant”.

Derudover vil du typisk blive begrænset af, hvor mange penge det er muligt for dig at låne, når du vælger en fysisk bank. Her er det bankrådgiveren, der vurderer, hvor mange penge du kan låne, og vedkommende kan også sætte begrænsning på, hvad pengene må bruges til.

Hos bankerne på nettet kan du se frem til en større frihed, selvbestemmelse og fleksibilitet. Onlinelån er blandt andet forbundet med følgende fordele:

  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Det er dig, der bestemmer, hvad pengene fra lånet skal bruges på
  • Du kan få pengene udbetalt samme dag, som din ansøgning er godkendt
  • Du kan slippe for at blive kreditvurderet
  • Du vælger selv, hvor mange penge du vil låne, og hvor mange måneder du vil betale af over

Selvom bankerne på nettet kan have forskellige vilkår og betingelser, vil deres ansøgningsprocedurer se ens ud. Du bliver guidet igennem ansøgningen trin for trin, hvor du skal oplyse alder, ønsket lånebeløb og løbetid.

Lån penge nemt – dette har du brug for til din ansøgning

Det behøver ikke tage mere end 10-15 minutter at ansøge om at låne penge akut på nettet. Alt, du skal bruge, er dit nøglekort og en computer eller tablet. Hos langt de fleste onlinebanker skal der bruges MitID (det gamle NemID) for at godkende og afsende ansøgning om at låne penge akut. MitID sørger for, at din ansøgning sendes sikkert og trygt, og at banken modtager din henvendelse med det samme.

Du skal forvente at bruge flere nøgler på dit nøglekort, når du vil låne penge online. Ansøgning om lån uden kreditvurdering bliver hos mange banker behandlet automatisk. Det vil sige, at du efter kort tid vil modtage et tilbud om lån. I tilbuddet står der vigtige oplysninger om blandt andet lånets løbetid, størrelse, månedlige gebyrer, samlet tilbagebetalingsbeløb, rentestats og årlige omkostninger i procent.

Det er centralt for dig at vide, at det først er når du har skrevet under digitalt på dit tilbud, at betingelserne og aftalerne omkring lånet træder i kraft. Du kan med andre ord frit og uforpligtende ansøge om flere lån, så du kan sammenligne dine finansringsmuligheder og finde frem til dén bankaftale, der er bedst og billigst for dig.

Sådan finder du det billigste lån

For mange lånemodtagere har det stor betydning at låne penge akut på billigst mulig måde. Det er ikke nok kun at se på renten, når du vil finde ud af, hvilket tilbud om finansiering der er billigt. Du skal bruge punktet med “Årlige Omkostninger i Procent”, der fortæller dig, hvilket tilbud der er billigst. Des lavere punktet med “ÅOP” er, des færre penge skal du betale.

Når du låner penge akut, er det særlig vigtigt, at du bruger et par minutter på at gennemlæse dine tilbud om finansiering. Det kommer dig økonomisk til gode i fremtiden, at du investerer lidt tid på at læse det med småt i tilbuddene og undersøger det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Hvad et billigt lån er, afhænger fra ansøger til ansøger. Du skal både vælge en billigt og et godt lån, når du vil være sikker på at de kan tilbagebetale lånet til den aftalte tid.

Værd at vide om løbetid

Løbetiden (der også omtales om tilbagebetalingsperioden eller afdragsperioden) har stor indflydelse på den samlede pris på dit hurtige lån. Des længere afbetalingsperiode du vælger, des dyrere bliver dit lån. Det skyldes, at der løber ekstra renter på for hver måned, du forlænger løbetiden.

Er det vigtigt for dig at blive gældfri hurtigst muligt? Og har du generelt en stærk økonomi og fast indtægt, skal du overveje en kort løbetid. Dette gør de månedlige afdrag højere, og du kan se frem til at afslutte din bankaftal indenfor overskuelig fremtid.

En længere løbetid kan være for dig, der vil låne penge akut, og som ønsker lave, månedlige ydelser.

Dette skal du vide om omkostningerne på dit hurtige lån

Det er ikke kun lånebeløbet, som deles op i mindre, månedlige rater, du skal betale tilbage til din bank. Der kommer også andre omkostninger til, som bliver lagt oveni afdragene. Du skal altid betale renter af et lån. Det gælder uanset, om det er lån til bil, hus eller forbrug, du har ansøgning om og godkendt tilbud på.

Udover rente vil der også hos mange banker blive opkrævet et oprettelsesgebyr, når du starter din bankaftale, og du skal betale engangsomkostning, når du kobler dit lån til PBS.

Det kan være svært at gennemskue prisen på at låne penge akut. “ÅOP” samt “Samlet tilbagebetalingsbeløb” er de mest vigtige nøgletal for dig i denne forbindelse, når du skal planlægge din økonomi og sikre, at alle afdrag kan betales af dit månedlige rådighedsbeløb.